Mutsy nebo Buzz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13114
25.4.06 21:51

Nám to kolečko začalo blbnout asi po 3 měsících, ale když jsem koukala tady na tu fotku, co poslala jedna maminka, tak máme to přední kolečko trošku jiné. Ještě mi hodně vadí, že u tohoto kočárku nejdou polohovat záda, polohuje se celá sedačka, takže dítě je pořád v stejné pozici. Už si vybírám nový kočárek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
26.4.06 00:39

Já už nemám kočárky jako koníček, ale jako mánii :roll: Jak nějaký vidím hned si říkám co je to za typ a kámoška mě z toho zkouší :lol: Bohužel u nás jsou samé polské … , tak jsem ráda když sem tam potkáme něco jiného. Dneska jsem si vyzkoušela Buzz, je super lehoučký, takže asi stejně vezmu ten a do hor budeme Rozinku nosit, kdyby to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
29.4.06 16:30

Holky prosím vás neznáte někoho kdo prodává Dreami, nejlím v červené barvě? Spěchá to :!
Moc se omlouvám, že to píšu do diskuze, ale už jsem odpověděla snad na všechny inzeráty co jsem našla a nic :( Nemáme v čem jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.4.06 11:15

Ahoj holky, nevím nevím. Někdo tu psal,že se Buzze všichni zbavují. Mi koupili Jane z nové kolekce a teď se dívám po Buzzovi nebo Zappíkách. Buzze bych koupila ojetýho s barou pro kluka. Bohužel jsem nenašla skoro žádný tak nevím, kdo se ho zbavuje. Mě se Mutsy moc nelíbí, ale každýmu se líbí něco jinýho. Záleží kam ho potřebuješ a co ti víc vyhovuje. Přeji šťastnou volbu a krásné ježdění.
PS: Prosím tu maminku, která psala, že Buzze kažnej prodává, aby mi napsala link, kde to vyděla. Já si jednoho chci koupit. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
30.4.06 21:36

Meggy mi kupujeme taky ojetého, sleduju denně všechny dětské bazary a musíš to vychytat, kočárky jsou hned zamluvené. Já jsem buzze sehnala, ale teď zase nemůžu sehnat korbičku, takže s Rozárkou jezdím v golfkách :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
30.4.06 21:43

Já jsme dnašla dost inzerátů s buzzenm,ale všechno to bylo od dvou nebo tří maminek, u dvou vím že to bylo jen kvůli tomu že chtěli novou barvu.

O dreami bych věděla tm. modré (navy) za 3500,– a je NOVÁ

a jeden Buzz jsme našla
http://img.mimibazar.cz/…o1300937.jpg

ale nevím jestli je ještě volnej http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
30.4.06 21:45

tady je red flame reflection,ale taky nevím jestli je aktuální
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
 http://img.mimibazar.cz/…260515-s.jpg

za 3500,– ale prodají ji asi až v červnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.4.06 21:49

Díky taky to dost sleduju. Hlavně teď jsme dali za kočár 13.000,– a tak se nám nechce dávat dalších 10.000,– za novej. Pokuď neseženu ojetej tak si kopím Zappíky.

Ještě k horám byl by lepší Mutsy, ale manžel v nemocnici potkal pána, kterej má Buzze a jezdí s ním skoro v horách. Říkal, že kolečko čistil snad 2× a projeli s ním všechno. Tak záleží jak moc velkej terén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
30.4.06 21:51

Já kdybych teď kupovala kočár tak se rozhoduju mezi Buzzem a Speedi.....mám Zappa a taky projede dost terén, až jsme se divila, minule jsme s ním šli 6km a projel všechno a koupili jsme ho za 4990,– a mají tam i Buzze za 10500,– tak nevím kolik by stála Dreami, (dál Mutsy, Bebe confort…) a byla jsem spokojená s nákupem a rychlostí dodání taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.4.06 22:16

Jo, jo Buzzík je Buzzík. Ve Speedym se našemu nelíbilo, moc mu chybela ta opěrka na ruce teď si nevzpomenu jak se to jmenuje, no jo skleroza. Jenže Jané jsem si zamilovala na prví pohled, to máš jak s kofolou, Kdyz jí miluješ není co řešit. Uvidíme jak to bude, nutně to nepotřebuju a když bude modrej nebo tak za slušný peníze, tak do nej jdu. Když ne to koupím Zappíky. Právě to cena mě dost udivila 4990,– říkala jsem jdu do nich. Pak jse me to rozleželo. Ale co máme zatím vše a kdo si počká ten se dočká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
30.4.06 22:25

Ashley na ten fialový buzz jsem několikrát psala a opověď nepřišla, takže je nejspíš už prodaný… nějaké korbičky jsem našla, ale odpověď přišla zatím jen jedna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
2.5.06 20:17

Já budu mít pro mimčo taky Buzz a už se nemůžu dočkat… líbí se mi i Musty, ale Buzz je skladnější, takže vyhrál ten… a s tím polohováním bych si hlavu nelámala… když si na to mimčo zvykne, vůbec mu to nepříjde divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
5.5.06 09:41

Jsem pěkně naštvaná :? Buzze už mám, dneska mi došla korbička ( dreami freestyle), u které bylo napsáno, že pasuje na všechny podvozky quinny a samozřejmě ji nena:,–(ím :evil: Dají se dokopit jiné adaptéry nebo ji mám zase prodat? (Adamovi to přišlo strašně vtipné, jak tady brečím nad kočárkem, který mám na prd a řekl, že to mám prodat všechno, prý mi přiveze nový :cry: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí