Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?
Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...Lu cie píše:
jojo,1.:)Máme termín až na konci,tak snad se nepřehoupne do srpnavše je možné…
já mám 3,je mu půl roku…hrozil mě předčasný porod…ale ustálilo se to,a já skoro 14dní přenášela,nakonec jsem si uvařila čaj z malinového listí,který vyvolává porod a malej byl do hodky na světě,super porod,hned bych šla znovu rodit,všechny porody jsem měla skvělé…tak držím palečky ,at to máte taky tak super jako já…mějte se krásně a užívejte pohodičky…
Ahoj, nezkoušel jste někdo dávat do sporťáku vložnou tašku??? Čekám druhé miminko v červnu a dcerce budou na jaře 2 roky. Bydlíme na vesnici a když jedeme do města, bývá to na delší dobu. Tak řeším možnosti - pohodlí pro miminko a zároveň aby si měla kde dcerka odpočinout - proto přemýšlím o vložné tašce do sporťáku, kde by bylo miminko v pohodlí a když se dcera unaví, tak bych si miminko zašátkovala, tašku vyndala a složila a dcerka by si odpočinula ve sporťáku…
Ahoj maminky nevíte některá kde by se dal sehnat košík pod kočárek cam cortina? Zkoušela jsem snad už vše. Děkuji M.
Urcite to jde, fun baby nebo baby direkt, je to to same v brne modricich, jsou dodavateli cam do cr. Ted jsem si tam objednavala novou bouicku, protoze mi ta pres leto vybledla ![]()
Ahoj, oživuju diskuzi a chci se zeptat, zda jde povolit pružina u kočárku? Má nafukovací kola a je totiž strašně tvrdý v terénu, jde cítit každý hrbol ![]()