Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když jste vysadily antikoncepci byly jste to říct svému gynekologovi? Musí se říkat nebo ne?
A musim tam chodit když sme se začali s přítelem snažit o miminko? Jestli to musím jít říct?
To se někde musí hlásit? To snad ne.
Měla by jsi chodit na roční prohlídku. Ale ani to není povinné, spíše dobrovolné.
@Meduzka Proč by se muselo? Gynekologovi jsem nic takového nikdy nesdělovala, příp. se s ním o tom bavím na roční preventivní kontrole.
@Bábrdl píše:Pokud je to zároveň i tvůj partner, bylo by to fér.
@Meduzka píše:
A musim tam chodit když sme se začali s přítelem snažit o miminko? Jestli to musím jít říct?
až ti to rok, dva nepůjde, řekni mu to
@Meduzka píše:
NE!
@Bábrdl píše:Pokud je to zároveň i tvůj partner, bylo by to fér.
jinak fakt nechápu, proč by ses měla nějakýmu cizímu chlápkovi svěřovat, že vysazuješ antiko, a snažíte se o miinko..to že vysazuješ mmochodem pozná, až si nepřijdeš pro recept..ale bude mu to úplně fuk ![]()
Vím že to někomu může přijít vtipné, tak já ale nevěděla tak jsem se zeptala no, díky všem za odpověď.
Tak je to vtipné, ale zas je dobře, že řešíš jen takové problémy a jinak jsi spokojená
Ať to tak máš i nadále ![]()
@Meduzka píše:
Vím že to někomu může přijít vtipné, tak já ale nevěděla tak jsem se zeptala no, díky všem za odpověď.
Jako svobodnému člověku ti patří různá práva - volit, být volena, rozhodovat sama o sobě a to i o svém rozmnožování. Takže začít můžeš sama, až se zadaří, určitě se svému lékaři svěř. Je to tvůj pomocník, ne dozorce. ![]()
Jak píšou nemusíš, já taky nic neříkala, prostě jsem tam přišla až s pozitivním testem ![]()
PS : díky za připomenutí, zapomněla bych na prášek
![]()