mutsy sporťák

Máte zkušenost s Mutsy Urban Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy Urban Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
5.3.10 22:36

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat ohledně originál nánožníku. Dost mě straší všechny reakce maminek, že mají velké problémy s originál nánožníkem. Já jsem si teď objednala sporťák,včetně originál nánožníku, prostě se mi líbí, že je to barevně stejné a teď se děsím, jak to budu přidělávat a tak. Jste spokojená i s originál fusakem? A máte v kočárku např. nějakou letní vložku,aby miminko neleželo jen v kočárku, který podle mě ani nesaje pot.
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.3.10 22:43

Ještě jednou zdravím na diskuzi. Jsem tu nová,ale musím se přiznat, že Vaše rady ohledně Mutsíka už sleduji delší dobu. :-)
Momentálně řeším sporťák a doplňky k němu. Objednala jsem si sportovní sedačku,včetně originál nánožníku a řeším pláštěnku, síťku proti, fusak a nějakou vložku do kočárku. Prosím poraďte s čím máte nejlepší zkušenosti?
Jinak kočárek si moc užívám, mám ho na druhé mimi a je to takový můj vysněný kočár. :-D Trojkolku jsem nechtěla, nepřijde mi až tak stabilní,hlavně když veze kočár můj šestiletý syn :palec:. Reakce na kočárek z okolí jsou víc než pozitivní, běžně se mi stává,že mi ho chválí úplně cizí lidi. To si ho pak užívám ještě víc. :-)
Díky za rady a vůbec za tuhle prima diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivča7
3.5.10 11:34

nánožník Emitex

Dobrý den,
koukám na diskusi o nánožníku na Mutsy. Dostala jsem od kamarádky Mutsy se sportovní sedačkou. Zkoušela jsem připnout originál nánožník, sice drží ale opravdu kryje jen nožičky, hlavně když dítě leží.
A tak řeším nějakou jinou variantu a četla jsem, že máš nánožník od Emitexu. Když jsem se ale po něm pídila na internetu našla jsem několik tipů. Mohla by si mi prosím tě napsat o který se jedná. Objevila jsem nánožník „Sport s límcem“ nebo „Trojkolka“ teda o těch si myslím, že by na sporťák Mutsy mohly jít, ale možná máš úplně jiný. Ještě jsem tě chtěla poprosit, jestli máš možnost mi zaslat meilem fotku sporťáku s nánožníkem od Emitexu. Zajímalo by mě kam až sahá a jak moc děťátko zakrývá, originál nánožník je pouze k madlu.
Předem moc děkuji a krásný den.
 Ivča

• Citovat
  • Upravit
3
3.5.10 13:14

Dobrý den Ivo,
bohužel mám také originál nánožník a nic moc. Od Emitexu mám pouze pláštěnku - Mikado a síťku proti hmyzu. Zkuste dát dotaz na babylife.cz, tam jsem kupovala pláštěnku a paní mi poradila, jaký typ, aby seděla a jsem opravdu spokojená.
Přeji dobrý výběr nánožníku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivča7
3.5.10 13:21

Dobrý den Kryjo,
díky za odpověď. Určitě se zkusím dotázat na Vámi evedené stránky. Snad mi také dobře poradí. Ještě jednou díky a krásný den :-D .
 Ivča

• Citovat
  • Upravit
226
28.2.12 10:47
Kryjo píše:
Dobrý den Ivo,
bohužel mám také originál nánožník a nic moc. Od Emitexu mám pouze pláštěnku - Mikado a síťku proti hmyzu. Zkuste dát dotaz na babylife.cz, tam jsem kupovala pláštěnku a paní mi poradila, jaký typ, aby seděla a jsem opravdu spokojená.
Přeji dobrý výběr nánožníku. :-)

Ahojky, můžeš prosím napsat ten typ nánožníku od emitexu?? Řeším ted stejný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
28.2.12 10:48
emsi píše:
Kryjo píše:
Dobrý den Ivo,
Přeji dobrý výběr nánožníku. :-)
Jak jsi to vyřešila. Vím, že jsi psala do diskuze už před delší dobou, ale pokud ještě někdy zajdeš, uvítám zkušenosti.
Díky :D
Ahojky, můžeš prosím napsat ten typ nánožníku od emitexu?? Řeším ted stejný problém.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivča7
1.3.12 00:19

nánožník na Mutsy

Dobrý den,
tenkrát jsem se ohledně typu nánožníku obrátila na výše uvedené stránky babylife.cz a byl mi doporučen nánožník od Emitexu na trojkolku, je to v podstatě ten nejdelší. A jsem s ním moc moc spokojena. Má celkem 4 sponky s gumičkami na přichycení ke kočárku. Nánožník se tedy nechal smotat a umístit mezi sedačku a stupátko, dost často jsem ho tam měla připevněný když bylo nejisté počasí a nechtěla jsem ho dávat do košíku pod kočár či tašku aby nezabíral místo. Ještě dnes ho využívám, malé je sice už dva a půl roku, ale ještě si ráda venku v kočárku schrůpne. Ve velkých mrazech malá ležela ve fusaku od emitexu, přikryta dekou a přesto nánožník, který ji sahal až do boudičky. Když spinkala horní sponky jsem nepřipínala ke kočárku, ale zastrčila jsem je zevnitř mezi fusak a kočár. Dle mých zkušeností bych vám doporučila nánožník na trojkolku od Emitexu.
Přeji hezký den a snad jsem Vám alespoň trochu pomohla.

• Citovat
  • Upravit
226
1.3.12 11:34

Moc díky. Určite jste mi pomohla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
1.3.12 14:06

Já mám nánožník šitý od paní z Mimibazaru,je určený na Quinny Speedi,sedí mi dobře i na sporťáku Mutsy i na tom Quinny,pasuje mi dokonce i na golfky Jané,takže je to takový univerzál a jak píše Ivča,ten na trojkolku tam určitě půjde,ať od Emitexu nebo zakázkově šitý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
17.5.12 13:13

Ahoj holky, tak jsem nedavno prisla na to, jak a kam pripnout nanoznik, aby dobre fungoval snad to z fotek dobre poznate :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí