Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?
Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...Ještě mě napadla jedna věc. Nevím jestli jsem to tu už nepsala, ale naší Rozárce jsou teď necelé 3 měsíce (má něco kolem 65 cm) a korbičku má tak akorát. Takže v zimě s fusakem už bychom neměli šanci. Určitě už se do ní nevejde. A to prý má Cortina ze všech těhle kombinací největší korbičku.
My jsme teda velikost korbičky řešit nemuseli, na zimu už bude Rozina ve sporťáku, ale kdybych měla mimčo někdy koncem léta, asi bych zrovna tohle hodně řešila
Hollky prosím Vás,
jak se Vám jezdí s kočárkem když máte sporťáček natočený na sebe??? Víte mám trojkolku Mutsy a když mám sporťák otočen na sebe,tak se mi s ním strašně špatně jezdí a problém je i v nadzvednutí při nájezdu na obrubník.....
Prostě jsem strašně zklamaná a zajímalo by mě,jestli je to problém všech trojkolek,protože je pak všechno těžiště vepředu na tom jednom kolečku nebo je problém v 3rider.
Děkuju ![]()
Lištičko,
já mám taky trojkolku, ale ne Cortinu - mám Gesslein Vision S - a když jsem ještě vozila syna proti směru jízdy, tak jsem s manipulací problémy neměla. Je pravda, že váha spočívala převážně na předním kole, ale žádné obtíže při zvedání na obrubník jsem nezaznamenala. Ale on už je trochu starší a hlavu nemá v poměru k tělu tak velikou jako když mu byly 3 měsíce.
Teď vozím syna proti směru jízdy a když v kočárku sedí, připadá mi to na jízdu skoro stejné, jako když jsem vozila v proti směru.
Jediný rozdíl je, že když vozím syna po směru jízdy a on leží, tak se mi přední kolo zvedne naopak velmi snadno. Tak nemůžu nic těžkého věšet na madlo, aby se kočárek nepřevážil. Když syn sedí, pak je to v pohodě.
Holky, to je nový kočárek, nebo mi jen nějak unikl?
http://www.autosedacky-kocarky.cz/…-top-line-2/
V té růžové je moc pěkný. ![]()
Teeeeda, fakt novinka
. ta zmensovaci vlozka by mi bodla … malej je dlouhan a nevim, jak dlouho nam jeste vleze do korbicky. Ma teprv dva mesice a 60cm … na zimu pofrci urco do sportaku. I ten slunecnik je dobrej napad,protoze ne vsechny uviversalni na Cortinu pasujou.
Ahoj holky,
vidím, že jste tu samé zkušené. Mám jeden dotaz. Netušíte, jak bude pasovat korbička Cortiny kupovaná v únoru 2007 na ted koupenou Cortinu sporťák? Já myslím, že ten systém je stejný, ale raději se poptám, abych pak nebyla nahraná. Mám v plánu si koupit od někoho použitou korbičku se sedačkou a nový sporťáček.
Předem Vám moc děkuju za rady. ![]()
To by asi pasovat melo … system je stejny, ale radej bych to predem vyzkousela.
Ahoj holky,
moc mi vaše diskuze pomohla si ujasnit, že Cortinu fakt chci ![]()
Jenže nikde ani zmínka o tom, že by některá z vás měla problém dostat kočárek do klasického (malého) panelákového výtahu… a mně přijde, že do toho našeho se vejít absolutně nemůže
Na dýlku má totiž jen 110cm, což je asi dané tím, že je zevnitř jakoby obložen dřevem a to mu asi vzalo těch dalších pár cm, co mi teď budou chybět?? ![]()
Violet, nam do vytahu vejde … a to mame ten s vnitrnima dvirkama. Vejde i do toho pidi bez vnitr. dvirek, ale fakt tesne. Ale v oblozenem drevem jsem jeste s kocarkem nejela, tak nevim.
Ahoj holky, já jsem to v neděli zkoušela, protože jsem si po změření taky myslela, že se do výtahu asi nevejde. Ale překvapilo mě, že jo, a to tak, že se předním kolem najede do rohu a dá se do výtahu jak kdyby na úhlopříčku. Pak tam sedne jak ulitý a vejdu se k němu i já. Máme taky výtah obložený zevnitř, na délku má 106 cm.
Holky, děkuji moc za odpovědi, už jsem si Cortinu objednala, tak snad ji do toho našeho 8.patra nebudu muset táhnout po schodech ![]()
Ahoj, máme taky vybranou Cortinu, ale bohužel se mi zatím nepodařilo najít ji v nějakém obchodě, abych ji okoukla. Jaké s tím máte zkušenosti vy? Kupovaly jste naslepo přes internet? Nebo nevíte o kamenném obchodě, kde by ho měly vystavený? Jsem z Opavy a samozřejmě si klidně zajedu i po okolí (Ostrava apod.). Díky, Lucie
Ahoj Lucko, cortinu mají k okouknutí v Chiccu v Ostravě v Carrefouru. Teď tam mají myslím, tu černožlutou, ale byla tam i zelenočerná, červenobéžová, červenočerná.Paní ti ji ochotně ukáže. ![]()
Tak to je výborná zpráva - hned tam letíme. Díky moc za radu. ![]()
Lucie