Rada od tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
23.2.22 21:59
@Anonymní píše:
@Cimada on si mě vyslechne, ale vůbec to nebere vážně. Až když jsem mu dnes řekla, že si promluvim s tchýni, tak vypadal dost zaskočeně až vyděšeně.

Něco na něj určitě platí. Ale jestli to v té rodině haprovalo, tak to budeš mít těžké. Asi to té tchyni řekni. Já jsem kdysi tchyni zamlada nemusela, ale pak po čase jsem jí něco o manželovi řekla, a ona se mě absolutně zastala a bylo vymalováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 22:05

@Cimada Já o jejich rodině právě moc nevím, bydleji v cizině a videme se tak 2×do roka. Jak byla corona tak ani to ne. Ale tchán má takový výlevy, jako že všechny žensky, od něj z práce jsou líný k… atd. Ale jak říkám na mě ani na tchýni, nikdy zly nebyl. Aspoň ne předemnou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.22 23:38
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju poradit. Manžel mluví vulgárně před malou dcerou. Nikdy před tím to nedělal, až poslední rok. Najednou mu přepne a už to lítá. Nejčastěji poslouchám „drž hubu“. Kdyby mi to řekl v soukromí, tak si popláču a dal neřeším. Trápí mě, ale že tak mluví před dcerou. Moje prosby ani hádání se, nepomáhá. Napadlo mě zavolat tchýni o radu, o pomoc? Nevím, ale jestli je to dobrý nápad, aby se to všechno ještě nezhoršilo. Co myslíte, pomůže mi? Nebo je to špatný nápad, a musíme si to vyřešit jen sami?

Moje tchýně by ti řekla, že nadávání na syna slyšet nechce. Že to jsou naše problémy a ona je řešit nechce.
Ale myslím, že zkusit to můžeš. Sama víš nejlíp jaká je a jak reaguje. Přinejhorším Ti řekne něco podobného co moje tchýně. Držím palce ať to tak není a je u vás brzy lépe. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Plamí
23.2.22 23:45
@Anonymní píše:
Ultimátum nepomaha, už nepomáhá vůbec nic. Už si zvykl, že s tím nic nedělám a používá to úplně automaticky. Ještě mě napadlo, že až bude zítra v práci, tak se sbalim a odjedu na víkend k našim. Jenže ti budou chtít vědět co se děje. A budou mi radit, abych odešla natrvalo.

A dobře udělají.
On nebude dělaf nic co nechce a ty ho nedonutíš. Prostě ti na to kašle.

• Citovat
  • Upravit
Marina28
25.2.22 13:22
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju poradit. Manžel mluví vulgárně před malou dcerou. Nikdy před tím to nedělal, až poslední rok. Najednou mu přepne a už to lítá. Nejčastěji poslouchám „drž hubu“. Kdyby mi to řekl v soukromí, tak si popláču a dal neřeším. Trápí mě, ale že tak mluví před dcerou. Moje prosby ani hádání se, nepomáhá. Napadlo mě zavolat tchýni o radu, o pomoc? Nevím, ale jestli je to dobrý nápad, aby se to všechno ještě nezhoršilo. Co myslíte, pomůže mi? Nebo je to špatný nápad, a musíme si to vyřešit jen sami?

Rozvod nedas, ale tyrani ano?
Uvedomujes si, ze takto si tva dcera osvojuje vase chovani jako normalni a bude klidne akceptovat partnera, ktery se k ni bude chovat stejne hrube?

Zacni to okamzite resit. Klidne pres tchyni, uvidis sama.

• Citovat
  • Upravit
8558
25.2.22 22:58
@Anonymní píše:
@Cimada Taťka by měl nápad, muže už by nikdo nikdy nepoznal :D

Tak to by před ním měl mít Tvůj partner nějaký respekt, ne? :-) :think:
Ale ono by to celkově stejně neprospělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí