Muž vodnář, máte doma?

11
14.8.15 07:52

Muž vodnář máte doma?

Máte doma muže vodnáře, jak na něj, doma to neklape?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
14.8.15 07:54

Mám, už 25 let a klape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
14.8.15 08:06
@gabra11111 píše:
Máte doma muže vodnáře, jak na něj, doma to neklape?

byla jsem s vodnářem asi 2,5 roku a pak to bylo celkem studený… ale já jsem ryba, takže možná proto. pak jsem si uvědomila, že on vlastně nemá moc city, ale je to asi individuální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
14.8.15 08:09

Tak nějak, je to studený…jsem taky vodnář. občas mě vytáčí, jak je vidět, že mu něco je, ale neřekne to, ikdyby ho mučili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.8.15 08:21

Také jsem vodnářka a studená nejsem, vlastně jsem oba vodnáři. Jsem víc kamarádi než partneři, erotično veškeré žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
14.8.15 08:27

Jo to je pravda, ta erotika taky vyprchala, ale byla..jsme spolu 10 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
14.8.15 08:29

Jako chlap je to můj druhej vodnář (spokojenost).Nenudíme se a horko je mezi námi i po 8 letech :oops: :palec: jsem kozoroh ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
14.8.15 08:30

Mám doma vodnáře už 15 let a v pohodě. Já jsem váhy, prý jsme ideální spojení :) Jinak teda studeno z něj necítím, spíš bych řekla naopak, je dost citlivý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
14.8.15 08:30

Mela a never more. Jak uz se tady objevilo-byl bez citu, sebestredny, desnej skrt. :D Ale treba muj tatka byl taky vodnar a byl uzasnej, ale je fakt, ze byl az na hranici s rybou. Jinak ja jsem taky v rybach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
14.8.15 08:44

Bejvalej byl vodnář, a byla to s nim katastrofa, zahleděnej do sebe, furt tak nějak vydíral :D otázka jetsli to bylo znamením :D nebo výchovou ;) já jsem ohnivé znamení a současný muž také a nejlíp si celkově rozumím s ohniváky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
14.8.15 08:47

Mám vodnáře, já jsem panna… chladnější jsem spíš já :D
Manžel je cíťa, romantik, mazel… pořád mě objímá, pusinkuje… vůbec to neni chladný, naopak :mrgreen: Jsme spolu 7 let.

Jen je dost mlčenlivý když ho něco trápí, vadí mu něco. Dusí to v sobě, nechce říct. Ale já jsem zase povaha, že všechno narovinu a hned. Takže to z něj vždy hned vypáčím a on je pak rád, že to řekl. Naučila jsem se s ním jednat jako se ženskou… miláčku co ti je? Trápí tě něco? Řekni mi to… NIC… Zlato vidím, že nejsi v pohodě, co se děje? Tak mi to řekni, promluvíme si o tom, vyřešíme to. Přece to v sobě nebudeš dusit, bude ti akorát hůř a nic se nevyřeší samo. ven s tím. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No, po chvíli přemlouvání se svěří, horší jak ženská fakt… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
14.8.15 08:56

Chodila a žila jsem s Vodnářem necelý rok, na to, že nám všichni říkali, jakej jsme krásnej pár a jak jsme si souzení to mělo docela rychlý konec, nikdy neřekl, co se děje, i když jsem na něm viděla, že ho něco trápí, dokonce mi ani nevysvětlil důvod k rozchodu a pak jsme byli kamarádi a když jsem si našla přítele, řekl mi, že mě nikdy už nechce vidět, že mě nechce znát a ať mu nepíšu, nevolám atd. Říkám si, že ke mě (Rak) prostě Vodnář nejde, my Ráčci potřebujeme o všem mluvit, o pocitech hlavně a Vodnáři jsou studený čumáci… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26257
14.8.15 09:29

@Irinka0210 jo? Pritel vodnar, ja taky vahy. 12 let spolu. Nekdy je napresdrzku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
14.8.15 09:29

Manžel je vodnář, já beran, ale teda povahově (až na mou tvrdohlavost) jsme spíš naopak, chlap pořád potřebuje nějaký kontakt, aspoň se držet za ruce, pořád si chodí pro objetí. Já si vystačím se sexem. :lol: A teda vodu miluju, na dovolené vylézám z bazénu či moře jen na jídlo, kdežto manžel je spíš na to smažení se na slunci a ráchání nijak zvlášť nemusí.

• Citovat
  • Upravit
1603
14.8.15 09:43

Já myslím, že znamením to nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat