Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím jsem 35 letý panic a to díky mému vzhledu, ženám se nelíbím a jakákoliv snaha na zlepšení je k ničemu. taky jsem taktéž založil fórum singles, kde hodláme řešit převažně problémy dnešního vzahového trhu. (https://forumsingles.forumczech.com/)
V čem vidíte dnešní problém, že tolik mužů je ženami odmítáno?
Já si nevšimla, že by byli muži odmítání…a o vzhledu to tak úplně fakt není…
@HumusNejvetsi píše: Více
Přece není každá žena modelka. Znám tolik opravdu šťastných párů a nejsou Ken a Barbie.
a tady čekáš, jak ti všechny budeme psát, že jsi krásný
no tak to tě zklamu, když jsi hnusný, tak jsi hnusný a užij si to,
a chlapi jsou spíš vadní, než hnusí, ale to je jedno
Muž 10/10 (nejhezčí) si nabalí babu 10/10 (nejhezčí)
muž 5/10 (průměr) si nabalí babu 1/10 (neatraktivní)
muž 1-4/10 (podprůměr) - na toho žádná nezbyde
Jinak řečeno: NEATRAKTIVNÍ ŽENA = PRŮMĚRNÝ MUŽ
Už se chápeme?
@HumusNejvetsi O vzhledu to fakt není. Spíš bys měl přemýšlet o tom, co můžeš nabídnout a o svém sebevědomí. Už jen ten nick, co sis vybral. Jako proč, zbytečné, ne…
Protože je nejspíš hnusnej a navíc ještě fňukačka…tohle nemá zapotřebí žádná…anebo stejná a tu zase nechce on…
@MartinaIrena píše: Více
protože chce, abychom ho přesvědčovaly, že určitě není tak hnusný
tak to ale vůbec nefunguje v reálném životě
Tak pokud nemáš sexy vzhled tak to chce sexy mozek. Teda slyšela jsem.
@stinga píše: Více
To vím přece sám, že jsem škaredý a díky tomu mě žádná nechce, být krasaveček, tak to nepíšu. Ženy mnohem více koukají na vzhled než muži. A jak někdo není podle jejich představ skončí jako já ve 35 panicem
@Magical-eyes píše: Více
Když vám celej život někdo říká jakej máte ošklivej xicht, tak to do života opravdu moc nepřidá
Ty hlavně potřebuješ zvednout sebevědomí a ne sebelítost. Takže ty sám sebe hodnotíš jako humus největší? Nízké sebevědomí ženy odpuzuje, bere chlapům lesk, všechno…a stejně to funguje i u žen. Tebe by přitahovala žena, která by se označila jako špína největší? O tomhle přemýšlej. Určitě je v tobě i hodně dobrého, co to je?