Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bábrdl píše:Pokud je to zároveň i tvůj partner, bylo by to fér.
Nemusíš
. Já když vysadila a hned další měsíc přišla s podezřením na těhotenství doktor se nejdřív ptal jestli to bylo úmyslně nebo selhání antikoncepce. Jedno plato mi z posledního balení ještě zbylo a on to pořád nemohl pochopit jak to tedy je ![]()
@Meduzka Já se ti nesměju, protože jsem měla úúúplně stejné dilema
Pokud ale přijdou i nějaké problémy spojené s vysazením, tak na gynekologii stejně půjdeš
Ale přeji, ať žádné problémy nemáš a ať se brzy zadaří ![]()
@Meduzka ne a ne
A to jako čekáš, že ti požehná nebo přijde k tomu svítit? ![]()
Přeju hodně štěstí a brzké zadaření.
Až najdeš //, zavolej mu a objednej se na prohlídku a on už se dovtípí sám ![]()
Nemusí, ale raděj bych zašla na kontrolu, na stěr jestli vše „čisté“, abys případně neotěhotněla a hned do začátku tam nebyly kvasinky, nebo zánět, alé já jsem trochu paranoidní… a jestli máš nepřijemnýho gyndra tak před těhotenstvím změnit… ![]()
@Meduzka píše:
A musim tam chodit když sme se začali s přítelem snažit o miminko? Jestli to musím jít říct?
proc bys to musela chodit rikat??
pokovad nemas zadny problem, tak fakt nemusis. Ovsem je to na tobe, zda to prvni zkusite sami, nebo se nechas vysetrit, jestli je vse v poradku
ja to se svym gynekologem musela jit konzultovat, ale ja mela problém, bylo mi receno, ze mam nulaprocentni moznost na otěhotnění prirozenou cestou a kdyz jsme zacali chtit mimi, musela jsem se snim poradit celkove co bude treba udelat apod… ale vazne to neni dany, ze MUSIS hlasit svemu gynekologovi, kdyz se zacnes snazit
ani kdyz vysadis antiko.
Nemusíš mu to hlásit sama můj doktor se mě vždycky na prohlídce ptal jestli beru antikoncepci nebo ne. Na prohlídku jsem stejně raději chodila každý půl rok a ne po roce…
Já gynekologovi nic neříkala, normálně jsem antikoncepci vysadila a pak se už objednala s pozitivním testem na potvrzení těhotenství ![]()
@Meduzka Ne…
Vysazovala jsem ji rok před tím, než jsme se začali snažit o miminko k dr. jsem šla, až jsem byla těhotná.
Ahoj holky,
kdyz to teda nemusim rikat na gynde, tak kdyz chci vysadit ha musim dobrat cele plato nebo muzu vysadit v pulce?
@Anonymní píše:
Ahoj holky,kdyz to teda nemusim rikat na gynde, tak kdyz chci vysadit ha musim dobrat cele plato nebo muzu vysadit v pulce?
To záleží na tobě
@Anonymní píše:
Ahoj holky,kdyz to teda nemusim rikat na gynde, tak kdyz chci vysadit ha musim dobrat cele plato nebo muzu vysadit v pulce?
Já tedy dobrala celé plato…