Cam Cortina X3 Tris Evolution

Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?

Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
26.12.11 13:06

Dobrý den,na kočárku Cam mě nezacvakává podvozek do bočních cuplíků,zkoušela jsem to promazávat a bez výsledku,poraďte děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.11 18:17

Ahoj mamky:-) Kočárek mám 4 měsíce a jsem s ním spokojená:-) Hluboká korba je sice veliká, ale nám to vyhovuje:-)Aspoň má miminko prostor. Takže doporučuju:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
5.1.12 14:27

muzete mi poradit, zdali to jde cele rozebrat na vyprani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
19.2.12 13:39

Všechny zdravím, taky jsme objednali cam cortinu x3 evolution, na e-shopu krteček a přišel rozbitý. Zítra si pro něj posílají, nemáte nekdo s tímto obchodem zkušenosti, ohledně reklamací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.2.12 16:07
Lu cie píše:
Všechny zdravím, taky jsme objednali cam cortinu x3 evolution, na e-shopu krteček a přišel rozbitý. Zítra si pro něj posílají, nemáte nekdo s tímto obchodem zkušenosti, ohledně reklamací?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.2.12 16:11

ten obchod mi ani nepřipomínejte,jsou tam úplně nechopní lidé,mám koupený kočárek z druhé ruky,který byl kupovaný u nich,chtěla jsem ho reklamovat,ale nebyly schopní mi ani odpovědět…tak jsem jim psala,že ať ten obchod zavřou,když jsou neschospní.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.2.12 18:01

U nás už si ho vyzvedli, je v reklamaci,tak uvidíme…snad to dobře dopadne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.2.12 18:08
Lu cie píše:
U nás už si ho vyzvedli, je v reklamaci,tak uvidíme…snad to dobře dopadne. :roll:

no tak uvidíte,ale s kočárem jsem spokolená velmi.a co jste měly za problém???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.2.12 18:22

přišel rozbitej…zlomenej nanozník a kloub u rukojeti…Je to dárek od našich,vybalili ho a neverili…nakonec si pro nej od Krtečka poslali PPL,tak jsem zvedava co se bude dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.2.12 19:03
Lu cie píše:
přišel rozbitej…zlomenej nanozník a kloub u rukojeti…Je to dárek od našich,vybalili ho a neverili…nakonec si pro nej od Krtečka poslali PPL,tak jsem zvedava co se bude dít.

jo,tak to vymění bez problémů,taky daly za kočár balík peněz,tak to musí,ale já jsem měla po záruční době a vůbec se se mnou nebavily,jsou to lumpy..tak at jste s ním spokojená,já teda jsem moc,všechny moje kámošky mají kočáry vraky a ten můj ač je po 2 dítěti je pořád gunkční..a lehoučkej…super…jsem ráda že ho mám koupila jsem ho teda za 4tisíce jenom,za novej bych ty prachy nedala při náší 7tisícové almužně měsíční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
25.2.12 09:55

Mě se hrozně líbil,jen me odrazovaly kolečka, měla jsem v plánu nafukovací,tak uvidím,snad v tom prcek nebude moc skákat,jnak vypadá bytelně..Já bych si ho asi taky nemohla dovolit,ale rodiče chtěli koupit kočárek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
26.2.12 21:52
Lu cie píše:
Mě se hrozně líbil,jen me odrazovaly kolečka, měla jsem v plánu nafukovací,tak uvidím,snad v tom prcek nebude moc skákat,jnak vypadá bytelně..Já bych si ho asi taky nemohla dovolit,ale rodiče chtěli koupit kočárek..

no trochu skáče,ale jen po větších hrbech,ale jinak je lehunký,ale super…tak at Vám to vše vyjde ,včetně porodu,kdy máte termín… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
26.2.12 21:53

Děkuju, v červenci :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
26.2.12 22:31
Lu cie píše:
Děkuju, v červenci :)) [jejda,já jsem taky v červenci 11,citlivý ráček…to je hezké znamení i měsíc,první???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
26.2.12 22:34

jojo,1.:)Máme termín až na konci,tak snad se nepřehoupne do srpna :think: vše je možné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí