Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
HA spouští krvácení z hormonálního spádu ne menstruaci.
Tzn. že ano, když dobereš plátíčko tak by mělo přijít krvácení. Pro klid duši bych si ale na tvém místě udělala i těhotenský test. Ona ta menstruace nevynechává jenom tím, že je všechno „rozhašené“, jsou i takové co takhle brzo i otěhotněly.
@LilyJane píše:
HA spouští krvácení z hormonálního spádu ne menstruaci.
Tzn. že ano, když dobereš plátíčko tak by mělo přijít krvácení. Pro klid duši bych si ale na tvém místě udělala i těhotenský test. Ona ta menstruace nevynechává jenom tím, že je všechno „rozhašené“, jsou i takové co takhle brzo i otěhotněly.
Proto se ptám, pokud ms nepřijde udělám si test
Děkuju za odpověď
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata, jsem 4 měsíce po porodu a teď dobírám první platíčko antikoncepce (už nekojím), první menstruaci jsem měla před 2 měsíci ale předtím než jsem začala brát antikoncepci, tak už další menstruace nepřišla, přikládala jsem to tomu, že jsem chvíli po porodu a proto to mám ještě rozházené. Za pár dní doberu první platíčko a zajímá mě zda by se tou antikoncepcí ms měla spustit a nebo nemusí?
No, obvykle to najdeš v příbalovém letáku. Bývá to tam napsáno.
@Anonymní píše:
Proto se ptám, pokud ms nepřijde udělám si testDěkuju za odpověď
Je mi to jasné
No on by se ti ten test ukázal pozitivní už teď, pokud by tam něco bylo
Nemusíš čekat na to jestli se dostaví krvácení nebo ne. Některé ženy totiž braly antikoncepci a měly krvácení ze spádu a těhotné byly
Není to sice tak časté, ale může se to stát.
@LilyJane píše:
Je mi to jasnéNo on by se ti ten test ukázal pozitivní už teď, pokud by tam něco bylo
Nemusíš čekat na to jestli se dostaví krvácení nebo ne. Některé ženy totiž braly antikoncepci a měly krvácení ze spádu a těhotné byly
Není to sice tak časté, ale může se to stát.
Já radši ještě počkám a budu věřit tomu, že ms přijde
Jsem 4 měsíce po porodu, tak by to byl docela mazec ![]()
Ahoj děvčata, jsem 4 měsíce po porodu a teď dobírám první platíčko antikoncepce (už nekojím), první menstruaci jsem měla před 2 měsíci ale předtím než jsem začala brát antikoncepci, tak už další menstruace nepřišla, přikládala jsem to tomu, že jsem chvíli po porodu a proto to mám ještě rozházené. Za pár dní doberu první platíčko a zajímá mě zda by se tou antikoncepcí ms měla spustit a nebo nemusí?