Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terien píše:
Já spíš nechápu tebe. Tohle mi partner napsat, tak určitě nestojím doma nastartovaná s variací sýrů. Nebo pokud vám taková komunikace vyhovuje, odepsala bych něco dráždivého ve stejném duchu a doma se tedy nechovala jako puťka. Tvůj muž je buran a ty profesionální plačka a trpitelka, nebavilo by mě ani jedno.
Jako ta variace sýrů mě pobavila asi nejvíc ![]()
Tady se vyloženě sešli dva co nejsou kompatibilní
Přítel líný křupan a romantička s představami o dokonalém večeru.
Moje rada po letech vztahů s různými lenochody zní: Pokud spolu nemáte děti, hádáte se a nejste na sobě nijak finančně závislí, máte rozdílné představy o partnerovi a životě, rozejděte se včas a nekažte si život navzájem.
A teď chci piškotek jak jsem šikovná ![]()
Jako logika napise tuto sms asi to chce ihned a ne s jidlem a buhvijakym pradelkem.
pokud te miluje ta vasen tam je at si v cemkoliv a je mezi vami intimita a touzite po sobe.
co priste misto cuceni na bednu si povidat
sorry ale tv mi prijde jako bezducha zabava
@jita22 píše:
A cos mu na tu jeho zprávu odpověděla?
No, co by, nachystala variací sýrů, brusinky, pečivo a víno, místo aby na něho hned vlítla.
@Betty MacDonald píše:
No, co by, nachystala variací sýrů, brusinky, pečivo a víno, místo aby na něho hned vlítla.
Asi je ještě mladá a nezkušená a neví, že když něco chce, musí se sama postarat, aby to dostala. Zklamaná očekávání jsou nejlepší rozvraceč vztahu - i když tedy asi si nemají s přítelem moc co vyčítat…