Srovnávání s ex :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40416
29.10.17 07:31
@Debbi93 píše:
Hezký večer,Mám přítele jsme spolu přibližně 8 měsíců a přijde mi, že někdy na něj doléhá nostalgie a rád tlachá o ex. Byl s ní rok a žili ve společné domácnosti. Když řeknu, že bych něco chtěla, nebo se líbí cokoliv hned to začne srovnávat s tím, že to měla i jeho ex. Ví, že se mi to nelíbí několikrát jsem ho upozorňovala, že pokud chce, ať s ní zůstane zpátky, pokud ho tahá srdíčko. :lol: Odpověď vždy zněla, že ne. Tak nevím jsem z toho celkem na větvi. :lol: Děkuji za odpovědi.

Možná si to ani neuvědomuje, že by Ti to mohlo vadit…
Já si s bývalým před přítelem píšu každý týden meil a často o něm vyprávím příteli, jak se mu daří atd., měl ted hodně starostí např. s nemocným tatínkem atd.
Ted si uvědomuju, že X-krát jsem příteli vyprávěla, kde jsme spolu byli na výletě, co jsem mu vařila, kam jsme jezdili - jen tak mimochodem, vyplynulo to ze situace.
Přesto bych s ním nechtěla být znovu, ale vždycky mi na něm bude záležet jako na člověku, aby byl spokojený a tak.
Možná to má Tvůj přítel také tak a nic špatného tím nemyslí, ty vzpomínky tu budou vždycky a on přece chce být s Tebou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.17 07:47

Tak ja se taky pridam jelikoz jsem byl s partnerkou 6let a rozesel jsem se s ni kvuli tomu ze uz jsem k ni nic necitil tlacila na me s ditetem kdykoliv jsem prisel z prace tak hned to chtela uz me to pak ale nebavilo a zrazu na raz prisla jina mladsi o dost 9let, rozchod s moji ex byl z pohledu strasny.. zacatek s novou byl uzasny, milovali jsme se vsechno ale ex zacala delat naschvaly s jeji kamoskou ne me ale me nove pritelkyni, ma pritelkyne delala v baru a od ex ta jeji kamoska tam furt chodila a resila moji novou pritelkyni, pritelkyne chodila domu nestastna, zmenila kvuli tomu i praci ale naschvaly pokracovaly dal, no a potom viim ze ma nova se furt jen srovnavala s moji ex porad dokola uz mi z toho i hrabalo protoze nebyl den kdy by jsme se o moji ex z pritelkyne strany nebavili furt si o ni chtela vykladat porad neco o ni chtela vedet, do dnesniho dne jsem to nepochopil samozrejme jsem poznal ze se s ni srovnala ale tak moc ze uz me osobne to vadilo tak jsemse chtel zeptat vas zen jak to vidite vy proc aby mi to nektera vysvetlila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
214
29.10.17 07:52
@Debbi93 píše:
Já zjistila, že je navíc s ní nadále v kontaktu a občas si píšou.

Juuj to se mi moc nelibi, mel by to utnout uplne ma tebe, ma si psat s tebou ne s ex :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
29.10.17 09:10

Prijde mi, ze ji ma porad rad, ale ona uz ho nechce, tak s ni neni a rika, ze ani byt nechce :nevim:
Na druhou stranu, ja s ex nejsem sest let a v kontaktu jsme doted a obcas jdem na pratelsky pivo (jsem stastne vdana a mam maly dite, takze v tom fakt vic neni), takze muzou byt proste kamaradi, i to se deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
29.10.17 09:53
@Domu píše:
Juuj to se mi moc nelibi, mel by to utnout uplne ma tebe, ma si psat s tebou ne s ex :roll:

No asi na ni nedokáže myslet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
29.10.17 09:56
@Lily Evans píše:
Prijde mi, ze ji ma porad rad, ale ona uz ho nechce, tak s ni neni a rika, ze ani byt nechce :nevim:
Na druhou stranu, ja s ex nejsem sest let a v kontaktu jsme doted a obcas jdem na pratelsky pivo (jsem stastne vdana a mam maly dite, takze v tom fakt vic neni), takze muzou byt proste kamaradi, i to se deje.

Mě tvrdil, že se s ní rozešel on, protože mu začalo vadit, že slečna nehne se svou váhou a nedělá pro to nic (cca 115 kg, výška podobná mé cca 165 cm)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová