mutsy sporťák

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
17.10.09 14:03

mutsy sporťák

ahoj holky, potřebuju radu. Mám Mutsy urbanrider a do chvíle než sem začla broučka vozit ve sporťáku tak jsem byla nadšená. Mám pocit že do sporťáku fouká ze všech stran, o hrbolku o kterém taky píšete ani nemluvím, nejvíc mě ale dostal originál nánožník. nevím jsem totálně pitomá,ale nejak mi tam nepasuje, resp mám pocit že každou chvilku spadne a když kolečka zatáčí tak mi o něj drhnou (když mám malého čelem k sobě) můžete mi některá poradit co dělám blbě? nebo třeba poslat foto kam se připíná, stejně tak i originál pláštěnka. díky moc. Jinak konstrukce kočárku je skvělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Mutsy Urban Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy Urban Rider
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4239
17.10.09 14:38

Ahooooj :lol:

tak už jsem chtěla napsat na toto téma do diskuze Mutsy, pač mám naprosto stejnej problém, ale pořád nemám čas..................náhodou jsem zabrousila, tak mám tutéž otázku................
To, že sporťák už taky není ježdění podle mýho gusta, taky jsem milovala hlubokou korbičku-s těžkým srdcem jsem přešla na sporťák-resp. zvykla jsem si, ale nejvíc mě dostal právě ten zatracenej nánožník :x :roll: pač jsem fakt teda nepochopila-co to má za účel-neustále mi sklouzává dolů a právě jak píšeš při zatáčení koleček mi o ně drne-jsem z toho na mrtvici :roll: Už ho mám dole pěkně špinavej-teďka to ještě jde, ale co až začne padat sníh a budou plískanice-no to si fakt neumim představit :nevim:
Už jsem zkoušela vykoumat, kam ho připnout, už jsem zkusila vyndat i madýlko-ale pořád je to prašť jako uhoď :roll:
Taky jsem si říkala, že jsem snad blbá..................

Holky poraďte nám oběma :idea: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
17.10.09 14:53

Ahoj,
tohle téma se probíralo v diskusi Mutsy, ale ta je pekelně dlouhá, takže leda pořádně prohledat. Tuším, že to bylo někde kolem 30.strany a dál.
Jinak já jsem měla taky Mutsy a taky jsem to řešila. Nakonec pomohla jedna maminka, co vymyslela, že se dá nánožník připnout ještě dál, až hodně vzadu po stranách, aby jednak víc zakrýval dítě (jinak to byl fakt jen „nánožník“) a hlavně aby nedrhnul právě o ty zatáčecí kola. Mně teda trochu drhnul i tak, ale brzo jsem Ondru obrátila po směru (chtěl toho víc vidět, ne jen mě), takže tenhle problém zmizel
Jiank zkuste pohledat, třeba najdete víc vychytávek.
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.10.09 06:12

Zdravím, tak já se sporťákem neměla žádný problém. Příjde mi, že dítě dopře kryje a ten hrbol nemůžu najít, tak nějak nechápu o čem to tu píšete. U sporťáku jde nastavit hloubka sedu, tak možná to máte blbě nastavené. A hlavně pokud jezdíte proti směru, tak se můsí sedačka uchytit takovým očkem k podvozku, V opačném směru se musejí spravně u:,–(it ty háky.
Jinak, nánožník se dá upnout dvěma způsoby, a to na tyče podvozku, nad tu plastovou část, kter ty tyče obepíná, tak ať to nesjíždí. Já ho upínala na boudičku. Jak to popsat. Ty pásky jsem obepla v místě, kdy je stříška zasazená do sedačky a nánožník seděl úplně perfektně, krásně obepínal madlo, a ani se nehnul. Na nějakých fotkách jsem viděla že někdo má ten nánožník jen tak volně. Ten kočár, tím byl úplně škaredej. Tak snad to pochopíte.

• Citovat
  • Upravit
5527
19.10.09 15:43

S anonymní musím souhlasit.
Nánožník mám od Emitexu a sedí perfektně.
Do sporťáku vůbec nefouká. Když je zima, je v něm fusak, a když je teplo, mám v něm vložku (opět od Emitexu).
Ten hrbol jsem taky řešila a nechápala, proč tam jednou je a podruhé ne. Pak jsem na to přišla - byl tam jen když byl sporťák nasazený po směru jízdy a když ty háky dole jakoby seděly na těch tenkých tyčkách podvozku. Stačí jen správně umístit ty háky, to znamená tak, aby jakoby objímaly ty tyčky. Popisuju to dost neobratně, ale kdo ten kočárek máte a znáte, pak mě pochopíte ;) (Snad)
Alikvoir, kudy ti tam fouká??? Píšeš, že ze všech stran - to nechápu. Jasně - fouká tam zepředu - ale to asi do každého sporťáku. Když je obrovský vítr, tak to řeším pláštěnkou, a když malá spí, tak hodím deku. Z jiné strany nám tam nefouká. Máme vůbec stejnou značku??? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
19.10.09 15:44

P.S.: Já osobně jsem teda se sporťákem spokojenější než s korbou, ael taky jsem si pár dnů zvykala. Dneska na něj nedám dopustit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
22.10.09 16:13
Anonymni píše:
Zdravím, tak já se sporťákem neměla žádný problém. Příjde mi, že dítě dopře kryje a ten hrbol nemůžu najít, tak nějak nechápu o čem to tu píšete. U sporťáku jde nastavit hloubka sedu, tak možná to máte blbě nastavené. A hlavně pokud jezdíte proti směru, tak se můsí sedačka uchytit takovým očkem k podvozku, V opačném směru se musejí spravně u:,–(it ty háky.
Jinak, nánožník se dá upnout dvěma způsoby, a to na tyče podvozku, nad tu plastovou část, kter ty tyče obepíná, tak ať to nesjíždí. Já ho upínala na boudičku. Jak to popsat. Ty pásky jsem obepla v místě, kdy je stříška zasazená do sedačky a nánožník seděl úplně perfektně, krásně obepínal madlo, a ani se nehnul. Na nějakých fotkách jsem viděla že někdo má ten nánožník jen tak volně. Ten kočár, tím byl úplně škaredej. Tak snad to pochopíte.

Ahoj jenom nakukuju-než se nám dovaří brambůrky, abysme mohly frčet ven.............................
Milá anonymní...............o žádných boulích nepíšu-psala o nich pouze zakladatelka diskuze.........já už mám kočárek zmáknutej 8) šlo mi čistě pouze o ten nánožník-takže mě zarazilo, že píšeš, že ti seděl perfektně a Lulje se ztotožnila.............aha-než mi došlo, že máte nánožník od Emitexu :! :idea: :D
No jo holky-jenže my máme originál Mutsy a ten sakra špatně sedí-je moc dlouhej, bo co :roll:
Já už teda zkusila víc způsobů, jak ho uchytit-no o fous se mi to povedlo…ale asi se budu muset prokousat fakt diskuzí, jak psala Medůzka.......nevim, kde na to vezmu čas :roll:
Na to jak je ten kočár drahej a reprezentativní-tak toto je fakt nedomyšlený :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
22.10.09 17:41

Tak to s tím nánožníkem mě mrzí :( Já jsem ho ke kočárku nekoupila, protože ho na prodejně neměli. A protože to kolekce z předešlého roku, tak jsem nakonec originál nánožník nesehnala ani nikde na netu, i když jsem se fakt hodně snažila. Nakonec jsem jako z nouze ctnost vzala ten Emitexový a jsem nadmíru spokojená. Takže jak to tak čtu, tak můžu být vlastně ráda, že jsem tenkrát ten origoš nesehnala. Takže fakt neporadím a na tu starou diskuzi se zkus mrknout, i když teda ti to vůbec nezávidím. Těch stránek je tam snad milion ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
24.10.09 09:46

Ahojky, můžete mi prosím poslat fotečku s emitex nánožníkem?? Já už asi taky neseženu origoš a možná to tak bude i lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.10.09 19:57

Tady anonymní, já mám taky originál nánožník Mutsy a sedí perfektně a nikdy jsem s ním či jiným doplňkem Mutsy neměla problém. Nejsem zaregistrovaná, tak zde asi nemůžu vložit foto, bohužel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.10.09 19:58

To s tou boulí bilo pro první tazatelku. Anonymní Zuzana

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.10.09 20:05

Ještě anonymní Zuzana, omlouvám se za tu hrubku v předchozím příspěvku. Pokud chcete zaslat foto, tak se snad můžeme nějak domluvit.

• Citovat
  • Upravit
4239
26.10.09 20:15

Ahoj anonymní Zuzko.....to je náhoda-zrovna sem nakouknu chvilku po tom, cos psala..........................
Já jsem dneska shodou okolností opět koumala, kam připnout ten nánožník a povedlo se mi ho připnout tak, aby mi nedrhnul…ale fakt by mě teda zajímalo-kde ho máš připnutej ty......když njesi zaregistrovaná, tak vkládat fotky nemůžeš, ale mohla bys mi ho poslat na maila, co říkáš? :wink:
A proč se nazaregistruješ???? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.10.09 20:17

Nánořník připínám ke stříšce, foto zaslat můžu.

• Citovat
  • Upravit
5527
26.10.09 22:38

Taky nánožník připínám ke stříšce. Foto bohužel nepošlu, neboť se mi pos… foťák :evil:
Dávám pod něj ještě deku, takže když se mi zdá, že hodně fouká nebo je zima, tak ta deka pěkně chrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí