Proč jsou někteří muži ženami odmítáni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
23.8.25 16:39
@Veveří píše: Více

To je zřejmé. Zakladatel musí pochopit, v čem je skutečný problém, a pak s tím má šanci začít něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106207
24.8.25 09:18
@HumusNejvetsi píše: Více

to je prece blbost…vzdyt na obou stranách jsou ti 1/10 i 10/10
Zalezi jen na tom, jestli mas primerene požadavky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10858
24.8.25 11:38

Ano, koukají. Tak s tím vzhledem něco dělej! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
24.8.25 11:57

Po x tisicileti dominovali muzi, ted se to narovnava, doba jde dopredu. Neni to spatne, jen to nekdo nechce chapat a rovnez si to bude dlouho sedat, nez to vsichni prijmou.
Jsi trochu zacyklenej, to ti zuzuje pohled, vsichni nejsou stejni. A kdyby to bylo jak pises, uz bychom vymreli.
A ano, kdyz nekdo nedostal nadeleno, musi holt pracovat s tim, co mu bylo zhůry dano. Kdyz se nekdo narodi tak trochu blbej, tak je jasny, ze z nej nebude raketovej inzenyr, ale docela klidne z nej muze byt excelentni pekar. Je to jen o uhlu pohledy a prijmuti karet, se kterymi hrajes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
24.8.25 12:10

Jestli ti je 35 a jsi panic, tak to nebude vzhledem. To bude osobnim nastavenim. S tim zrovna jde udelat docela dost. Anebo jde si zalozit forum a tam skutat nad svym nestestim a nad tim jak jsou zeny strasne povrchni a chteji jen krasavecky. A to je presne typ chlapa, o kterem sni kazda zena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106207
24.8.25 13:50
@jege píše: Více

hladinka je zaklad úspěchu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36065
24.8.25 13:55
@Venetia píše: Více

U mě fakt jo, a pak se další den divím, jak jsem si troufl tu hezkou holku vůbec oslovit a co všechno jsem jí nakecal. A ona zase čeká, že tahle sebevědomý a šarmantní budu i v normálním životě. A některé se mnou zůstaly a čekají na to celý život. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106207
24.8.25 15:33
@Tomie píše: Více

anebo na zaklade tech zajemcu tu realitu přijmou a rozhodnou se, ze než tohle, tak raději budou sami
myslim, ze vztahy založené na tom, ze na nic lepšího nemam, tak beru teda tohle nic dobrého neprinesou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106207
24.8.25 16:14
@LunaP píše: Více

ja bych ti jich klidně par poslala :D
Ale jsem ve veku postarších panu…a tam uz nic koukatelného nenajdes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106207
24.8.25 16:16
@jege píše: Více

U mne taky… jsem konzerva, neumím se moc začlenit, pokud to nejsou sami znami…alkohol mi vzdy v tomhle pomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3020
24.8.25 16:17
@Venetia píše: Více

Já bych to ustoupení z nároků chápala tak, že je člověk ochotný se aspoň zkusit propracovat při poznávání toho druhého dál než ke vzhledu. Aspoň částečně.

Třeba já dlouho randila s namakanými muži a když jsem přišla na rande s manželem, na pár chvil mně zarazilo že je o poznání „hubenější“ než všichni které jsem měla předtím a obecně to nebylo okamžité joo to je můj typ.
Rozčarování vydrželo do chvíle než se rozpovídal a ukázalo se co je za člověka. Po hodině mi ani nepřišlo, že by snad kdy mohl nebýt přesně podle mého gusta.

Lámat to s někým kde to selhává na všech frontách je pravda hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
24.8.25 17:38

Tohle nebude o vzhledu. Už jen jaks e pojmenuje a hlavně je tak strašně negativní a s takovým se žít fakt nedá. těch TOP ve vzhledu je prostě málo, většina je průměr. Stačí se podívat na politiky, hlavně jeden z TOP. Vzhled jak pravěk a ani neumí mluvit a ženu má a děti taky :lol: Ale s tak negativním přístupem a vše je špatně to odradí jakoukoliv :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
24.8.25 19:26
@Markéta80 píše: Více

Jezus který? Jakob?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
30.8.25 10:33

Jeoffrey de Peyrac si taky nakonec našel celkem solidní babu. Hrbáči z Damašku byli tři, jeden co se vypracoval a ženskou si našel a dva závistiví bráchové ne, dokud se nevypracovali taky. “Řezník” si taky našel.
Ale Ty mluvíš o svém panictví. Pokud Ti jde apriori jen o to, tak z Tebe žádná ženská nepoteče.
Pokud jsi šerednej, jdi na plastiku.
Pokud jsi zahořklej, hledej holku ze severu, hodně ze severu. Anglie, Finsko… Tam jsou na zahořklost zvyklí.
Pokud jsi chudej, nebo nevyděláš tolik, podnikej. Ženu nemáš, tak máš čas. To pak přijde samo. Chudého taky většinou nikdo nechce.
Pokud jsi línej na sobě makat, neobtěžuj tím nikoho, kdo za to není placenej. (Psycholog, prostitutka.) Tuhle radu si zapiš za uši.
Pokud máš všechny tyhle problémy dohromady, sbal se, vykašli se na všechno a jeď do tibetského kláštera. Místo ženské najdeš klid.
Když budeš sedět doma za počítačem, na mobilu nebo playstationu, tak si stejně nikoho nenajdeš, protože ženská nechce zalezlého puberťáka u počítače, ale chlapa, kterej něco umí, tím spíš toho, který se umí bavit. A tím nemyslíme kňourání. To nech laskavě něžnému pohlaví. My si to v případě nouze odkňouráme i za Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
30.8.25 11:00

Prosím tě, v životě jsem neměla vyloženě krasavce. I když mám jistou představu, jak by mohl vypadat můj ideál, žádný z nich se této představě ani nepřiblížil. :D
Pokud tedy odhlédnu od vzhledu, který je pomíjivý, mám ráda muže sečtělé, s rozhledem, galantní, kteří mě umí rozesmát a zároveň si dokáží udělat legraci sami ze sebe. Muže, kteří se nestydí projevit emoce, kteří mi ukáží něco, co neznám, apod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová