Srovnávání s ex :D

106
28.10.17 23:54

Srovnávání s ex :D

Hezký večer,

Mám přítele jsme spolu přibližně 8 měsíců a přijde mi, že někdy na něj doléhá nostalgie a rád tlachá o ex. Byl s ní rok a žili ve společné domácnosti. Když řeknu, že bych něco chtěla, nebo se líbí cokoliv hned to začne srovnávat s tím, že to měla i jeho ex. Ví, že se mi to nelíbí několikrát jsem ho upozorňovala, že pokud chce, ať s ní zůstane zpátky, pokud ho tahá srdíčko. :lol: Odpověď vždy zněla, že ne. Tak nevím jsem z toho celkem na větvi. :lol: Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2927
29.10.17 00:05

Je to hulvát, tohle říkat, nevidí si do pusy, možná to tak nemyslí, nechce se k ní vrátit, jen mu to vždycky ujede, ale teda já bych mu to řekla pěkně rázně :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
29.10.17 00:07

Dacan!!!Rázně mu řekni že ex je minulost a hotovo že by taky mohl o tebe přijít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
29.10.17 00:08
@Danulinka16 píše:
Je to hulvát, tohle říkat, nevidí si do pusy, možná to tak nemyslí, nechce se k ní vrátit, jen mu to vždycky ujede, ale teda já bych mu to řekla pěkně rázně :roll: :zed:

Já zjistila, že je navíc s ní nadále v kontaktu a občas si píšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
29.10.17 00:10

Pokud si jen píšou tak asi ok horší by byl jiný kontakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
29.10.17 00:18
@Jeess píše:
Pokud si jen píšou tak asi ok horší by byl jiný kontakt…

Jednou mi řekl, že k ní půjde na návštěvu se podívat za dětmi (pejsci :oops:). Minulý měsíc mi řekl, že jí zapomněl poslat blahopřání k narozeninám. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.17 00:24

Mně občas řekl jejím jménem :roll: a párkrát jsem ho přichytila jak jí volá a s brekem jí říká jak moc ji miluje. Strašně to bolelo :(. Tak si někdy nejspíš neuvědomil a řekl, že (třeba Zuzka) Zuzka to vařila jinak. Nebo že Zuzka uměla výborně to a ono… Někdy jsem si prostě uvědomila, že mi asi pět minut vypráví o jejím dětství nebo práci atd… No vždy mě to mrzelo a obrečela jsem to…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.17 00:26

@Debbi93 Můj manžel na začátku vztahu také o ex často mluvil. Měly za sebou desetiletý vztah plný různých peripetií, ne vždy hezký a ne vždy zlý. Po takové době se těžko člověk přepíná, aby už na nic z toho nemyslel. Nehledě na to, že vztah s ní ukončil v podstatě kvůli mě, i když to tam skřípalo už delší dobu. Ono, když jde člověk ze vztahu do vztahu, tak se tomu srovnání asi moc neubrání. Ale nemyslím si, že rok je tak dlouhá doba, aby se s tím nesrovnal rychle.
U nás to bylo trochu na delší trať, já ze začátku hodně žárlila a tím to bylo ještě horší. (neměla jsem to jednoduchý, všude, kam jsme přijeli, už kdysi byl s ní, měli spoustu společných zážitků, dokonce pojmenoval naší kočku stejným jménem, jako kočku, co měl s ex, atd.) Myslím, že až co jsem to všechno hodila za hlavu, přestala ji rozebírat a začla si po jeho boku užívat života, tak na ni přestal myslet i on a naplno se začal věnovat mě. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
75
29.10.17 00:26

Pokud ti to hodně vadí, tak mu řekni, že si nepřeješ o ní mluvit a být s ní srovnávána. :) Chápu, že mu to může občas ujet, ale když bude vědět, že je ti to nepříjemné, tak snad bude víc dávat pozor na to, co říká. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
29.10.17 00:34

Jste spolu teprve 8 měsíců. Utíkej rychle ;) Už se dokázal projevit jako hulvát, sobec, egoista. To je povaha a ta se nemění 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
29.10.17 00:34
@Anonymní píše:
@Debbi93 Můj manžel na začátku vztahu také o ex často mluvil. Měly za sebou desetiletý vztah plný různých peripetií, ne vždy hezký a ne vždy zlý. Po takové době se těžko člověk přepíná, aby už na nic z toho nemyslel. Nehledě na to, že vztah s ní ukončil v podstatě kvůli mě, i když to tam skřípalo už delší dobu. Ono, když jde člověk ze vztahu do vztahu, tak se tomu srovnání asi moc neubrání. Ale nemyslím si, že rok je tak dlouhá doba, aby se s tím nesrovnal rychle.
U nás to bylo trochu na delší trať, já ze začátku hodně žárlila a tím to bylo ještě horší. (neměla jsem to jednoduchý, všude, kam jsme přijeli, už kdysi byl s ní, měli spoustu společných zážitků, dokonce pojmenoval naší kočku stejným jménem, jako kočku, co měl s ex, atd.) Myslím, že až co jsem to všechno hodila za hlavu, přestala ji rozebírat a začla si po jeho boku užívat života, tak na ni přestal myslet i on a naplno se začal věnovat mě. :mrgreen:

Ty společné zážitky to taky no. :D Na druhou stranu mě chválí za to, že vařím a starám se o něj atd. Protože žádná předemnou nedělala nic a vše doma dělal on. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
29.10.17 00:41
@Anonymní píše:
Mně občas řekl jejím jménem :roll: a párkrát jsem ho přichytila jak jí volá a s brekem jí říká jak moc ji miluje. Strašně to bolelo :(. Tak si někdy nejspíš neuvědomil a řekl, že (třeba Zuzka) Zuzka to vařila jinak. Nebo že Zuzka uměla výborně to a ono… Někdy jsem si prostě uvědomila, že mi asi pět minut vypráví o jejím dětství nebo práci atd… No vždy mě to mrzelo a obrečela jsem to…

a to jste spolu zustali? když jí volal, že jí miluje? Mě muj manžel jednou omylem poslal smsku, co patřila jí, no dlouho jsem se z toho dostávala a od té doby jsem na ní začala, žárlit…dodneška si jí přesně pamatuju a to je to už skoro 7 let…už se to blíží(rozvod),za měsíc už nebudeme manželé a já myslel, že zestárneme spolu… no ale psát jí, že jí miluje, nebo jí to volat, tak dnes nejsme manželé…:cert: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
29.10.17 00:47
@Anonymní píše:
Mně občas řekl jejím jménem :roll: a párkrát jsem ho přichytila jak jí volá a s brekem jí říká jak moc ji miluje. Strašně to bolelo :(. Tak si někdy nejspíš neuvědomil a řekl, že (třeba Zuzka) Zuzka to vařila jinak. Nebo že Zuzka uměla výborně to a ono… Někdy jsem si prostě uvědomila, že mi asi pět minut vypráví o jejím dětství nebo práci atd… No vždy mě to mrzelo a obrečela jsem to…

Problém je, když to chlap nemá uzavřené, co bylo a tahá to i do vztahu, který zrovna má..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.17 01:00
@Danulinka16 píše:
a to jste spolu zustali? když jí volal, že jí miluje? Mě muj manžel jednou omylem poslal smsku, co patřila jí, no dlouho jsem se z toho dostávala a od té doby jsem na ní začala, žárlit…dodneška si jí přesně pamatuju a to je to už skoro 7 let…už se to blíží(rozvod),za měsíc už nebudeme manželé a já myslel, že zestárneme spolu… no ale psát jí, že jí miluje, nebo jí to volat, tak dnes nejsme manželé…:cert: :pocitac: :zed:

Byli jsme spolu 3 a půl roku (rozchod z jiného důvodu).

• Citovat
  • Upravit
26856
29.10.17 07:13

Podle me sel do noveho vztahu, aniz by mel vyreseny ten predchozi. Z toho mize byt do budoucna problem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová