Proč jsou někteří muži ženami odmítáni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8302
22.8.25 20:37
@HumusNejvetsi píše: Více

Kdo ti to říkal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
22.8.25 20:38

Pokud ti to někdo řekl, je to magor. Vyhledej terapii, než totálně zahořkneš. Zakládání ublížených fór ti sebevědomí nezvedne a je to cesta do pekel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
22.8.25 20:54

Hele, holku si najde i postižený, popálený, ale je to prostě o nastavení mysli. Už to, že si dáš takovou přezdívku nikoho přitahovat nebude a rozhodně tě nikdo nebude litovat, nebo nevím co od toho fora očekáváš? :nevim: že si tam budete všichni brečet, kdo je na tom hůř?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
22.8.25 20:56

Promiň, ale připadá mi, že máš názory okoukané z nějaké Incel skupiny.
Není to o tom, že by na muže žena „nezbyla“. Muži a ženy jsou v populaci zhruba půl napůl a máme monogamii, takže i ti nejúspěšnější chlapi mají zpravidla jednu ženu.

Vzhled je samozřejmě důležitý, protože je to první věc, kterou člověk vidí. Ale není to jediný rozhodující faktor. To, že nemáš ženu nejspíše nebude zapříčiněno tím, že bys byl ošklivý, ale tím jaký jsi člověk a a jak se chováš.

Žádná žena nechce být s někým, kdo na ženy hází vinu na všechny svoje problémy a seznamování bere jako „vztahový trh“.

Tvůj mindset je extrémně toxický a to každou ženu odradí. Pokud pro sebe chceš něco udělat, tak opusť incelská fóra, protože tě to do téhle spirály nenávisti vtáhne ještě víc. Zkus vyhledat pomoc. Psychologa nebo terapeuta a řeš svoje problémy. Nemusíš na to být sám. Máš poškozené vnímání sama sebe. Nepřipadáš si atraktivní a proto máš pocit, že je to důvod toho, že nemáš vztah = jsi naštvaný na ženy, protože je vnímáš jako povrchní.
Nejdříve musíš přijmout sám sebe.

Když ty sám sebe nedokážeš přijímat takového jaký jsi a být s tím spokojený, jak tě má přijmout někdo jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.25 21:03
@Veveří píše: Více

Celá rodina si to myslí, jednou jsem kvůli tomu napadl bratra. Když měl na mě posměšky, že jsem gay a jeho ženě přivodil úraz, protože se mezi nás připletla. Takže jsem musel jit k psychiatrovy jinak prej na mě podají trestní oznámení. Furt ze mě chce každej dělat pitomečka kvůli tomu, že mám šklivej xicht. Jak otec jednou pronesl, že holt se někdo nepovede. Já za to nemůžu že bratr dostal všechnu krásu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
22.8.25 21:04

no a jsme doma, hnusné je tvoje chování a proto nikoho nemáš, přivodit bratrově ženě úraz :zed: :pocitac:, napadnout bratra - která by tě chtěla, aby se bála, že ji jednou přizabiješ nebo rovnou zabiješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.25 21:07
@stinga píše: Více

Já jsem za to nemohl připletla se do rvačky. Nevím proč to dělala, byla to nešťastná náhoda, ale vysvětlujte to někomu. Bratříčkovi vždycky všechno prošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
22.8.25 21:08

Jít k psychiatrovi není žádná hanba. Ty ovšem akutně potřebuješ psychologa a trhnout se od rodiny. Myslím, že pořád bydlíš s rodiči. Chyba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
22.8.25 21:09

takže násilník, ještě k tomu závistivý a žárlivý - už chápeš, proč tě žádná nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.25 21:12

Když ti celej životkaždej říká jak jsi krásnej, tak je jasný, že na tom budeš líp než ten kdo celej život poslouchá jakej to je škaredej budižkničemu, to potom logicky mít ani žádné valné mínění o sobě mít nemůžeš.
Každý nemá stejnou startovní pozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
22.8.25 21:15

tak asi největší tvá chyba je, že v 35 bydlíš pořád s lidmi, kteří ti říkají, že jsi škaredej, dávno ses měl osamostatnit, minimálně před 15 lety, žiješ v toxickém prostředí a sám jsi také toxický

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.25 21:19
Žiju sám to bych už skončil dávno ve vězení být s nima pod jednou střechou. Tu výsadu dostal bratříček a mě vykopli. Ale vypracoval jsem se. Finančně si špatně nežiju. Ale bez ženský, ty chtějí jen alfasamce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
22.8.25 21:26

tak si asi vybíráš mezi divnými ženami, zkus se zaměřit na normální holky, ale hlavně zapracuj na té své ublíženosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
22.8.25 21:30

Tím vykopnutím ti prokázali tu největší službu, věř mi. Je jenom na tobě, jestli budeš rodinu vyhledávat jednou, dvakrát do roka nebo vůbec. V reálu se od nich potřebuješ odříznout, ale nemáš spíš strach, že zůstaneš úplně sám? Takže radši snášíš další ponižování? Jestli tě tady všichni posílají na terapii, tak na ni běž. Tady není žádné ublížené fórum, kde ti budou všichni pořád dokola foukat bebí a pořád se opakovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová