Muž býk a žena blíženec

1776
22.1.19 22:33

Ano s manželem jsme v této kombinaci. Myslím, že perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
285
22.1.19 22:35

Jak prožívá vztek respektive- taky pak nemluví? 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17830
22.1.19 22:39
@melori píše:
Jak prožívá vztek respektive- taky pak nemluví? 😂
:mrgreen: ano, nemluví..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
22.1.19 22:46

Já bych to nepodcenovala… za mě osobně to není ideální kombinace, býk je konzervativní, stojí nohama na zemi, blíženec je vzdusne znamení.. málokdy se tak potkají… s bykem jsem měla zkušenost dvakrát a vždy to na tomto ztroskotalo.. ale určitě bude dost párů, kterým to bude fungovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
22.1.19 22:49

U nás je to obráceně. Já jsem býk a manžel blíženec. Klape nám to. Jsme spolu už 15 let :-) A máme jednoho syna (4 roky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
22.1.19 23:03

Mí rodice jsou v tomto znameni(tatka byk,mamka blizenec)..jsou s spolu sice uz pres 30let,ale casto to skripalo…otec-snilek,klidas,flegmatik,samotar,kdyz se teda nastve ci urazi,nemluvi i tyden a vic,matka-cilevedoma,vudci typ,vybusna,naladova,spolecenska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
22.1.19 23:05

@růžový achát Jestli si nějací chlapi ťukají na čelo, je mi upřímně fuk. Mám podobný názor, žádná šablona neexistuje. Ale myslím, že zrovna tato diskuze je jen taková odpočinková, prostě tlachání …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.1.19 06:43

@růžový achát
Tak se, prosím, nezapojuj do této diskuze. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.1.19 06:46

@Beckyttine5
To právě může být dobře, každý dá druhému, co potřebuje. Vzdušné znamení „rozhýbe“ zemské a zemské „uklidňuje“ to vzdušné. Často to funguje :palec: My jsme s manželem taky zemské a vzdušné.

@melori
Jinak moje máma je býk a nevlastní táta blíženec a taky jim to už skoro dvacet let klape ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
23.1.19 07:20

@Barčítko U nás je to tak, jak píšeš. Jsem vzduch - rychlá, v pohybu. Nicméně stálá a naprostá „necestovatelka“. Manžel je pomalý, při zemi. I když mě dráždí jeho pomalé rozjezdy a jeho zase moje zbrklé poletování, ve finále je to fajn pro nás oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.1.19 07:29

@růžový achát
Aha, tak děkujeme :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
23.1.19 13:00

Jo, samozřejmě se toho nikdo držet nemusí :-). Já jsem jako blíženkyne z býkovo klidu skoro až nervózní. Neznám to u sebe :mrgreen:. Ovšem naštvání u mě trvá chvilku a u něj týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
24.1.19 18:17

Partner je býk a já blíženec, nenapadlo mně nikdy nějak pátrat, nejsem ani na horoskopy :) řekla bych, že se vzájemně doplňujeme, klape to zatím dobře. Mamka je býk a nevlastní taťka blíženec, tam to bylo divočejší už, asi to bude aj o lidech a jejich povaze myslím :D

• Citovat
  • Upravit
90
24.1.19 20:42

Manžel býk, já blíženec :) klape nám to skvěle už 26let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.19 19:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky