Nechápu přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
24.2.22 12:39
@terien píše:
Já spíš nechápu tebe. Tohle mi partner napsat, tak určitě nestojím doma nastartovaná s variací sýrů. Nebo pokud vám taková komunikace vyhovuje, odepsala bych něco dráždivého ve stejném duchu a doma se tedy nechovala jako puťka. Tvůj muž je buran a ty profesionální plačka a trpitelka, nebavilo by mě ani jedno.

Jako ta variace sýrů mě pobavila asi nejvíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
24.2.22 22:48

Taky bych byla na jeho místě zklamaná :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.22 10:33

Tady se vyloženě sešli dva co nejsou kompatibilní ;) Přítel líný křupan a romantička s představami o dokonalém večeru.

Moje rada po letech vztahů s různými lenochody zní: Pokud spolu nemáte děti, hádáte se a nejste na sobě nijak finančně závislí, máte rozdílné představy o partnerovi a životě, rozejděte se včas a nekažte si život navzájem.

A teď chci piškotek jak jsem šikovná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.22 02:33

Jako logika napise tuto sms asi to chce ihned a ne s jidlem a buhvijakym pradelkem.
pokud te miluje ta vasen tam je at si v cemkoliv a je mezi vami intimita a touzite po sobe.

:roll: :roll: co priste misto cuceni na bednu si povidat :pocitac: :nevim: sorry ale tv mi prijde jako bezducha zabava

• Citovat
  • Upravit
42316
9.3.22 05:34
@jita22 píše:
A cos mu na tu jeho zprávu odpověděla?

No, co by, nachystala variací sýrů, brusinky, pečivo a víno, místo aby na něho hned vlítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11135
9.3.22 06:53
@Betty MacDonald píše:
No, co by, nachystala variací sýrů, brusinky, pečivo a víno, místo aby na něho hned vlítla.

Asi je ještě mladá a nezkušená a neví, že když něco chce, musí se sama postarat, aby to dostala. Zklamaná očekávání jsou nejlepší rozvraceč vztahu - i když tedy asi si nemají s přítelem moc co vyčítat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí