Mutsy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
28.11.07 19:51

Mutsy

Prosím, neporadí mi někdo kde nejlevněji koupit nový kočár MUTSY?Díky Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.11.07 21:36

Ahojky, kdo prodá tento kočárek nevím.Jenom kamarádka ho má a je moc hezký akorát má několik nedostatků asi jako každý jinýkočárek.Tak tě chci na to upozornit.Má 3kolku a ta má strašně malý a nízko položený koš.A korbička je taky dosti malá a nízká.Promiň,že jsem ti neodepsala na to,co jsi chtěla,ale já jsem si koupila sporťák X lander XA a už bych ho nikdy nechtěla,tak tě chci upozornit na nedostatky tvého kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
28.11.07 22:30

Zkus sledovat www.mimibazar.cz treba se ti neco zalibi…

Ja mam teda taky mutsy 3rider a jsem maximalne spokojena. Ze ma maly kos neni pravda, utahnu tam ooobrovsky nakup. Ovsem ze je moc nizko polezeny pravda je, pokud napadne snih, oddelavam ho. Ale jsem rada ze ho mam a ne urbanrider ktery jsem chtela puvodne. Ted jak byl snih tak oni to prohrnou casto jen takovou uzkou ulicku a to si jen prizvednu zadni kola a jednu po prednich :D Mit ten sirokej, muzu zustat rovnou doma. Ale zalezi odkud jsi a jestli ho budes mit na leto nebo na zimu :wink:
A korbicka zalezi jakou chces, ja shanela co nejvetsi a vetsi nez tahle je snad uz jen Inglesina. Pokud teda nechces Joey, ta je mensi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
28.11.07 22:47

hanucho,
tak to já se musím bránit!!
malej se narodil 2005 v listopadu a to bylo hafo sněhu
v životě jsem neměla problém projet s Urbanriderem,přísahám a za tím si stojím!
a to jsme s ním byli i dvakrát na lyžovačce na horách
dvakrát jsme drandili u moře v písku na pláži
v životě jsme neměli problém s nízkým košíkem
a pikoška na závěr, když jsme jeli po zimě na benzínku očistit podvozek,obrátili jsme jej celý i s košíkem naruby - látka na košíku byla nedotčená a čistá jak lilium :wink:
takže tak
jinak se mi líbí i ten tvůj podvozek,Mutsíkům zdar
jo a nákup do košíku udělám velkej, akorát musím ty věci do něj skládat jednotlivě, plná igelitka třeba na stojáka se pod kočár fakt nevejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
29.11.07 08:55

Ahoj,

tak já se musím přidat k Wingec .Na UR jsem zatím nenašla chybu 8) .

jen ke košíku- 3rider ho má o trochu níž než UR :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.2.08 22:20

Re: Mutsy

Triss píše:
Prosím,neporadí mi někdo kde nejlevněji koupit nový kočár MUTSY,nebo neprodává ho někdo v perfektním stavu?Díky Petra

Pokud máte zájem prodávám mutsy urban rider next červený nemám tedy korbičku,ale jinak veškeré dolnky mám v barvě kčárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
5.2.08 20:19

Také doporučuji sledovat buď MMB nebo se vydat do Neměcka. Tam vyjdou kočárky o dost levněji než tady. Co jsem vysledovala, tak MUTSY celá :,-(a tam vyjde kolem 500€. Já ho tam koupila v akci dokonce za 400€ (i s boardem pro staršího a jídelním pultíkem :-D ). Ale to byla fakt náhoda..

Ale na MMB se jich hemží několik a je jich tam i dost nových..

Jinak praktické zkušenosti zatím nevím, prcka čekáme každým dnem (týdnem). Pak budu vědět víc.. A mám UR. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí