Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
Ano mám jednoho doma ???? Po třech letech a několika slušnejch zranění se vše uklidnilo. Máme dokonce už mimčo. Ale je pravda že pořád je u něj spustu věcí dost jinak
Ale taky to bude tím že byl v pasťáku a ve vězení…Nevim jak poradit nebo co k tomu napsat.Na to by byl spíš osobní pokec ![]()
Ano, muj muz byl detstvi po pribuznych, a asi rok i v decaku, a bohuzel ho to poznamenalo, kdyby to slo, hned se rozvedu.
@Anonymní píše:
Ano, muj muz byl detstvi po pribuznych, a asi rok i v decaku, a bohuzel ho to poznamenalo, kdyby to slo, hned se rozvedu.
Nevadilo vy ti napsat, jaké bylo jeho chování?
@Anonymní píše:
Také by mě moc zajímalo, jakým způsobem se to podepsalo na tvém muži. Já mám kloučka v pěstounské péči a ráda bych, aby nikdy nepocítil, že nemá maminku. A nechci, aby ho to poznamenalo. Ráda se poučím, čeho se mám vyvarovat.
Je tu nějaká paní, co ma za muže z dětského domova nebo měl jen maminku co hned po porodu pracovala či studovala a kluk byl věcně po babičkach nebo tetach? Potřebuji poradit, mám pocit, ze takový muz na v sobě strašný vztek na svět a podvědomě se na matku zlobí. A jelikož v tom ma zmatek první na raně jsem pochopitelně ja
jak s tím pracovat?