Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jedna prodvačka říkala že jim to tam lidí nosí na reklamace, oni jen vyklepou prach a je to. Je fakt že to bylo po tom co jsme s ním jeli na té polňačce a tak ![]()
Ahoj,mam 4kocarek rozne znacky ale Buzz mi do mesta vyhovuje uplne najviac.Jedine co mi pride zle vymyslene na kocarku je strieska a priesvitne okienka
Slnko moc svieti malemu do tvare
Chcela som kocik skrz to predat a vymenit za golfky Gesslein.Dokonca sa mi tie folie v okienkach roztrhli ako som striesku stale skladala
Bez problemov mi ju zobrali na reklamaciu a dostanem novu.Zatial mi predajca poskytol nahradne golfky a tie ma uistili,ze Buzz rozhodne nepredam ani po tejto neprijemnejsej skusenosti.Holky to sa neda porovnat jazda s Buzz a golface
Vecer som mala svalovicu na rukach,jazda po obchode medzi ulickami s tovarom priserna,v elektricke sme zabrali cele miesto pre kociky s Buzz sa tam zmesti este jeden.Myslim,ze kazdy kocik ma nieco pre a proti.Buzz chyba nakupny kosik(uz sa da konecne dokupit),v zime bol trochu problem jazdit vo velkom snehu,predne kolecko sa musi castejsie cistit,sedacka sa polahuje cela,mimco je tam skoro ako v autosedacke co maleho zarucene pri prechadzke vzdy uspinka.(v golfkach len vymysla a jeduje sa
Ked to cele zhrnem aj cez tych par nedostatkov som spokojna a uz a tesim ked mi prinesu novu striesku a nahradne golfky uz nechcem vidiet ![]()
Je fakt že u Buzze jsem měla strach z toho předního kola, protože bydlíme na vesnici,ale po tom, co jsem tu jela se Zappem a bylo to naprosto v pohodě, tak bych možná do Buzze šla (nebo do Speedi?) ale bojím se toho polohování
Moni: na jak dlouhý vycházky jezdíte?Nevadí to mimču takhle ležet? No, uvidíme kdy se zadaří druhý…
A víte jaký má Buzz ještě plus? Že je nádhernej
Když jsme ho viděla jako novinku, tak jsme si řekla že to je něco otřesnýho,ale postupně se mi zalíbil čím dál víc. A opět mají chybu v rozměrech, bála jsme se že tam vleze dítě tak do roka,ale i dvouletý je v pohodě…
http://img.mimibazar.cz/…ka228018.jpg
Polohovani sedacky u Buzze bych se vubec nebala,tady u nas(FR) je to nejpouzivanejsi zpusob sedacky,ma to tu tak 60%kocarku co vidim u maminek a nikdo si neztezuje.
Ashley,niekedy sme aj 4hod.vonku a Tobiasko je v pohode.Ked spinka dam sedacku na strednu polohu.Plus tohto kocika je aj to,ze sedacka sa da otacat na jazdu po a proti smeru jazdy.Pouzivame ho od pol roka.Vobec mu nevadi tak lezat lebo hned spinka po par minutach.S manzelom volame tento kocik USPAVACI ![]()
Tak to je super, tak doufám že až budem čekat mimi tak Buzz ještě bude
Manža ho chce už od loňska,ale tenkrát to už nemělo význam kupovat.
Tak to je super. Ono je právě na každým kočárku něco…buď nejde otáčet sedačka, nebo je moc těžkej, nebo má zvláštní polohování…
Ja mam Buzz … Zatial teda jazdime s lozkom Dreami, a MC Cabrio v shoppingoch - a maximalna spokojnost. Na sportak este len dojde, takze to neporadim, ale k Dreami mozem dodat blizsie info ![]()
Ashley ty máš nějaký obchod? My se budeme stěhovat do Frýdlantu nad Ostravicí, je to v horách tak mám strach jak budeme s Buzzem jezdit na túry…
Ahojky, tak mi to nedá, musím napsat svůj názor. Máme kočárek Buzz a nejsme vůbec spokojeni. Jedná se o to malé kolečko, které čistíme, ale nepomáhá to, pořád se zadrhuje, hlavně v obchodech, kde je mramor nebo lino. Takže bych nedoporučovala!!!!
A po akom dlhom pouzivani vam to zacalo robit ?
My jazdime 2,5 mesiaca a zatial absolutne ziadny problem. V obchodoch si ho neviem vynachvalit, uplne super ovladatelny.
Žádnej obchod nemám-bohužel
ale první kočárek na malýho jsme měla nic moc, pak jsme se o ně začala trochu víc zajímat a je z toho trochu můj koníček. Pomáhala jsem vybírat kočárek kamarádce a tak
Když mám možnost nějakej zkusit nenechám si to ujít ![]()
Kacatko: Pokud se stěhujete do hor, tak bych volila jednoznačně Mutsy. Myslím že drobnej terén Buzz zvládne, mám průměr předního kola 17,5cm (zapp jen 14,5 a zvládne ho taky)Ale hory, tam by Mutsy určitě sedl líp.