Musím gynekologovi sdělit, že vysazuji HA?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1573
1.2.15 23:34
@Bábrdl píše: :lol: Pokud je to zároveň i tvůj partner, bylo by to fér.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
1.2.15 23:35

Jinak ne a ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
1.2.15 23:42

Nemusíš ;). Já když vysadila a hned další měsíc přišla s podezřením na těhotenství doktor se nejdřív ptal jestli to bylo úmyslně nebo selhání antikoncepce. Jedno plato mi z posledního balení ještě zbylo a on to pořád nemohl pochopit jak to tedy je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
1.2.15 23:42

@Meduzka Já se ti nesměju, protože jsem měla úúúplně stejné dilema :kytka: Pokud ale přijdou i nějaké problémy spojené s vysazením, tak na gynekologii stejně půjdeš :? Ale přeji, ať žádné problémy nemáš a ať se brzy zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
2.2.15 02:48

@Meduzka ne a ne :lol: A to jako čekáš, že ti požehná nebo přijde k tomu svítit? :lol:
Přeju hodně štěstí a brzké zadaření. :) Až najdeš //, zavolej mu a objednej se na prohlídku a on už se dovtípí sám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
2.2.15 05:11

Nemusí, ale raděj bych zašla na kontrolu, na stěr jestli vše „čisté“, abys případně neotěhotněla a hned do začátku tam nebyly kvasinky, nebo zánět, alé já jsem trochu paranoidní… a jestli máš nepřijemnýho gyndra tak před těhotenstvím změnit… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
2.2.15 06:18
@Meduzka píše:
A musim tam chodit když sme se začali s přítelem snažit o miminko? Jestli to musím jít říct?

8o proc bys to musela chodit rikat?? :-D pokovad nemas zadny problem, tak fakt nemusis. Ovsem je to na tobe, zda to prvni zkusite sami, nebo se nechas vysetrit, jestli je vse v poradku :nevim: ja to se svym gynekologem musela jit konzultovat, ale ja mela problém, bylo mi receno, ze mam nulaprocentni moznost na otěhotnění prirozenou cestou a kdyz jsme zacali chtit mimi, musela jsem se snim poradit celkove co bude treba udelat apod… ale vazne to neni dany, ze MUSIS hlasit svemu gynekologovi, kdyz se zacnes snazit :-D ani kdyz vysadis antiko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
2.2.15 06:24

Nemusíš mu to hlásit sama můj doktor se mě vždycky na prohlídce ptal jestli beru antikoncepci nebo ne. Na prohlídku jsem stejně raději chodila každý půl rok a ne po roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
2.2.15 06:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
2.2.15 08:09

Já gynekologovi nic neříkala, normálně jsem antikoncepci vysadila a pak se už objednala s pozitivním testem na potvrzení těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
2.2.15 08:11

@Meduzka Ne…
Vysazovala jsem ji rok před tím, než jsme se začali snažit o miminko k dr. jsem šla, až jsem byla těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.15 17:53

Ahoj holky,

kdyz to teda nemusim rikat na gynde, tak kdyz chci vysadit ha musim dobrat cele plato nebo muzu vysadit v pulce?

• Citovat
  • Upravit
6822
2.2.15 19:45
@Anonymní píše:
Ahoj holky,kdyz to teda nemusim rikat na gynde, tak kdyz chci vysadit ha musim dobrat cele plato nebo muzu vysadit v pulce?

To záleží na tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
2.2.15 20:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky,kdyz to teda nemusim rikat na gynde, tak kdyz chci vysadit ha musim dobrat cele plato nebo muzu vysadit v pulce?

Já tedy dobrala celé plato…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
2.2.15 21:12

@Katka.1101 je to lepší dobrat to celé než vyhazovat do koše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...