Cam Cortina X3 Tris Evolution

Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?

Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
15.8.07 08:27

zk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
15.8.07 09:07

Pokud tam nebude, což myslím, že ne. :D Zkus ještě prodejnu kočárků na Karolině(hned vedle autobudového nádraží). Prodejna Sam baby- mají tam veliký výběr a zase trošku něco jiného. Třeba Imlasty-vypadají moc pěkně-hlavně ten bolder(volant). Někdo tu psal, že je šitý horkou jehlou, ale mi se moc líbil a nepřipadal mi nějak odlišný od jané a jiných dražších kočárů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.8.07 08:51

O Sam Baby už jsem slyšela a chystáme se tam i kvůli postýlky a přebalovacímu pultíku a tak. Každopádně včera jsem zkoukla ve Futuru tu Cortinu a myslím, že je rozhodnuto. Měli tam asi čtyři barvy, ale bohužel nic z nové kolekce. Chtěli bychom ten žluto šedý, takže ho objednáme na internetu.
Ještě jednou díky za radu. Už jsem byla nešťastná.
 Lucie

• Citovat
  • Upravit
3241
16.8.07 21:24

Jsem ráda, že jsem ti pomohla. Ten žlutošedý je taky můj favorit, dokonce jsem tu ohledně něho zakládala diskusi žlutý kočárek a broučci-jestli na něj letí-nebo ne.Mi ještě ale chybí do kočárku ta náplň, doufám, že se brzy zadaří. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.8.07 16:30

Ahoj holky
Měla bych prosbu na majitelky černo-barevných kombinací.Chtěla bych si koupit červeno-černou,moc se mi líbí,ale bojím se aby v něm nebylo mimču moc horko,hlavně pak ve sporťáku.
Jaké máte prosím zkušenosti?
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
18.8.07 12:45

Alice,
my mame cernocervenou Cortinu a spokojenost. Myslim, ze Martasovi horko neni. Zatim jezdime v korbicce … kdyz je teplo a moc nefuci, rozepnu vzadu boudu a necham tam jen sitku, krasne to vetra. Vnitrek kocarku je bily, tak i to pomaha. A sportak je dost otevrenej, tak tam bych z toho strach nemela, navic v boude nad hlavou ditka je pruhledne okenko, ne cerna barva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.8.07 16:19

Tak nám dnes přišla Cortina na dobírku - žlutý jsme propásli a v akci už je vyprodaný (www.autosedacky-kocarky.cz ho měli za 15 600,–). Paní mi bohužel neuměla upřesnit ani termín další dodávky ani cenu, takže jsem výběr barvy nechala na příteli a musím vás varovat. Vybrali jsme kombinaci modrá/béžová z letošní kolekce a modrá VŮBEC NENÍ MODRÁ, ale tmavě tyrkysová - spíš do zelena. Asi si ho necháme, protože mi ta tyrkysová přijde celkem neobvyklá, ale ať vás nečeká překvapení jako mě, kdybyste o něj měla některá zájem.
Ahoj, Lucie

• Citovat
  • Upravit
10
20.8.07 17:51

Ahojte. Tak my čekáme miminko jeeště za dlouho ale dneska jsem tak probírala net a do Cortiny X3 jsem se zamilovala. Probírala jsem to s kámoškou, která ho viděla na živo a prý ma to přední kolečku jakoby hrozně vystrčené. Co si o tom myslíte? A jiná známá mi říkala, že u nich v okolí jezdí a že je dost rozvrzaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
21.8.07 07:21

Ratonito,
mne rozvrzany neprijdou a predni kolecko vystrcene je jen pokud neni zaaretovane, ale uvidis, ze vystrcene kolecko ocenis :-). Fakt se s tim dobre jezdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
21.8.07 10:52

Ahoj anonymní Lucko, Prosím tě když se koukneš na ten odkaz, který máš kočárek (ten sv.modrý s kuličkami uvnitř, nebo ten s bílým vnitřkem?Kamarádka zrovna o něm uvažuje, a chtěla by ten blankytně modrý se šedou, i na těch fotkách jde docela vidět, že jeden je tak jakoby do zelena a druhý do modra? Tak ať objedná správně. Jeden ty kuličky uvnitř boudy má a druhý ne.Díky.
 http://www.cam-neonato.com/…dsdetail.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
21.8.07 16:38

Ahoj holky. Čekáme mimčo a také řešíme jaký kočárek. Cortinu jsme si zamilovali a byli jsme téměř pevně rozhodnuti, že to je to nejlepší co můžeme našemu malému koupit, ale teď je vše jinak. V sobotu jsme navštívili jednu prodejnu v Liberci a paní prodavačka nám začala popisovat problémy jaké se u Cortiny vyskytují. Mám 160 cm a je na mě prý dlouhá, přední kolo dost vyčuhuje, je špatně odpružená tak se prý hodí tak na jízdu po rovině po městě, když se s mimčem trochu drncá tak se rozvilká a prý po roce se přibližně konstrukce trochu povolí a sníží. Prý jim tam chodí maminky s reklamacemi. Popravdě nás to docela vyděsilo, ale říkali jsme si, že je třeba paní zaujatá. Znáte to ale když vám dá někdo brouka do hlavy a přemýšlíte nad tím co když má náhodou pravdu. Zjišťovala jsem u holek z deníčku zebřiček a jedna tam psala, že její známá ho má a že jí něco klape při jízdě v kolečku a nemůžou přijít na to co.Taky se jí prý protrhl košík i když tam nevozí nic těškého.Sanžíme se teď zjišťovat co nejvíc informací a vybrat pro našeho malého vhodnou variantu.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.8.07 16:55

ibazalka: no ještě uvidím, mám fakt dost času. Dobrý je prý i peg perego, X lander nebo herqules. Mám termín až v únoru tak koncem roku můžou mít už novou kolekci. A co se týče kol, to jsem zas slyšela, že nejsou moc dobrá ty nenafukovací, že je brzo vidět opotřebení a s miminkem to v terénu hází. Já fakt nevím. A co ten malý nánožník na hlubokou korbičku? Prý tam fouká :(
leňule: o tom odpružení jsem taky slyšela. A jsem taky malá, 158 cm. Tak teď fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
21.8.07 17:14

Alice já mám ještě starý model Cortiny a tak na boudičce okénko nemám.A musím říct, že malé ve sporťáku horko není.Já stejně většinou jezdím s otevřenou boudičkou a zatahuji pouze když spí a to pak řeším, že vzadu tu látku secvaknu a tak mi krásně větrá a malá je spokojená.

Ratonito to kolečko opravdu vystrčené je.Někdy mám problém se vejít do linkových autobusů.Ale jinak mi nevadí a kočár mám už rok a nevrže.A ano na kolečkách docela brzy zmizel ten prostřední vzorek, ale ničemu to nevadí a na jízdu to fakt vliv nemá.A nánožník mi příjde jako u jiných kočárků.Jen otvor do korbičky je větší.Já jsem v zimě malou šoupla do fusaku a vytahovala jí krásně teplou, takže pohoda.

Leňule je pravda, že Cortina je dlouhá, ale nějak nechápu v čem by Ti to mělo vadit.Ovládá se v pohodě.Odpružení je sportovní a do té doby co jsem měla hluboký, tak mi i přišlo, že je slyšet jak to drncá.V okamžiku kdy jsem přešla na sporťák, tak to zmizelo a kočár je tichounkej a odpružení je také měkčí.Malé nikdo nevadilo, že je kočár tvrdší a já ocenila, že se nenaučila na houpání. :lol: A co se týče terénu, tak já mám psa a s kočárem frčím i po poli a zvládl to v pohodě.Jak už jsem psala výše, tak jezdím už rok a kočár se mi ani nesnížil, ani se nevyklá.Jo a k tomu klapání, dělalo mi to taky a zjistila jsem, že jsem měla špatně zavřenou brzdu.Zapomněla jsem mazat a tak zůstala trošinku vytažená a drnkala mi o kolečko.A na košík už jsem si tu stěžovala.Když přejdeš na sporťák, tak do košíku skoro nic nedáš, neb se do něj blbě dostává.Ale jinak jsem s kočárem hodně spokojená, je krásně pohodlný pro dítě a velmi dobře se ovládá.
Jediná věc co mi vadí je, že pokud dám dítě do lehu a mám na madle tašku a v ní něco tak se zaprvé blbě dostanu k brzdě kočáru a za druhé je kočár moc těžký vzadu a lehký vepředu a tak se nesmím o madlo moc opírat, jinak jde k zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.8.07 16:44

Cam cortina x3

Aho holky. Podělím se s vámi o své zkušenosti s tímto kočárkem.
1/ hluboká korba je opravdu hlučnější než sporťák
2/ nákupní košík má sice uvedenou nosnost jenom 2 kg, ale já vozím v něm mnohem víc a je v pohodě
3/ nánožník u hluboké korby - na dítě nefouká, když vyhrnete fusak nahoru
4/ velmi praktické větrání v boudičce u korbičky, super - zabudovaná moskytiéra
5/ POZOR ale u sporťáku - na boudičce, jak je ten plastový kloub na polohování- látka pod ním se párá, látka není pod podložkama nijak zakončená, měla jsem boudičku kvůli tomu na reklamaci a pak jsem se dívala v prodejně v CHICCU v Ostravě, že ten problém mají i ostatní kočárky. A katastrofa s reklamací : nejdříve, když byla reklamace vyřízená, zhrozila jsem se, jak byla oprava odfláknutá - boudička byla v horším stavu, než jsem ji předávala. Po „opravě“ byla látka pod jednou podložkou rozpáraná víc, asi 1,5 cm, plastový kloub byl poškrábaný zřejmě od nářadí a látka pod podložkama byla „zakončená“ zřejmě zapalovačem. No hrůza. Tak jsem s opravou nesouhlasila a asi za 14 dní jsem si pro boudičku jela znovu. Teď už mi dali novou - ale mám kombinaci béžovo-červenou a dodali mi boudičku béžovo-oranžovou! Že by „profesionální slepota“? Takže jsem čekala další 2 dny, ale to už bylo celkem 33 dnů v reklamaci. Takže teoreticky na vrácení peněz. Nakonec mi boudičku dodali, ale - není připevněná ke konstrukci - takže jak ji mám shrnutou, vypadá jako kus hadru. Toto jsou moje názory na tento kočárek a zároveň na firmu BABYEXPERT, která do onoho obchodu kočárky dodává. Takže si zkontrolujte při přebírání snad každý šroubek, ať se vyhnete podobným potížím jako já. Jinak - jízdní vlastnosti super.

• Citovat
  • Upravit
261
24.8.07 21:34

Ahoj anonymní autorko výše uvedeného článku. Tvé postřehy jsem si se zájmem pročetla. Zarazila mě ta reklamace. Kupovala jsi kočárek přes net nebo v obchodě?

Holky nemáte někdo náhodou zkušenost s internetovým obchodem autosedačky-kočárky.cz? Nabízí tam teď Cortinu ve velmi výhodné akci tak přemýšlíme jestli jí tam objednat. Popravdě mám trochu obavy kupovat kočárek přes net kvůli reklamaci.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4