Může to být alergie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
29.4.13 12:37

@lilaa22 Tak at ATB brzo zaberou…ja ty deti lituju :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
29.4.13 12:40

@Hanka79 Jj,já taky je to utrpení, at už to je za náma. Teď jsem ji prvně kapala a to byla komedie:DAle i tak, jen mě zarazilo to že nás doktorka nepozvala na další kontorlu:D Děkujem, doufám že stoho bude brzo venku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
29.4.13 12:49

@lilaa22 Ja se s malym taky prala, ale druhy den fakt uz vypada mnohem mnohem lip :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
23.5.14 20:12

Potrebovala bych rada co vam pomaha na alergii? beru aerius tabletky, a mam alergii na ply traviny a obiloviny pozitivni na 4. takze parada, porebuji radu co kapat do oci dneska je to des oci mne stipou slzijou mam je cerveny zarudli a musim je občas protřít co vam na to pomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
3.7.15 18:54

Ahoj oživuji diskusi,

nemáte prosím některá podobnou zkušenost?
Malého (9 měsíců) jsem včera vzala na zahradu do bazénku, ale za chvíli mu začaly slzet očička a téct z nosu (předtím měl trošku rýmu, a už 3× zánět průdušek z toho 2× jsme museli být v nemocnici)
Dnes navečer s ním jel manžel na cca 20 minut ven a vrátili se s tím samým problémem. On říká, ať to pustím z hlavy, že je to prostě z toho ostrého slunce (přímé slunce na něj pochopitelně nešlo, měl stín ze stříšky kočárku). Prý, když začnu brečet, tak mi taky teče z nosu.
Já malýmu vždy nos odsaji a stříknu kapky.
Myslíte, že to fakt může být to ostré světlo, nebo se spíše přikláníte k alergii.
Vím, že tady to nerozlousknu, v úterý volám dr., jen kdyby někdo měl podobnou zkušenost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek