Mutsy 4 rider lightweight

461
27.9.06 10:11

Mutsy 4 rider lightweight

Ahojky,

vybírám kočárek, protože nám u Jané vůbec nevyhovuje, že na syna 6m ve sporťáku nevidím. Sháním aby byl vlastnostmi podobný (jsme s ním jinak velmi spokojení): tj. lehký, lehce ovladatelný, kvalitní, ale…aby šla otočit sportovní sedačka proti směru jízdy…do nejužšího výběru postoupil Mutsy 4 rider lightweight.

Chtěla jsem se zeptat, zda s ním někdo máte zkušenost?

• Jaké má jízdní vlastnosti (nemá nafukovací kola - což mi vadí, ale nemůžu s tím nic dělat :-( ),
  • co sedačka, je dost prostorná? (Jané má o 5 cm širší sedák)
  • jaké je to stupátko? U jané nelze při sedačce totiž použít :-( a my ho ještě celkem dost využíváme

Moc díky za zkušenosti.
Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1404
27.9.06 11:36

Sendy , ja tedy zatim prakticke zkusenosti nemam, ale jen jsem chtela k tem koleckum…my mame objednany Spokewheel, ten ma kolecka nafukovaci (my je mit musime), je jen o malinko tezsi nez ten Tvuj…

Tak at dobre vyberes a jsi spokojena!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
27.9.06 13:59

Právě ještě zvažuji i spokewheel, ale má o 1,7kg :-( Jané má celkem 12 kg- Mutsy Lightweight má 12,5 (se sedačkou) a Spokewheel by měl asi 14,2 kg…jak se to blíží k 15 kilům, tak se mi to moc nelíbí…měli jsme jako první Hoco a ten měl 15kg a to už teda byla váha…

Nejsem rozhodnutá, proto bych chtěla vědět, jaká je jízda s těmi (asi) bezdušovými koly??? Jestli je to velký rozdíl, tak půjdeme asi radši do nafukovacích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
27.9.06 14:00

Ono na prodejně se to vyzkoušet nedá. Já když jedu se Slalomem po krámu, tak ani nevím, že nějaký kočár (i s dítětem) tlačím. Venku už to znát je.

PS: Co jsou to ty aretovací kolečka??? Vím, že jsou jen pro Urban Rider, ale jsem zvědavá na co jsou ???
Je rozdíl v potahových látkách jednotlivých řad (Active,Cargo, Sport…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
5.10.06 09:56

Mutsy 4rider lightweight

Prosím nevíte někdo jakou nosnost má sportovní sedačka u tohoto typu? A je stejná po i proti směru?
dík
 Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
5.10.06 12:26

Sendy , aretovaci kolecka maji podle me i ty 4kolky…Proste bud jsou otocne o 360°nebo se zaaretuji a neotaci.
Potahove latky Sport a Active mi prisly rozdilne jen degignem (sport ma takove kontrastni prouzky) a Cargo je na omak takova jakoby pogumovana, hladka, na udrzbu urcite super. My jsme vybrali Ice Blue, coz je myslim z rady Sport a vypada skvele. Udrzba pry uplne v pohode, korbicku mame z druhe ruky a neni na ni ani flicek.

S tou vahou Ti rozumim, ja to zase tolik resit nemusim, protoze kocarek nebudu nosit do schodu ani do MHD. A na prodejne je fakt, ze mas pocit, ze zadny kocarek ani nevezes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.10.06 12:55

Dobrý den, mám Mutsy urbanrider už rok, ale vůbec netuším o čem tu je řeč. Jaký Lighweight a Spokewheel? To je něco nového? Nenašla jsem toto označení ani na oficiálních stránkách Mutsy. Ráda se poučím, díky za odpověď.
P.S. Mutsy bych nevyměnila, je to super kočár. Když kočárky porovnáváme s kámoškama, jsou z něj unešené. Gába

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
5.10.06 13:04

Gabo , informace i fotky najdes jak na libfinu coby dovozci (pod sekci 4rider), tak v ruznych internetovych obchodech. Velmi osvedceny je www.babystyle.cz , ja jsem Spokewheel koupila na www.e-broucek.cz
Jsou to 4kolky s prednimi otocnymi kolecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
8.10.06 18:35

Holky,prosím,
mezi Lighweigh a Spokewheel je rozdíl jen v kolečkách a váze?

Chystám se objednat Mutsy,byla jsem rozhodnutá pro Urbanrider,ale teď jste mi na:,–(ily brouka do hlavy s tím lehkým :roll:
Ani nemůžu sehnat prodejnu,kde by jakýkoliv 4rider měli k omrknutí a osahání :?

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
8.10.06 20:02

Mak: Mutsy kočárky mají v dětském ráji v Praze, my jsme ho chtěli také, ale nestihli jsme ho objednat, dodací lhůta může být až 3 měsíce, tak se dlouho nerozmýšlej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
8.10.06 20:03

Mak: Mutsy kočárky mají v dětském ráji v Praze, my jsme ho chtěli také, ale nestihli jsme ho objednat, dodací lhůta může být až 3 měsíce, tak se dlouho nerozmýšlej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
8.10.06 20:07

Kristýno,díky moc,zajedu je omrknout.
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
8.10.06 22:43

MaK , my jsme si vsechny typy podvozku osahali v BabyParku na Cernem Moste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
26.5.07 22:01

Ahoj,
vracím se k této disluzi, že by podvozek mohl být už více ozkoušený.
Někde jsem četla kritiku, ale nevím kde. :roll: Prosím o zkušenosti.
U UrbanRider mi ta ovladatelnost zas až tak nevyhovuje. Na normální jízdu to možná nevadí, ale v krámě asi nic moc, ne :?:

Děkuji.
Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.6.07 20:45

Ahoj,
musím reagovat, NEKUPOVAT 4rider lightweight je to neskutečnej trakař.
Ovladatelnost je opravdu skvělá oproti UrbanRideru, ale jinak hrůza.
Mimi se v tom pěkně vykodrcá.
Já ho koupila a a za měsíc prodala. Museli jsme koupit Urban Rider.
Opravdu ať nejste tak nešťastný jako já…
Jinak materál cargo je skvělý jenom otřeš vlhkou žínkou a je čisto 8)
 Ahoj

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí