Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy Urban Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy Urban RiderDobrý večer, chtěla jsem se zeptat ohledně originál nánožníku. Dost mě straší všechny reakce maminek, že mají velké problémy s originál nánožníkem. Já jsem si teď objednala sporťák,včetně originál nánožníku, prostě se mi líbí, že je to barevně stejné a teď se děsím, jak to budu přidělávat a tak. Jste spokojená i s originál fusakem? A máte v kočárku např. nějakou letní vložku,aby miminko neleželo jen v kočárku, který podle mě ani nesaje pot.
Díky moc
Ještě jednou zdravím na diskuzi. Jsem tu nová,ale musím se přiznat, že Vaše rady ohledně Mutsíka už sleduji delší dobu. ![]()
Momentálně řeším sporťák a doplňky k němu. Objednala jsem si sportovní sedačku,včetně originál nánožníku a řeším pláštěnku, síťku proti, fusak a nějakou vložku do kočárku. Prosím poraďte s čím máte nejlepší zkušenosti?
Jinak kočárek si moc užívám, mám ho na druhé mimi a je to takový můj vysněný kočár.
Trojkolku jsem nechtěla, nepřijde mi až tak stabilní,hlavně když veze kočár můj šestiletý syn
. Reakce na kočárek z okolí jsou víc než pozitivní, běžně se mi stává,že mi ho chválí úplně cizí lidi. To si ho pak užívám ještě víc. ![]()
Díky za rady a vůbec za tuhle prima diskuzi.
Dobrý den,
koukám na diskusi o nánožníku na Mutsy. Dostala jsem od kamarádky Mutsy se sportovní sedačkou. Zkoušela jsem připnout originál nánožník, sice drží ale opravdu kryje jen nožičky, hlavně když dítě leží.
A tak řeším nějakou jinou variantu a četla jsem, že máš nánožník od Emitexu. Když jsem se ale po něm pídila na internetu našla jsem několik tipů. Mohla by si mi prosím tě napsat o který se jedná. Objevila jsem nánožník „Sport s límcem“ nebo „Trojkolka“ teda o těch si myslím, že by na sporťák Mutsy mohly jít, ale možná máš úplně jiný. Ještě jsem tě chtěla poprosit, jestli máš možnost mi zaslat meilem fotku sporťáku s nánožníkem od Emitexu. Zajímalo by mě kam až sahá a jak moc děťátko zakrývá, originál nánožník je pouze k madlu.
Předem moc děkuji a krásný den.
Ivča
Dobrý den Ivo,
bohužel mám také originál nánožník a nic moc. Od Emitexu mám pouze pláštěnku - Mikado a síťku proti hmyzu. Zkuste dát dotaz na babylife.cz, tam jsem kupovala pláštěnku a paní mi poradila, jaký typ, aby seděla a jsem opravdu spokojená.
Přeji dobrý výběr nánožníku. ![]()
Dobrý den Kryjo,
díky za odpověď. Určitě se zkusím dotázat na Vámi evedené stránky. Snad mi také dobře poradí. Ještě jednou díky a krásný den
.
Ivča
Kryjo píše:
Dobrý den Ivo,
bohužel mám také originál nánožník a nic moc. Od Emitexu mám pouze pláštěnku - Mikado a síťku proti hmyzu. Zkuste dát dotaz na babylife.cz, tam jsem kupovala pláštěnku a paní mi poradila, jaký typ, aby seděla a jsem opravdu spokojená.
Přeji dobrý výběr nánožníku.
Ahojky, můžeš prosím napsat ten typ nánožníku od emitexu?? Řeším ted stejný problém.
emsi píše:Kryjo píše:Ahojky, můžeš prosím napsat ten typ nánožníku od emitexu?? Řeším ted stejný problém.
Dobrý den Ivo,
Přeji dobrý výběr nánožníku.
Jak jsi to vyřešila. Vím, že jsi psala do diskuze už před delší dobou, ale pokud ještě někdy zajdeš, uvítám zkušenosti.
Díky
Dobrý den,
tenkrát jsem se ohledně typu nánožníku obrátila na výše uvedené stránky babylife.cz a byl mi doporučen nánožník od Emitexu na trojkolku, je to v podstatě ten nejdelší. A jsem s ním moc moc spokojena. Má celkem 4 sponky s gumičkami na přichycení ke kočárku. Nánožník se tedy nechal smotat a umístit mezi sedačku a stupátko, dost často jsem ho tam měla připevněný když bylo nejisté počasí a nechtěla jsem ho dávat do košíku pod kočár či tašku aby nezabíral místo. Ještě dnes ho využívám, malé je sice už dva a půl roku, ale ještě si ráda venku v kočárku schrůpne. Ve velkých mrazech malá ležela ve fusaku od emitexu, přikryta dekou a přesto nánožník, který ji sahal až do boudičky. Když spinkala horní sponky jsem nepřipínala ke kočárku, ale zastrčila jsem je zevnitř mezi fusak a kočár. Dle mých zkušeností bych vám doporučila nánožník na trojkolku od Emitexu.
Přeji hezký den a snad jsem Vám alespoň trochu pomohla.
Já mám nánožník šitý od paní z Mimibazaru,je určený na Quinny Speedi,sedí mi dobře i na sporťáku Mutsy i na tom Quinny,pasuje mi dokonce i na golfky Jané,takže je to takový univerzál a jak píše Ivča,ten na trojkolku tam určitě půjde,ať od Emitexu nebo zakázkově šitý…
Ahoj holky, tak jsem nedavno prisla na to, jak a kam pripnout nanoznik, aby dobre fungoval snad to z fotek dobre poznate ![]()