Cam Cortina X3 Tris Evolution

Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?

Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
6.2.07 15:55

Pro všechny zájemce o informace o Cortině X3 Evolution, odkazuji na web výhradního dovozce firmu BabyDirekt .

• Citovat
  • Upravit
407
11.2.07 12:14

holky u nás sice ještě brzo na koupi kočárku ale už se rozhlížím a tato Cotrina X3 Evolution se mi moc zamlouvá,byla jsem přesvědčená že chci X lander XA,ale tato Cortina mi začíná vrtat hlavou,je opravdu tak dobrý?Taky mě zaujaly nové barvy,černo zelená je super,musím se na něj někde podívat v obchodě,našla jsem ho už za 16 400kč a to je fakt bezva…
Mimčo čekáme v červenci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
12.2.07 20:31

Jana32: chci se tě zeptat v kterém obchodě se dají dokoupit ty kolečka… přemyšlím že bych si je dokoupila na ten svůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
13.2.07 12:51

to by mě taky zajímalo.
holky vložím sem jeden příspěvek z Koníka co píše maminka o Cortině
máme kočárek Cortina X3 Tris Evolution. Kupovali jsme celou trojkombinaci - vana, autosedačka i sportovní sedačka. Marťovi jsou 4 měsíce, takže už jsme s kočárkem něco najezdili a zatím k němu nemám JEDINOU výhradu. Máme samozřejmě vyzkoušenou jen vanu a autosedačku. Jezdí se s ním velmi lehce, velmi snadno se skládá i rozkládá, je krásně lehký. Všichni mě před tříkolkou varovali, že je nestabilní. Nevím, odkud to vzali, neměli jsme problémy ani v 10 cm sněhu …
Já jsem při koupi váhala mezi tímhle kočárkem a Jane Slalom 06. Ale věděla jsem, že budu celou zimu jezdit s fusakem (netušila jsem, že zima nebude ) a Jane je proti Cortině strašně malé. Nevím, jak teď Jane Slalom 07. Koukala jsem, že maj nové barvy, nevím jestli taky nezvětšili korbičku.

Máte-li konkrétní dotazy, sem s nimi

kebulka • 1d • Včera v 15:53 [Uživatelka nemá žádná alba]

Ke kolečkům - opravdu nejsou nafukovací, ale nejsou to ani taková ta tvrdá kolečka od sporťáku. Drncají samozřejmě víc než nafukovací, ale nemám s tím problém a Marťas taky ne

Rea.sk ty s těma kolama spokojená nejsi?napiš nám něco,prosím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
14.2.07 09:52

Ahoj, nemužu řict že jsem spokojení nebo nejsem protože ja jsem se svým kočárkem ještě nejezdila. Malý si zatím hový v břišku, ale když jsem kupovala kočárek tak jsem spíše chtěla nafukovací nebot jsem slyšela že jsou lepší než ty co jsou na cortině. Ale Cortina vyhrala protože je fakt bezva a když tu někdo napsal že se kolečka dají sehnat tak mě napadlo že není špatné vedět kde se dají sehnat „kdyby náhodou“. Jinak jezdit s kočárkem možná budu tak v březnu takže pak dám vědět. Jinak jsem ráda když čtu na tu cortinu jenom samou chválu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
18.3.07 18:31

Já jsem si tenhle kočárek objednala na veletrhu v Brně se 4.000 slevou v béžovo-oranž barvě a dost se na něj těším. Doufám, že se mé holčičce bude líbit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
18.3.07 19:00

Petruso a na kolik vas s tou slevou vysel? Diky, Baza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.3.07 20:03

Holky, a nevadí Vám, že ten jakoby nánožník, ale na hlubokou korbu je tak malý? Nefouká tam miminu?Je to jak pro panenky. Myslela jsem si na fotkách, že ten barevný půlkruh jde zvednout a připnout na boky. Tím mě cortina v reálu hodně zklamala. Katka- nejde mi se přihlásit.

• Citovat
  • Upravit
9299
19.3.07 09:04

Katka: to máš pravdu taky jsem byla trošku z toho zklamaná ale jinak jsem spokojená. Malého víc naoblíkam a je to ok:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.3.07 14:17

Tak po dlouhém bádání jsem si vybrala Cortinu tak doufám že budu spokojená. Akorát jsem si uvědomila, že jsem nezjištovala zda sporťák má polohovatelnou opěrku zad až do úplného lehu? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
20.3.07 14:41

Iris, ma.
Baza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.3.07 14:49

ibazalka,
tak to jsem ráda. My nakonec vybrali tu čtyřkolku i když jsme jí v reálu neviděli. Myslela jsem že se liší jen těmi kolečkami a ouha. Až teď čtu že nemá otočnou sportovní korbičku a ani rukojet. No to mám radost chtěla jsem aspoň jedno z toho. Sakriš doufám že nebudu moc zklamaná a že to nebude potřeba. To by mě mrzelo ta Cortina se mi moc líbila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
20.3.07 17:18

Iris, nesmutni. Ta otocna sportovni verze je super, ale aspon nase bouda ma pruhlednou strechu, tak na mimi uvidis :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
20.3.07 19:33

To, že nejde otočit by mi ani tak nevadilo, spíše by mi vadilo, že musím celou dobu pod korbou vozit sportovní sedačku, než ji použiju byla by jak čuně. Nebo jde u x4 vytáhnout jako u x3 evolution a nemusí tam být?
No co, když se ti nebude líbit, tak ji pošleš zpět, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.3.07 07:55
k.a.c.k.a. píše:
To, že nejde otočit by mi ani tak nevadilo, spíše by mi vadilo, že musím celou dobu pod korbou vozit sportovní sedačku, než ji použiju byla by jak čuně. Nebo jde u x4 vytáhnout jako u x3 evolution a nemusí tam být?
No co, když se ti nebude líbit, tak ji pošleš zpět, ne? :D

zpátky poslat nejde, to mají dobře ošetřený. jakmile to vybalíš tak to nejde vrátit. Ta sportovní sedačka vytáhnout nejde, vozíš jí celou dobu s hlubokou. ale to má většina kombinací aspoň u těch co jsme koukali, klasiky jako Hoco Diamont, Knorr Carat…
doufám že budeme spokojení, tolik peněz to stálo tak snad bude kvalita odpovídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí