Cam Cortina X3 Tris Evolution

Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?

Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3241
6.4.07 11:39

No nevím, podle mě ti pěkně kecají. Když si třeba koupíš tričko a bude v něm díra jak vrata, tak ti ho nevymění???, protože v užívání(tedy nošení trika) ti díry přece nevadí???. Já bych se asi jen tak nedala. Za ty peníze, bych chtěla kvalitu. Natož u takového obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.4.07 12:08

Tak to je sila … musim se na tu nasi mrknout, mame ji zatim u rodicu, nez se mimi narodi, ale na prvni pohled jsem si niceho nevsimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.4.07 12:21

Cortina

Jen se koukněte a napište výsledek, ať jim to můžu omlátit hlavu. Líbit si to nenechám. Díky moc

To ibazalka: nám se to ještě také nenarodilo, všimli jsme si toho až při dalším zkoumání, po tom co odpadnul patent:)

• Citovat
  • Upravit
73
6.4.07 12:51

Ja jsem kocarek videla tak letmo asi dvakrat. Jen jsme ho vezli z obchodu k nasim, tak jsem musela zalehnout a lezime uz 8. tyden, tak se nedostanu k rodicum, abych na to mrkla. Ale reknu jim, at to prozkoumaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
6.4.07 17:13

anonymni a kde ti odpadl ten patent? Mne odpadl na te sitce proti hmyzu, jak to tam v boudicce priple. Jinak tech direk jsem si nevsimla, zkontroluju to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.07 11:04

Mám Cortinu už 3 měsíce, jsem moc spokojená. Upadl sice jeden patentek, ale je univerzální takže se to dalo jednoduše opravit. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že už ten kočárek chce spousta lidí. Bydlíme v malém 5 tis. městě a už jsem tu viděla 4. Naštěstí v jiných barvách :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.4.07 20:13

Patent mi odpadl na sportovní korbičce, na bočním uchycení ke kostře kočárku. To by nebylo to nejhorší, nejvíc mě štve, že firma dělá kina a tvrdí, že je vše v pořádku a to mě na kočáru za 20 tis. drtí. Žiju ve městě s 10 tis. obyvateli a jsme tu s tímto kočárkem dvě. Ani si nepřejte slyšet, co si o něm myslí ona. Chlapečkovi je 7 měsíců a už třikrát ho měli v reklamaci, pokaždé s jinou závadou. Fakt krize. Nakonec jí doporučili, aby si sama upilovala ložiska, kvůli vrzání. To je fakt děs! Zřejmě sází na to, že pak to bude zásah do zboží a záruka přestane platit.

Každopádně bych ho, po svých zkušenostech s firmou Baby direkt, nikomu už nedoporučila a to se nám to malé ještě ani nenarodilo. Jsem zvědavá, čeho se ještě dočkáme. :roll:

• Citovat
  • Upravit
195
2.5.07 20:11

Holky,nesehnala jste nektera ty nafukovaci kola na cortinu? Ve meste je to sice supr,ale v terenu to dost s malou skace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.5.07 12:38

ahoj, já jsem si koupila CAM CORTINA X3 TRIS KOMBI EVOLUTION 2007 http://www.kamilka.cz/index.php?…
a jsem moc spokojená.
Dokonce se mi podařilo ukecat cenu z 15 999 na 15 890,–, kočárek přišel do týdne.
Mám barevnou kombinaci 493

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.5.07 12:38

ahoj, já jsem si koupila CAM CORTINA X3 TRIS KOMBI EVOLUTION 2007 http://www.kamilka.cz/index.php?…
a jsem moc spokojená.
Dokonce se mi podařilo ukecat cenu z 15 999 na 15 890,–, kočárek přišel do týdne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.5.07 12:39

a jsem moc spokojená.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.5.07 12:40

omlouvám se, omylem se mi to vložilo 3×
třikrát jsem opisovala kodík a nechtělo se mi to vložit

jinak ty nafukovací kola jsem si zjišťovala a údajně k tomuto kočárku nejdou dodat … máte jinou zkušenost ?

• Citovat
  • Upravit
4065
8.5.07 19:49

Ahojky, já jsem taky koupila Cortina na kamilce, ale ukecávat nás teda nenapadlo :)

Chtěla jsem se zeptat, jaký zimní fusak mám do Cortiny koupit? Přijde mi docela úzká a u fusaků, které jsem našla na netu buď údaje o rozměrech nejsou, nebo jsou větší. Mimčo se narodí v říjnu, myslíte, že se ve fusaku do Cortiny vleze i např. v březnu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
14.5.07 17:15

Ahoj holky,

tak kočárek začína ukazovat svoje chyby. Chtěla jsem se zeptat jestli má někdo problém ohledně koleček. Jsem z toho docela neštastná protože mi pořád piská jedno zadní kolečko. Už jsem to mazala a kolečko píska. Někdy přestane a někdy prostě začne a je to na mrtvici.

Martina s fusákem zkušenosti nemám protože malý se narodil v březnu a nějak jsme se zimi nedočkali a když trošku sněžiklo tak malý byl v zavinovačce a přikritý dekou… ale to ani pořádna zima nebyla…

Jo a co ty kolečka tenkrát to tu někdo zminil a odte doby nic…??? vy někdo jestli se dají sehnat k tomu ty kolečka nebo ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.5.07 09:31

Ahoj,
plánujeme koupit tento kočárek…chtěla jsem se zeptat majitelek kočárků, jaké je uchycení autosedačky v autě? Máme novější auto, kde je možné uchycení autosedačky pomocí systému ISOFIX, tak jestli ho tahle autosedačka má :) Děkuji moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí