Proč jsou někteří muži ženami odmítáni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15252
23.8.25 07:12
@HumusNejvetsi píše: Více

Viděla jsem dost ošklivých lidí kteří partnera mají. Znam i pár hezkých ženských která naopak chlapa nají nemůžou. Vsechno je to o náhodě, musíš slevit se svých nároku a brát cokoliv, obézní, bezzubá, neumyta apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
23.8.25 07:19

Když myslíš… Nejpohodlnější je nedělat nic, s tou leností jsem se evidentně trefila. Terapii ti tu radí všichni, pro radu sis tu přišel, ale ty si jedeš dal tu svoji sebelítost. Jak chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
23.8.25 07:22

a o tu osvětu se snažíš tady? na webu pro těhotné a maminky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
23.8.25 07:30
@Keyllah píše: Více
…a tatínky :D On nešíří osvětu, on hledá ujištění, že je normální, měnit na sobě ale nechce nic, takže patrně zůstane tak jak je :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
23.8.25 07:44

O vzhledu to není. Podívej třeba na Klause mladšího, ten je normálně ženatej. Já myslím, že šanci mají všichni muži, kromě těch divných, paranoidních, bez nejmenšího náznaku sebevědomí. A platí to i o ženách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
23.8.25 09:24

Občas se bavím s lidmi, co jsou dlouhodobě singl - a přestože tvrdí, jak je nikdo nechce, tak z hovoru vyplyne, že mají několik zájemců, které ale považují za trapáky. Takže to je spíš tím, že nejsou ochotni slevit z vlastních nároků a přijmout realitu, že prostě nejsou takové terno, jak si myslí. Když se tazatel zamyslí, určitě bude mít kolem sebe nějaké ženy, co by zájem měly, ale on holt kouká po lepších, na které nemá, no… Jasně, pokud je člověk fakt krasoň a ideál, může si vybírat - ale pokud je podprůměr s neopodstatněnými ambicemi (a nemá extra prachy, které to vykompenzují), tak ne.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.25 09:28

Hele, já když poprvé viděla svého manžela, tak jsem si říkala, bože, on je tak ošklivý. Obličej protáhlý jako kozel a ještě poďobaný po akne. Ale dala jsem tomu šanci. Přitom já nebyla žádná ošklivka. Ale nakonec mě budoucí manžel zaujal svojí přátelskou povahou a jak si mě vážil, přímo na rukou nosil. Jsme spolu již řadu let, máme dvě děti. Myslím si, že spíš chlapům záleží na tom, jak ženská vypadá, řada ženských nemá vzhled chlapa na prvním místě.

• Citovat
  • Upravit
23.8.25 09:49
@Tomie píše: Více

Jo akorát jedna v tanečnich v 15 letech se kolem mě pořád točila, jenže ona hrozně smrděla potem a cigárama a vážila asi tak 4× tolik co já. Si ze mě dělali srandu, že obluda k obludě. A myslím že v 15 nebylo třeba hned brát všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.25 09:51
@Roxy ivka píše: Více

Porovnávat slavné osobnosti se zbytkem populace není moc šťastné přirovnání. Být to Franta od vedle kolo by o něj žádná neopřela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.25 09:59
@Keyllah píše: Více

Určitě tu nejsou jen těhotné maminky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25118
23.8.25 10:35
@Veveří píše: Více

Jo, to byla spíš řečnická otázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25118
23.8.25 10:43

Ono je to i velice pohodlné, že? Nebuď taková bábovka, snaž se trochu vzchopit a něco dělat. Není v silách žádného člověka, aby druhého udělal šťastným. Je to ve tvých rukách. Podívej se kolem sebe. Co má říkat třeba takový Jan Potměšil. Zůstal od mládí na vozíku. A přesto je spokojený, má rodinu. Jenže on začal po úrazu makat, cvičit, nezalezl do nory a naopak šel mezi lidi, což mu přineslo i dost pracovních příležitostí a přátel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
23.8.25 10:47

Nechápu komu má jako pomoci informace, že je vás víc co si nemůžou najít ženu? Myslíš, že to ty kluky nějak nakopne něco změnit? A Ano vy co máte pocit problémů že nemůžete někoho najít musíte něco změnit na sobě.

Protože prostředí nezměníte ať jsou holky náročné nebo chtějí hezouny…

Člověk si musí nejdřív vážit sám sebe.
A znám i pár co ženu nemají a věnují svou energii teda něčemu jinému než věčným skuhranim( trenér dětí, náš vedoucí historického spolku atd)a jsou fajn. Ti kteří se v tom utápí jako jeden 35 lety ( kterému teda zemřela žena ve 30) jsou už tím vážně otravní…místo aby se věnovali rozvoji sebe jen nadavaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
23.8.25 11:10

Klaus mladší třeba.. A ještě se všude ukazuje. https://www.impuls.cz/…e_dolez/tisk

Člověk se musí přijmout, prosadit se v nečem. Kdyby mi ségra řekla, že mám hnusnej ksich, tak jí řeknu, že mám zas mozek. Nějak bych to odvrátila. U cizích by mi to bylo jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
23.8.25 11:12

no, z 90 procent jsou, ale tak jen pokračuj a šir tu osvětu…takových už tu bylo :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová