Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj tehulky, dnes jsem byla na prvnim vysetreni, mam mrnouska 6+2. Pani doktorka mi doporucila multivitamin vip mimi, berete to nekdo?
To neznám nevím
Já brala v těhu kyselinu listovou a Gravital.
Ahoj, já beru superfolin jsem s ním spokojena!!
Nenabírá se po něm, jsem na konci 5tého měsíce a mám nahoře jen 2-3 kg. dnes jsem byla v lékárně pro další balení a tam my doporučila prý novinku VIP MAMI, že je tam obsaženo něco co pomáhá snížit riziko atopického ekzému, já jeliž jsem se s atopem narodila, těď nevím co bude lepší, myslím si, že začít to brát, teď je už pozdě, že to skoro nic nezmění. Tak musíš uvážit ty co pro tebe bude lepší ![]()
Ahoj kolik stojí multivitamíny normálně v lékárně nemyslím pro děti ![]()
Také jsem na začátku (5tt) a byly mi doporučený doktorkou tyto a nebo chytre miminko, zatím nemam žádné, ale asi půjdu do tech vip mami…nevíte kolik stojí cca? V lékárně je prý nemají jen u gynekologa.
Je mi 15 takže pro děti
ale hlavně ne vibovit atd. Na internetu sem četla že na silnou MS nebo dlouhodobou brát multivitamíny A, C,E
. Nemáte zkušenosti s nějakým dobrým multivitamínem? ![]()
@Kakajicko69 Tak v úvodním příspěvku píšeš, že ne pro děti. Zatím mám dítě malé, píšou tam do 15ti let, Vibovit nebo pokud máš zdravotní pojišťovnu Průmyslovou, tak ti dávají vitamíny pro děti zdarma, jestli ještě budou mít.
Většina multivitamínů je 150 - 300 Kč.
@Michelle1990 Já je mám, koupila jsem je v lékárně. Dají se koupit i o stovku levnější, brala bych s tím DHA olejem. VIp mimino má navíc probiotika a trochu zázvoru, to mi nepřijde, jako že by bylo nějak extra potřebné.
To probiotikum je fajn, mně říkala doktorka, že zbavuje v těhotenství pocitu zácpy a nadýmání a děti mají menší šanci být alergické díky němu. No a po zázvoru ustupují těhotenské nevolnosti, takže ho užívám
![]()
@Ivul87 zdravím, já je beru už 14 dní, jsem ve 2 měsíci a musím říct, že nemám díky Vip mama žádné nevolnosti a díky nim chodím i pravidelné na záchod ( měla jsem dřív velké problémy před těhotenstvím). V prvním měsíci těhotenství mi bylo špatně 🤮, od té doby co beru je mi dobře, kdyby mě občas nezabolelo bříško, nevěřila bych, že jsem tehotnac😊 za mě jedno velké doporučení ![]()
Taky mi teď byl doporučeno VIP MAMI od 2. trimestru - zkusím a dám vědět! ![]()
Beru od začátku těhu, teď jsem 29tt a žádné potíže mi nepotkaly, takže za mě supr. Od dr. za 350,–