Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?
Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...Tak Cortinu X4 máme doma, zatím jsem s ní zkoušela jezdit doma a je super. Akorát mě dost lidí varuje že prý tyto modernější kočárky dost drnací, tvrdý, že když jedeš po chodníku celá korba se klepe. tak doufám že to u tohoto není
Ahoj holky,
výběr pořádnýho kočárku je fakt morda, už jsem na tom strávila skoro 2 měsíce
Momentálně su taky rozhodlá pro Cortinu X3, i když mě štve, že nemá nafukovací kola, ale to možná taky pořeším doobjednávkou. Chtěla jsem se jenom zeptat jak je to s tou autosedačkou, jestli je univerzální do každýho auta, popřípadě hlavně jestli pasuje do Octavky.
Dík Marťas
Mame taky Octavku, sedacka se nam tam sice vleze,ale musime posunout predni sedadlo dopredu, nevim jak ostatni sedacky, ale tato presahuje sedadlo,ale da se tam narvat.
jo jeste jsem se chtela zeptat tech, co uz jezdi po venku, taky vam drnka jakoby hluboka korba
holky,víte co by měli mít v prodejnách kočárků ![]()
kousek chodníku,aby jste si mohli zkusit,jak se kočárek bide vozit v reálu.V prodejně je to svezeníčko hezký,ale co na chodníkách? ![]()
Já jsem viděla drnčit maminku s Jané SlalomPro s hl.korbičkou,chudák miminko.
Mě se ta Cortina taky moc líbí,ale chtěla bych vidět jak jezdí ve městě
Holky co uz Cortinu mate … praly jste pred prvnim vyjetim vnitrek korby … tu vyjimatelnou praci cast?
Diky, Baza
Holky, jeste me napadla jedna vec … musely jste kupovat do autosedacky redukci pro mala mimi, nebo to polstrovani, co v ni je, staci? Nebylo tam mimi moc zborene?
Baza
Bazi: neprala jsem korbu… Malého do ní pokládam v dece takže nějak mě to ani nenapdalo… A do autosedačky už nic nepotřebuješ… Malý tam sedí tak legračně ale on doroste a zatím necestujem nějaké velké trasy tak do supermarketu to stači a zvláda to perfektně. Ještě nám v té autosedačce usne…
Tím že kočárek má umělé kola tak si myslím že i tím je spusobené to drncaní korby. ale malému to neva ten je spokojen. Čím to víc drncá tím malý spokojeně spinká. Ve městě se mi jezdí s kočárkem docela dobře akurát velká nevyhodá je nájezdy do schodu. Tam si trošku zaposilujete tím že je to trojkolka. No a další nevyhoda je že korba není krytá ale otevřená tím malému svití docela hnusně sluníčko do oči. A taky mám pořád pocit že mu tam fouká že je to takové otevřené… Jinak jsem s kočárkem spokojená. Výhodou toho nebo jak prostě se vyhnout sluničku je možnost otočení korby…
Jinak pokud budete kupovat cortinu myslím že budete spokojené… Musíte počítat že na každém kočárku nějakou tu chybičku najdete…
My máme Cortinu z Kolína od paní Caltové. www.kocarky.cz/…-3-tris.html.
Jsou moc vstřícní. Doporučujeme ![]()
Rea.sk,
diky moc za odpoved. To potesi, kdyz nekdo napise, ze je s kocarkem spokojenej
. A je jasny, ze zadnej kocarek neni uplne dokonalej
.
Baza
Zajímalo mě zda jste do korbičky přikupovaly přenosnou tašku? Mám obavy zda by se tam vůbec nějaká vešla. Přijde mi to šikovný, že si mimi vynesete v klidu domů a nemusí se odnímat korba. Máme to domů asi 30 schodů tak se mi nechce tahat s celou korbou. Navíc je mimi asi víc v teple. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Nic takového jsem nekupovalal věčšinou si tu korbu odepnu a vynesu si malého nahoru…
Mám velkou prosbu, kde se nechají objednat nafukovací kolečka ke Cortině? děkuju moc za odpověď
Měla bych dotaz, stalo se někumu, že na sportovní korbičce měl dirky?
Ja si tento kočárek koupila a doma jsem zjistila, že ve švech po celé délce jsou malé dirky. Na korbičce jsou dokonce 2 uprostřed.
Reklamovala jsem ho 2× a babydirect se stále brání, že je to strojová značka a funkci kočárku nebrání.
Máte někdo podobné zkušenosti a podobný problém?