Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@HumusNejvetsi píše: Více
Tuším, že vzhledově budeš tuctový chlap, jakých jsou stovky. Ta ošklivost je zřejmě v duši jako důsledek psychickeho strádání. Klikla jsem na odkaz na to fórum, to je hrůza. Ty jsi ženským normálně vyhlásil válku. V lásku a neco hezkého nevěříš ani omylem. Celé je to špatně.
Tímto říkáš, že ženy jsou docela ošklivé stvoření proti mužům. Protože říkáš, že muži jsou ještě průměrní a zbyly na ně už ošklivky. ( to znamená, víc mužů vypadá dobře, ženy jsou vesměs hnusné, až na pár výjimek).
Děkujeme za urážky tady.
A jinak to není pravda. Když se bavíš s muži i s ženami, obě dvě pohlaví si myslí, že ženy jsou průměrně mnohem hezčí a je víc na co koukat.
Tím je to i něco, co jako muž vůbec nemusíš řešit. Když má žena nějaké fyzické nedostatky, dost je na ně od druhých upozorňována. K mužům takové nároky jako společnost nemáme a nikdo jejich vzhled tolik neřeší. Ani Tvůj vzhled nikdo tolik neřeší. Řeknu Ti tajemství. Naprostá většina mužů není vůbec hezkých. A vůbec to nevadí, vlastně žádný muž, do kterého jsem kdy byla zamilovaná, nebyl hezoun na první dobrou.
U Tebe je problém, že celou svou odpovědnost házíš na druhé. Ženy mohou za to, že si Tě nevybraly. Ne Ty sám.
Bratr je odpovědný za to, že si se na něho vrhnul a mlátil jsi ho.
Jeho žena je odpovědná za to, že se mezi Vás připletla a tím pádem dostala.
Spolužáci jsou odpovědní za to, že se celý život trápíš. A Tvá rodina také.
Společnost je odpovědná za to, jak se máš. Všichni kolem Tebe mohou za to, že se trápíš, jen Ty sám ne.
Vezmi odpovědnost do svých rukou. Na první pohled Ti to ještě přitíží, budeš mít pocit, že si ještě horší, za všechno můžeš Ty sám. Ale pak objevíš něco úžasného. Ty sám máš v rukou své štěstí (ohledně žen i jiných oblastí). A máš mnoho možností, jak ovlivnit, aby Ti chutnal Tvůj život.
(I když pocit, že všechno mám jen ve svých rukou, je také jen iluze, stejně, jako pocit, že za všechno mohou ostatní, jen já jsem chudinka koloběžka).
Držím palce, ať se Ti daří už se ze své odpovědnosti nevyvlékat. Jinak Ti vážně proteče život mezi prsty, tak, že Ti chutnat nebude. protože ani nepřijdeš na to, že jsi to Ty, kdo má volant ve svých rukou.
@Veveří píše: Více
Ale to je jen tvé špatné pochopení, já jsem nikomu válku nevyhlásil, ale spiš se snažím o nějakou jakožto osvětu aby muži věděli, že nejsou jediní o které žádná nestojí. Kdysi jsem miloval třeba to mohlo vyjít kdybych neměl hezčího sourozence, ale nebudu nic psát zase by se to obrátilo proti mě.
máš celý svůj pohled na svět, na seznamování, na ženy hozený úúúúplně špatně, navštiv toho psychologa a zamakej na tom,
přečti si tady příspěvek od @Bramborova a PŘESTAŇ už konečně všechno svádět na hezčího bratříčka
Co z toho máš, ze informuješ ostatní chlapy, ze jste chudáci vlečení osudem? Jak moudře píše @Bramborova volant máš v rukou ty a jen ty.
Ok, asi jste se přetahovali o holku s bráchou a ona si vybrala jeho. Přisuzuješ to tomu, že je hezčí (to je mimochodem tak blbý terminus technicus). Třeba je to tím, že je milý, usměvavý, vtipný a já nevím co, prostě v pohodě. Možná i kdybys byl jak kluk z plakátu, což mimochodem zmiňuješ, ze od krku dolů jako sportovec jsi, tak nebudeš ani o chlup „hezčí“, když budeš protivný jak pr.el. Z tvých příspěvků sympatický (alespoň mně) nejsi právě pro tu negativitu.
Hele, já jsem také škaredý jak noc a raději se i holím po hmatu, abych se na sebe nemusel dívat v zrcadle, ale už v mládí jsem zjistil zajímavou věc, že vždy se najde dívka/žena, které se líbím a pro kterou jsem neodolatelný. ![]()
Nestává se mi to každý den a nepadají mi hromadně k nohám, ale kdyby tohle byl můj cíl a byl bych schopen mu i něco obětovat, což není a nejsem, tak si troufnu říct, že za pár dní, týdnů, měsíců, bych si dokázal nějakou najít. ![]()
A také záleží na momentální situaci, prostředí a u mě i na vhodné hladince, kdy ztratím přílišnou sebekontrolu, odvážu se a v tu ránu je Belmondo proti mě břídil. Jak si myslíš, že jsem sbalil ex, next a pár dalších dívek a žen?
![]()
Nepleť si psychologa (terapeut) s psychiatrem (MUDr). K tomu prvnímu fakt běž, pomůže ti vyznat se ve vlastních pocitech, přenastavit myšlení. Potřebuješ to jak sůl.
@Veveří píše: Více
Tak ono už to tu před časem bylo - někdo založil diskuzi, kde skuhral, jak ho žádná nechce, protože je strašně ošklivý, a pak tam dal fotku naprosto standardně vyhlížejícího průměrného Čecha. Myslím, že dnešní zakladatel bude ten stejný člověk. Což je teda dost smutné vzhledem k tomu, že od té doby uplynula už dost dlouhá doba a dotyčný se ve svém přístupu evidentně neposunul ani o píď. Naprosto souhlasím s valnou většinou reakcí tady, ale obávám se, že tady bude každá rada drahá. Zdá se mi, že zakladatel se sám změnit moc nechce. Spíš (se) chce jen litovat.
@Veveří píše: VíceŽenskou mi to stejně nenajde, je to všechno marný asi nejlepší zalézt do nory a neotravovat. Na vztah už nemám šanci bez zkušenosti.
@annali píše: Více
A víš, kolik tu pak asi ulovil žen? A každá se ho snažila přesvědčit, že není hnusný a že ona ho z toho nesprávného přesvědčení vyléčí.
![]()
Bože, proč jsem tak hodný?! S Vámi se dá tak krásně manipulovat, akorát já na to nemám žaludek.
![]()
Chlape chlape
Já jsem objektivně tak 1/10 co se týče vzhledu. 150 kilo na 180 cm … i můj obličej je v podstatě velká koule. Ale je to o nastavení mysli.
V peaku svého seznamování jsem skrze seznamky byl i na 10 rande týdně. Prostě jsem ve velkém poznával ženy. Sem tam se objevila nějaká co mě nějak shodila kvůli vzhledu, sem tam zase holky a ženy které byly z mého pohledu extrém a o těch jsem i tady na emiminu psával.
Ale vyléčilo mi to ego. Na začátku to končilo u první schůzky a postupně se to zlepšovalo. Prostě jsem získával seznamovací skill. Šel jsem do toho po hlavě a šel na schůzku s každou která me pozvání přijala a holky prostě na rande jdou i s klukem co se jim úplně nelíbí. Rande není závazek.
Sem tam něco vydrželo pár týdnů často spíše kratší dobu ale nezahorkl jsem i když jsem k tomu párkrát měl blízko a v době největší krize mi pomohly svými komentáři některé uživatelky tady.
A světe div se. Jsem teď rok ve vztahu a pomalu už plánujeme svatbu.
U nekoho to asi nevadi, vis Paroubek nebo Ándy, zapracuj na jinych kvalitach.
Vzhled není jediná věc co můžeš nabídnout. Ale bohužel ses na tom zasekl a kazí to i zbytek dojmu. Myslím, že je plýtvání času ti něco radit. Jedeš si pořád svou. Myslím si to stejné co ostatní. Budeš průměrně vypadající s mohl bys mít ženu dávno, ale kazí to tvoje zahořklá osobnost.