Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
vybírám kočárek, protože nám u Jané vůbec nevyhovuje, že na syna 6m ve sporťáku nevidím. Sháním aby byl vlastnostmi podobný (jsme s ním jinak velmi spokojení): tj. lehký, lehce ovladatelný, kvalitní, ale…aby šla otočit sportovní sedačka proti směru jízdy…do nejužšího výběru postoupil Mutsy 4 rider lightweight.
Chtěla jsem se zeptat, zda s ním někdo máte zkušenost?
Moc díky za zkušenosti.
Sendy
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderSendy , ja tedy zatim prakticke zkusenosti nemam, ale jen jsem chtela k tem koleckum…my mame objednany Spokewheel, ten ma kolecka nafukovaci (my je mit musime), je jen o malinko tezsi nez ten Tvuj…
Tak at dobre vyberes a jsi spokojena!
Právě ještě zvažuji i spokewheel, ale má o 1,7kg
Jané má celkem 12 kg- Mutsy Lightweight má 12,5 (se sedačkou) a Spokewheel by měl asi 14,2 kg…jak se to blíží k 15 kilům, tak se mi to moc nelíbí…měli jsme jako první Hoco a ten měl 15kg a to už teda byla váha…
Nejsem rozhodnutá, proto bych chtěla vědět, jaká je jízda s těmi (asi) bezdušovými koly??? Jestli je to velký rozdíl, tak půjdeme asi radši do nafukovacích…
Ono na prodejně se to vyzkoušet nedá. Já když jedu se Slalomem po krámu, tak ani nevím, že nějaký kočár (i s dítětem) tlačím. Venku už to znát je.
PS: Co jsou to ty aretovací kolečka??? Vím, že jsou jen pro Urban Rider, ale jsem zvědavá na co jsou ???
Je rozdíl v potahových látkách jednotlivých řad (Active,Cargo, Sport…
Prosím nevíte někdo jakou nosnost má sportovní sedačka u tohoto typu? A je stejná po i proti směru?
dík
Tereza
Sendy , aretovaci kolecka maji podle me i ty 4kolky…Proste bud jsou otocne o 360°nebo se zaaretuji a neotaci.
Potahove latky Sport a Active mi prisly rozdilne jen degignem (sport ma takove kontrastni prouzky) a Cargo je na omak takova jakoby pogumovana, hladka, na udrzbu urcite super. My jsme vybrali Ice Blue, coz je myslim z rady Sport a vypada skvele. Udrzba pry uplne v pohode, korbicku mame z druhe ruky a neni na ni ani flicek.
S tou vahou Ti rozumim, ja to zase tolik resit nemusim, protoze kocarek nebudu nosit do schodu ani do MHD. A na prodejne je fakt, ze mas pocit, ze zadny kocarek ani nevezes ![]()
Dobrý den, mám Mutsy urbanrider už rok, ale vůbec netuším o čem tu je řeč. Jaký Lighweight a Spokewheel? To je něco nového? Nenašla jsem toto označení ani na oficiálních stránkách Mutsy. Ráda se poučím, díky za odpověď.
P.S. Mutsy bych nevyměnila, je to super kočár. Když kočárky porovnáváme s kámoškama, jsou z něj unešené. Gába
Gabo , informace i fotky najdes jak na libfinu coby dovozci (pod sekci 4rider), tak v ruznych internetovych obchodech. Velmi osvedceny je www.babystyle.cz , ja jsem Spokewheel koupila na www.e-broucek.cz
Jsou to 4kolky s prednimi otocnymi kolecky.
Holky,prosím,
mezi Lighweigh a Spokewheel je rozdíl jen v kolečkách a váze?
Chystám se objednat Mutsy,byla jsem rozhodnutá pro Urbanrider,ale teď jste mi na:,–(ily brouka do hlavy s tím lehkým ![]()
Ani nemůžu sehnat prodejnu,kde by jakýkoliv 4rider měli k omrknutí a osahání ![]()
Monika
Mak: Mutsy kočárky mají v dětském ráji v Praze, my jsme ho chtěli také, ale nestihli jsme ho objednat, dodací lhůta může být až 3 měsíce, tak se dlouho nerozmýšlej.
Mak: Mutsy kočárky mají v dětském ráji v Praze, my jsme ho chtěli také, ale nestihli jsme ho objednat, dodací lhůta může být až 3 měsíce, tak se dlouho nerozmýšlej.
MaK , my jsme si vsechny typy podvozku osahali v BabyParku na Cernem Moste…
Ahoj,
vracím se k této disluzi, že by podvozek mohl být už více ozkoušený.
Někde jsem četla kritiku, ale nevím kde.
Prosím o zkušenosti.
U UrbanRider mi ta ovladatelnost zas až tak nevyhovuje. Na normální jízdu to možná nevadí, ale v krámě asi nic moc, ne ![]()
Děkuji.
Lenka
Ahoj,
musím reagovat, NEKUPOVAT 4rider lightweight je to neskutečnej trakař.
Ovladatelnost je opravdu skvělá oproti UrbanRideru, ale jinak hrůza.
Mimi se v tom pěkně vykodrcá.
Já ho koupila a a za měsíc prodala. Museli jsme koupit Urban Rider.
Opravdu ať nejste tak nešťastný jako já…
Jinak materál cargo je skvělý jenom otřeš vlhkou žínkou a je čisto ![]()
Ahoj