Cam Cortina X3 Tris Evolution

Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?

Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
26.2.12 22:41
Lu cie píše:
jojo,1.:)Máme termín až na konci,tak snad se nepřehoupne do srpna :think: vše je možné…
já mám 3,je mu půl roku…hrozil mě předčasný porod…ale ustálilo se to,a já skoro 14dní přenášela,nakonec jsem si uvařila čaj z malinového listí,který vyvolává porod a malej byl do hodky na světě,super porod,hned bych šla znovu rodit,všechny porody jsem měla skvělé…tak držím palečky ,at to máte taky tak super jako já…mějte se krásně a užívejte pohodičky…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.2.12 15:18

Děkuju, snad to bude taky v pohodě…hlavně ať tam vydrží =))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.3.12 14:07

Vložná taška do sporťáku Cam

Ahoj, nezkoušel jste někdo dávat do sporťáku vložnou tašku??? Čekám druhé miminko v červnu a dcerce budou na jaře 2 roky. Bydlíme na vesnici a když jedeme do města, bývá to na delší dobu. Tak řeším možnosti - pohodlí pro miminko a zároveň aby si měla kde dcerka odpočinout - proto přemýšlím o vložné tašce do sporťáku, kde by bylo miminko v pohodlí a když se dcera unaví, tak bych si miminko zašátkovala, tašku vyndala a složila a dcerka by si odpočinula ve sporťáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1501
27.11.13 19:05

Ahoj maminky nevíte některá kde by se dal sehnat košík pod kočárek cam cortina? Zkoušela jsem snad už vše. Děkuji M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.12.13 20:22

Urcite to jde, fun baby nebo baby direkt, je to to same v brne modricich, jsou dodavateli cam do cr. Ted jsem si tam objednavala novou bouicku, protoze mi ta pres leto vybledla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1501
3.12.13 01:06

@Sheatar85 děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
26.10.17 18:46

Ahoj, oživuju diskuzi a chci se zeptat, zda jde povolit pružina u kočárku? Má nafukovací kola a je totiž strašně tvrdý v terénu, jde cítit každý hrbol :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí