Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?
Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...Ahoj holky.
Cortina se mi moc líbila a podle vašich odkazů jsem našla internetový servr nabízející je za velmi zajímavou cenu se židličkou zdarma. Nakonec jsme se rozhodli pro koupi přímo v obchodě u nás a vyšel nás tam pouze o 1.000,– Kč dráž. To proč píšu tyto řádky je mnohem závažnější a upozornila nás na to paní v obchodě. Odkázala nás na stránky http://www.mimibazar.cz/prispevky.php?… a podívejte se na to co se tam píše. Další zajímavé čtení k tomu najdete na http://www.prckove.cz/…tiny-x3-tris!-z5/. Vzhledem k tomu jak jsem tu četla tak si ty kočárky o kterých se tam píše objednalo několik z vás. Proto tam nabízejí jiné barevné kombinace než jsou ve standartní nabídce. Mě to dost vyděsilo co si dnes někdo dovolí.
Snad to některé z vás pomůže nenaletět.
Lenka
Ahoj holky,
vybírám teď sportovní kočárek a Cortina se mi líbí.Mám hlubokou Inglesinu, ale můj chlapeček má ve 4 měsících 68 cm a skoro 8 kg, tak myslím, že v ní s fusakem přes zimu už nevydrží. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s půlročním dítětem ve sporťáku Cortina, jak je to s nánožníkem, jestli je tam dost teplo… ?
A nevíte jak je to s pláštěnkou? Prodává se s kočárkem nebo samostatně?
A ta sportovní sedačka jde otočit jde otočit proti i po směru jízdy?
Díky předem za odpovědi.
Veronika ![]()
Ahoj, kdyz mas velke dite, bude mu, myslim, ta sportovni sedacka uzka..
Hledej radsi sirokou a dlouhou sedacku (dlouhou aspon 90 cm), at nekupujes v roce treti kocar ![]()
Veroniko,
my Cortinu mame, ale zatim jezdime v korbe. nas broucek ma 4 a pul mesice a na zimu uz urco bude ve spotraku. Manzelova sestrenice ma taky Cortinu, jen spotrak … jeji Krystof v ni jezdil od pul roku, to bylo v loni v rijnu a uplne v poho. A to neni zadnej drobek. Jezdil ve fusaku s nanoznikem.
Budeme mit asi podobne stare kluky
… jen ten nas ma 68cm a 5200g ![]()
Sportovni sedacka jsem otocit po i proti smeru jizdy.
Baza
Děkuji Bazalko, trochu jsi mě uklidnila
A jestli máš dubňátko, tak to je prima, ovšem ta kila Ti trošku závidím ![]()
Prosím Tě, jak to máte s pláštěnkou? Dostali jste ji rovnou ke kočárku nebo se musí kupovat zvlášť?
Díky Verča
Veru, my mame celou kombinaci a tam je plastenka v zakladni vybave. U te samostatne sportovni verze nevim, aly myslim taky. Neni u ni tusim taska. Ale ta je stejne nic moc, jen jedna velka kapsa, tak se v ni desne blbe neco hleda. Da se koupit celkem slusna uviversalni jednobarevna od Emitexu a mnohem praktictejsi.
A s vahou zmena … Nutrilon zabral a vazime 5690g ![]()
Ahoj holky,
moc se mi tahle Cortina líbí, byla jsem v neděli vyzkoušet (na Černym Mostě v Chicu), jestli se mi vejde do kufru a při té příležitosti jsem se ptala prodavačky, jestli na ně mají nějaké reklamace. Docela mě vyplašila, protože mi řekla, že u nich v Brně (zřejmě je z Brna) mají hodně reklamací, že tam praskají plasty. Tak nevim, pročetla jsem dost diskuzí o tomhle kočárku, ale ani jedna připomínka, že by někomu praskaly plasty. Nedalo mi to a psala jsem do Kolína, kde ten kočár chceme koupit, jak je to s reklamacema a odepsali mi, že je to výbornej bezproblémovej kočár a že neměli jedinou reklamaci na prasklý plasty. Jen je tam někde třeba něco promazat, ale to šlo tuším o brzdy.
Máte prosím vás některá zkušenost, že by na tomhle kočárku praskaly plasty?
Díky.
Vim, ze plasty praskaji u kocarku Casualplay. My Cortinu mame v provozu 5 mesicu a musim tuk tuk zaklepat … pohoda. Zato slunecnik znacky Casualplay jsem uz reklamovala 3× ![]()
baza
Ibazalko, díky za reakci. Dneska jsem byla s manžou na výstavě, kterou pořádal ten obchod z Kolína a Cortinu jsme objednali. Nejdřív jsme se skoro poprali jakou barvu (já chtěla červeno černou, manža zeleno černou) a nakonec je to oranžovo černá, tak doufám, že to bude k oboustranné spokojenosti
. Vyzkoušela jsem tam snad všechny kočáry, co tam měli a zatím jsem přesvědčená, že pro naše potřeby jsme vybrali to nejlepší, tak snad jsme se nesekli
.
Ahoj holky,
poradíte mi prosím, kde a jaký fusak do Cortiny (mám černo-oranž. barvu) jste kupovaly? Mám termín 22.1., a pokud bude teď zima jako ta minulá, tak nevím, jestli bych si nevystačila jen se zavinovačkou a dekou.....A co si myslíte o koupi zavinovačky do autosedačky - není to zbytečné?
Díky!
Edithea,
my objednali fusak Combi od Emitexu … zatim cekam, az dojde. Ale podle zkusenosti kamaradek pohoda, je universalni a diky prodluzovani vydrzi do tri let ditka. Byt na tvem miste, asi bych ho objednala. Na mirnou zimu bych nespolehala a s vidinou, ze ho vyuziju i dalsi zimy … . A fusaky se daji objednat v mnoha barevnych kombinacich, to se mi na nich taky libi.
A s tou zavinkou do autosedacky … taky jsem ji puvodne moc chtela, ale ted jsem rada, ze jsem ji nekoupila, protoze bych ji nevyuzila. Nas prcek se narodil v dubnu, mel 2,5 kg a do zavinky by se vlezl asi 5×. Je dost velka … ale ty ji urco vyuzije i na jare, kdyz uz mimi bude vetsi.
Preju dobry vyber ![]()
Baza
Ahoj všem,
mám dotaz - existuje na autosedačku od Cortiny i stříška a ke kočárku slunečník? Nebo pasuje na kočárek nějaký jiný, ne přímo originál od CAMu?
Díky
IBazalko,
díky moc! Právě jsem na něj taky koukala a líbí se mi od Emitexu i deky atd.
Asi koupím ten kombinovatelný fusak - letní/zimní. Taky je fajn, že se právě vejde po odepnutí spodní části i do autosedačky
)
Plánuju tu zavinovačku do autosedačky využít i do kočárku, nejsem moc na krajky, a rychlozavinovačky mají šílené vzory…Je těžké sehnat něco, co se hodí do tohoto kočárku. Toto mi vyhovuje.
Prosím, z jakého obchodu jsi to sehnala? Ceny se totiž dost různí…
Díky.
Ahoj. Kočárek jsem právě z obav z internetového obchodu kupovala v obchodě v CHICCU v Ostravě (přecejenom je to dost vysoká částka). I tak jsem se nevyhla problémům při reklamaci. Při přebírání si zkontroluj snad každý šroubek.r2f