Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontarova.stara píše:
Prosim te, vzdyt tu ty diskuze zakladas co chvili, jen je vetsinou nechavas smazat. Pokazde places, ze te nikdo nebude chtit. Ono tu tolik Slovenek se ctyrmi detmi a posukem neni. Osobne je mi to jedno, je to tvuj zivot, sve deti bych s nikym takovym nenechala vyrustat. Uz te tu ti stali znaji, vzdyt ti ani radeji neradi, je to jako hazet hrach na stenu.
Good luck.
Ako zas vymýšľať si nemusíš co není pravda len sama seba zhadzujes lebo nič také som ja nepísala ale keď ti to robí kľudne a chces robiť sou tak kľudne len sa na tom zasmejem pa pa som rada že si aspoň ty zdvihla komentovanost tvojimi nezmyslami o nejakom psovi a drogách úplne odveci mala by si zistiť či nemas niečo s pamäťou
![]()
@Anonymní píše:
@TarjeiVeľakrát sme o tom komunikovali ale väčšinou len ja hovorím on nič a za dva dni je to rovnaké
az bude jecet, tak na nej zarvi: SKLAPNI DEBILE,
parkrat to udelasa bude klid,
bud sklapne nebo dostanes po papuli,
musi to byt razne, sokujici a neustoupit, neomlouvat se, trvat na tom
Prosim te, vzdyt tu ty diskuze zakladas co chvili, jen je vetsinou nechavas smazat. Pokazde places, ze te nikdo nebude chtit. Ono tu tolik Slovenek se ctyrmi detmi a posukem neni. Osobne je mi to jedno, je to tvuj zivot, sve deti bych s nikym takovym nenechala vyrustat. Uz te tu ti stali znaji, vzdyt ti ani radeji neradi, je to jako hazet hrach na stenu.
Good luck.