Mutsy nebo Buzz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7708
20.4.06 09:03

Jedna prodvačka říkala že jim to tam lidí nosí na reklamace, oni jen vyklepou prach a je to. Je fakt že to bylo po tom co jsme s ním jeli na té polňačce a tak :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
20.4.06 09:41

Ahoj,mam 4kocarek rozne znacky ale Buzz mi do mesta vyhovuje uplne najviac.Jedine co mi pride zle vymyslene na kocarku je strieska a priesvitne okienka :evil: Slnko moc svieti malemu do tvare :( Chcela som kocik skrz to predat a vymenit za golfky Gesslein.Dokonca sa mi tie folie v okienkach roztrhli ako som striesku stale skladala :evil: Bez problemov mi ju zobrali na reklamaciu a dostanem novu.Zatial mi predajca poskytol nahradne golfky a tie ma uistili,ze Buzz rozhodne nepredam ani po tejto neprijemnejsej skusenosti.Holky to sa neda porovnat jazda s Buzz a golface 8O Vecer som mala svalovicu na rukach,jazda po obchode medzi ulickami s tovarom priserna,v elektricke sme zabrali cele miesto pre kociky s Buzz sa tam zmesti este jeden.Myslim,ze kazdy kocik ma nieco pre a proti.Buzz chyba nakupny kosik(uz sa da konecne dokupit),v zime bol trochu problem jazdit vo velkom snehu,predne kolecko sa musi castejsie cistit,sedacka sa polahuje cela,mimco je tam skoro ako v autosedacke co maleho zarucene pri prechadzke vzdy uspinka.(v golfkach len vymysla a jeduje sa :evil: Ked to cele zhrnem aj cez tych par nedostatkov som spokojna a uz a tesim ked mi prinesu novu striesku a nahradne golfky uz nechcem vidiet :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
20.4.06 09:46

Je fakt že u Buzze jsem měla strach z toho předního kola, protože bydlíme na vesnici,ale po tom, co jsem tu jela se Zappem a bylo to naprosto v pohodě, tak bych možná do Buzze šla (nebo do Speedi?) ale bojím se toho polohování :? Moni: na jak dlouhý vycházky jezdíte?Nevadí to mimču takhle ležet? No, uvidíme kdy se zadaří druhý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
20.4.06 09:55

A víte jaký má Buzz ještě plus? Že je nádhernej :oops: Když jsme ho viděla jako novinku, tak jsme si řekla že to je něco otřesnýho,ale postupně se mi zalíbil čím dál víc. A opět mají chybu v rozměrech, bála jsme se že tam vleze dítě tak do roka,ale i dvouletý je v pohodě…
 http://img.mimibazar.cz/…ka228018.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.4.06 10:06

Polohovani sedacky u Buzze bych se vubec nebala,tady u nas(FR) je to nejpouzivanejsi zpusob sedacky,ma to tu tak 60%kocarku co vidim u maminek a nikdo si neztezuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
20.4.06 10:10

Ashley,niekedy sme aj 4hod.vonku a Tobiasko je v pohode.Ked spinka dam sedacku na strednu polohu.Plus tohto kocika je aj to,ze sedacka sa da otacat na jazdu po a proti smeru jazdy.Pouzivame ho od pol roka.Vobec mu nevadi tak lezat lebo hned spinka po par minutach.S manzelom volame tento kocik USPAVACI :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
20.4.06 10:30

Tak to je super, tak doufám že až budem čekat mimi tak Buzz ještě bude :wink: Manža ho chce už od loňska,ale tenkrát to už nemělo význam kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
20.4.06 10:34

Tak to je super. Ono je právě na každým kočárku něco…buď nejde otáčet sedačka, nebo je moc těžkej, nebo má zvláštní polohování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
20.4.06 10:42

Ja mam Buzz … Zatial teda jazdime s lozkom Dreami, a MC Cabrio v shoppingoch - a maximalna spokojnost. Na sportak este len dojde, takze to neporadim, ale k Dreami mozem dodat blizsie info :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
20.4.06 15:04

Ashley ty máš nějaký obchod? My se budeme stěhovat do Frýdlantu nad Ostravicí, je to v horách tak mám strach jak budeme s Buzzem jezdit na túry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
24.4.06 13:45

Posouvám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
25.4.06 20:25

Ahojky, tak mi to nedá, musím napsat svůj názor. Máme kočárek Buzz a nejsme vůbec spokojeni. Jedná se o to malé kolečko, které čistíme, ale nepomáhá to, pořád se zadrhuje, hlavně v obchodech, kde je mramor nebo lino. Takže bych nedoporučovala!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
25.4.06 20:36

A po akom dlhom pouzivani vam to zacalo robit ?
My jazdime 2,5 mesiaca a zatial absolutne ziadny problem. V obchodoch si ho neviem vynachvalit, uplne super ovladatelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
25.4.06 20:40

:lol: Žádnej obchod nemám-bohužel :( ale první kočárek na malýho jsme měla nic moc, pak jsme se o ně začala trochu víc zajímat a je z toho trochu můj koníček. Pomáhala jsem vybírat kočárek kamarádce a tak :-) Když mám možnost nějakej zkusit nenechám si to ujít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
25.4.06 20:50

Kacatko: Pokud se stěhujete do hor, tak bych volila jednoznačně Mutsy. Myslím že drobnej terén Buzz zvládne, mám průměr předního kola 17,5cm (zapp jen 14,5 a zvládne ho taky)Ale hory, tam by Mutsy určitě sedl líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí