Musím gynekologovi sdělit, že vysazuji HA?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
2.2.15 21:49
@Gosi píše:
Nemusí, ale raděj bych zašla na kontrolu, na stěr jestli vše „čisté“, abys případně neotěhotněla a hned do začátku tam nebyly kvasinky, nebo zánět, alé já jsem trochu paranoidní… a jestli máš nepřijemnýho gyndra tak před těhotenstvím změnit… :twisted:

A nevíš, jestli můžu jít na gyndu a chtít po lékaři nějaký test/stěr, jestli nemám zánět nebo kvasinky, i když on od pohledu nic nevidí? Platí se za to? Nebo lékař dělá takové stěry jen v případě, kdy je o jeho nutnosti sám přesvědčený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
2.2.15 22:40
@Petule030 píše:
A nevíš, jestli můžu jít na gyndu a chtít po lékaři nějaký test/stěr, jestli nemám zánět nebo kvasinky, i když on od pohledu nic nevidí? Platí se za to? Nebo lékař dělá takové stěry jen v případě, kdy je o jeho nutnosti sám přesvědčený?

No záklqdní by měl dělal při prevenci… jinak myslím, že není jednotny ceník a jestli se to dá „napsat“ na pojištovnu nevím, taky záleži asi na tom doktorovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
2.2.15 22:55

@Gosi Já měla za to, že při prevenci se dělá stěr jen na cytologii. Nebo někdo jich dělá víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
2.2.15 23:15

@Meduzka Tak ono to není zase tak jednoznačné jak tady všechny píšou, pokud vysadíš a všechno budeš mít v pohodě pak to nikomu říkat nemusíš, ale může se stát spousta věcí, třeba ani žádnou MS po vysazení nedostaneš a to je pak na místě říct že se snažíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí