Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wewa píše:
Jako chlap je to můj druhej vodnář (spokojenost).Nenudíme se a horko je mezi námi i po 8 letech![]()
jsem kozoroh
já taky a po 25 letech jak u vás. Zrovna dneska je to 25 let, co jsme spolu začali chodit kdysi.
@gabra11111 píše:
Máte doma muže vodnáře, jak na něj, doma to neklape?
měla jsem 25 let a už nechci.. neklapalo
@allluck píše:
byla jsem s vodnářem asi 2,5 roku a pak to bylo celkem studený… ale já jsem ryba, takže možná proto. pak jsem si uvědomila, že on vlastně nemá moc city, ale je to asi individuální
to tedy ano.. můj ex měl zase celé manželství nenaplněné city ![]()
@wewa píše:
Jako chlap je to můj druhej vodnář (spokojenost).Nenudíme se a horko je mezi námi i po 8 letech![]()
jsem kozoroh
to je vážně zajímavé.. taky jsem kozoroh a horko nebylo vůbec
@Venetia no ono je to i o lidech že jo
a já nejsem teda kozoroh jak vyšitej, sám od sebe obejme, plácne, dá pusu…každý den probíráme jeho i můj den a narovinu si říkáme co a jak, když někam jde vím kam a to se neptám…a i s čekáním 2dítěte stačí projít kolem nebo se šikovně otočit a je v háji ![]()
@gabra11111 jsme oba dva vodnáři a už to táhneme 11 let. Občas sice trochu itálie, ale celkově jsme oba spokojení. Ve znamení to fakt nebude, je to kus od kusu ![]()
Manžel je vodnář, je hodný, milý… studený ne. Jen je mlčenlivější, ale to je spiš jeho povaha. Já sem blíženec, takže živel, hysterka, nálady mám každých 5 minut jiné
, ale znamení není asi úplně to pravé co určuje povahu. Bývalý byl taky vodnář, narozeny ve stejné den, měsíc i rok jako manžel a byl úplně jiný ![]()
@Venetia píše:
to tedy ano.. můj ex měl zase celé manželství nenaplněné city
viď! zkrátka podle mě to mají vodnáři trošku v sobě, že jsem prostě takový studený čumáci ![]()
Doma ho nemám, ale taťka je vodnář a jediné co můžu říct, že s býkem (mamka) k sobě opravdu nejdou, pořád jsou v sobě
Jasně, že to je spíš o osobnosti než o znamení, ale je zajímavé, že znám ještě jeden pár - tam je ona vodnář a on býk - a je to to samé jako u našich, pořád do sebe šijou ![]()
Vodnář má prostě hlavu v oblacích a býk ja zase nohama na zemi, tak asi není moc dobrá tato kombinace ![]()
@allluck píše:
viď! zkrátka podle mě to mají vodnáři trošku v sobě, že jsem prostě takový studený čumáci
U nás tzo bylo právě opačně on cotovější a já kozoroh chladnější… ale vtah nám přestal fungovat dost brzo, takže to bylo tím
Ahoj lidi,
Tak ja jsem pred několika měsíci narazila na Vodnáře, respektive vybral si on me, a musim rict, ze stale u nej nevim na cem jsem. Kdyz si bude nekdo chtit o svych vodnarich popovídat, budu rada a mozna mi i pomůžete nahlédnout na nej jinyma ocima, protoze nekdy uz jsem fakt v koncích.
Kdyz jsme spolu, tak je milý, pozorny, laskyplny, porad se me dotýká, pusinkuje, obcas me pochvali, rekne neco pekneho.
Ovsem do každého setkani ho musim vyloženě nutit, pripadne mi, ze je radeji v praci nez se mnou, ale tvrdi opak. Ze je se mnou strasne rad, ze mu ve vsem vyhovuju, ze je to vsechno krasne, ale proste skutek utek. Stale jen slibuje, ale k nicemu se nema. Kdyz ho chci videt, tak to musim navrhnout ja sama.
Porad tvrdi, jak se to zmeni, ze ma ted jen moc prace, ale bude lip. (Pracuje fakt porad, ale je dlouho sam, tak je asi navykly…).
A ze si jen namlouvam, ze mu na mne nezalezi, ze to neni pravda.
Ze zacatku, cca prvni mesic a neco, jsme tedy spolu byli porad, potom to zacalo trochu ochabovat, mozna proto, ze me ma jistou?
Co myslite? Kdyby me nechtel vidat tak by to skoncilo a nehla bych s nim? Nebo se da s vodnarem manipulovat i proti jeho vůli?
Budu rada za kazdou radu jak na nej. Dekuji a pekny den.
(Jinak je skoro o deset let starsi a bezdětný, chlap co mu jde na padesát a ja mam dve male deti, ktere ma opravdu rad, uplne si je získal svych chováním)
Jeste bych doplnila, ze je pry stydlivy, plachy, je fakt, ze ze zacatku mel strach mi dat pusu a bal se me i dotknout, kdyz jsme se trosku nepohodli nebo nepochopili, tak trvalo i nekolik dni, nez se odhodlal k tomu me obejmout. Mel strach, ze ho odmitnu. Ted je to pravda lepsi, uz je to on, kdo to udela prvni
![]()
Jinak dokáže napsat i 30 sms denne, volat i dve hodiny, a z toho se dva dny neozve uplne bezdůvodně ![]()
Ja jsem vodnar a muz je byk. Je fakt, ze mam hlavu v oblacich a jsem strasny snilek. A citlivka ![]()
Ale ja moc na znameni neverim. Ma dvojcata jsou lvice a jedna je citlivka po mne ![]()