Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, potřebuji poradit s výběrem kočárku. Ted mám jako favorita kočárek Cam Cortina X3 Tris Evolution (http://www.obrazky.krtecek.com/…volution.jpg). Projela jsem všechny možné diskuze na inetu a zatím žádné špatné ohlasy jsem nenašla - tedy jen jeden - že je velký. Což mě ani nepříjde, protože jsem viděla už daleko větší a těžší.
Prosím o vaše názory ze života. Jaké máte zkušenosti? Předem díky!!
Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?
Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...Ahoj Sarino.Tak já už s témto kočárkem jezdím měsíc a zatím jsem spokojená.Je velmi skladný, jednoduchý k manipulaci, velmi dobře se s ním jezdí.Co je horší, tak to je docela těžká korbička.Když jí přenáším i s malou, tak se docela nadřu.Celkově mi příjde kočárek lehoučký a oproti čtyřkolkám je jeho ovladatelnost opravdu super.
Ahoj, tenhle kočárek jsem v ruce neměla, ale včera jsem viděla v obchoďáku, jak se mamince převrátil
. Teda já jsem neviděla, jak se to stalo, až jak ležel na zemi, ale manžel říkal, že ta mamka ho držela za kraj madla a nějak chtěla zatočit nebo co a kočárek jí přepadl na bok. (Byl to sporťák bez korbičky se sedačkou po směru jízdy.) Naštěstí dítě bylo v pohodě.
My jsme teda měli Jané Slalom a teď Quinny Speedi, takže taky trojkolky, ale vůbec nechápu, jak se jí to povedlo
, zkoušela jsem to doma, ale nemám šanci kočárek převrátit, je fakt stabilní.
Já bych teda do Camu nešla ![]()
Ahojky, to je náhoda:-)
Kamarádka je ve 20. týdnu a zrovna tento týden si pro ten kočárek byla. Je super, dnes jsem ho zkukla, a lituju, že jsem se unáhlila koupí jiného kočárku ![]()
Dokonce ho koupila ve slevě… z 20tis. ho zlevnili na 16tis.
Prostě, doporučuju:-). Nehledě na to, že je k němu autosedačka apod., to jsou další ušetřené korunky.
Je to dobrý výběr ![]()
Ahoj holky, tak jsem si ten kočárek před chvílí objednala (v černo červené barvě). Budu teď doufat, že nemusím litovat. Já už jsem z toho dlouhééého vybírání byla hrozně nešťastná, tak se mi dnes ulevilo.
Na to převracení jsem se ptala a prodavačka mě ujišťovala, že je to kočárek stabilní. To čas pak ukáže.
Díky za vaše reakce!
Holky prosím pěkně, má tenhle kočárek vloženou tašku, případně nevíte jestli se dá dokoupit? Teda jestli je vůbec potřeba jí dokupovat.
Ahojky Potápko,
k tomuto kočárku Cortina Xe evolution jde dokoupit vložná taška. Mrkni na www.kocarky.com tam je dokonce vyfocený s vložnou taškou.
Lištičko díky. A v tom obchodě máme Cortinu zamluvenou ![]()
Super obchod, super obsluha. Vybírali jsme tam kočárek snad 2 hodiny a prodavač se nám celou dobu ochotně věnoval.
nemáš za co,hlavně že se Vám podařilo sehnat to co jste chtěli!
Mě se také líbil,ale bohužel nemá nafukovací kola a ty jsou pro mne velice zá:,–(ní! já teď pořád řeším Mutsy…
Tak ať se ti krásně vozí! ![]()
Ahojky,
mně se Cortina taky moc líbí, ale že nemá nafukovací kola se mi zdá blbé. Radši bych taky kočárek s nafukovacíma, aby byl měkčí. Jinak teda design a výbavu a funkce má nepřekonatelné. Lepší než Jané Slalom Pro. Ten má sice nafukovací kola, ale nedá se otočit korbička, má malinkou korbičku…
Tak hodně štěstí při výběru. Magda
Taky jsem chtěla nafukovací kolečka. Ale nakonec mě právě přesvědčila Cortina, takže jsem je oželela. Jen mě napadlo, že by se k tomu třeba mohla nafukovací kolečka dokoupit ne? Zkusím se zeptat někde v obchodě.
Teda Potápko,
to mne nenapadlo, no kdyby se na to daly dát nafukovací kolečka tak by to bylo super… ![]()
holky taky jsme se na to ptali.V některém obchodě jsou schopni kolečka odjednat navíc,ale jedno stojí 600,–,takže to vyjde o 1 800,– navíc.Je fakt,že se pak můžou měnot libovolně (buď plast nebo nafkovací),ale cena kočárku se rapidně zvýší,tak jsme od toho upustili.V některých obchodech ty kolečka doobjednat nejdou
sarina píše:
Ahoj, potřebuji poradit s výběrem kočárku. Ted mám jako favorita kočárek Cam Cortina X3 Tris Evolution (http://www.obrazky.krtecek.com/…volution.jpg). Projela jsem všechny možné diskuze na inetu a zatím žádné špatné ohlasy jsem nenašla - tedy jen jeden - že je velký. Což mě ani nepříjde, protože jsem viděla už daleko větší a těžší.
Prosím o vaše názory ze života. Jaké máte zkušenosti? Předem díky!![/quoteAhoj.
Mam tento kočárek na prodej.Je nový se zárukou.Přestěhovali jsme se do třetího patra bez výtahu a sklep je na kočárek malý,Proto ho prodáváme jen za 12 000kč. Jsme z Jablonce nad Nisou. tel 606 893061
Potápka píše:
Holky prosím pěkně, má tenhle kočárek vloženou tašku, případně nevíte jestli se dá dokoupit? Teda jestli je vůbec potřeba jí dokupovat.
Ahoj.
Kočárek má batůžek na rukojeď a mam ho na prodej za 12 000 kč.
Přestěhovali jsme se do třetího patra domu bez výtahu, a kočáruk se nám do malého sklepa nevejde. Ja nový se zárukou. Jsme z Jablonce nad Nisou. tel. 606 893061