Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Hanka79 Jj,já taky je to utrpení, at už to je za náma. Teď jsem ji prvně kapala a to byla komedie:DAle i tak, jen mě zarazilo to že nás doktorka nepozvala na další kontorlu:D Děkujem, doufám že stoho bude brzo venku ![]()
@lilaa22 Ja se s malym taky prala, ale druhy den fakt uz vypada mnohem mnohem lip
![]()
Potrebovala bych rada co vam pomaha na alergii? beru aerius tabletky, a mam alergii na ply traviny a obiloviny pozitivni na 4. takze parada, porebuji radu co kapat do oci dneska je to des oci mne stipou slzijou mam je cerveny zarudli a musim je občas protřít co vam na to pomaha.
Ahoj oživuji diskusi,
nemáte prosím některá podobnou zkušenost?
Malého (9 měsíců) jsem včera vzala na zahradu do bazénku, ale za chvíli mu začaly slzet očička a téct z nosu (předtím měl trošku rýmu, a už 3× zánět průdušek z toho 2× jsme museli být v nemocnici)
Dnes navečer s ním jel manžel na cca 20 minut ven a vrátili se s tím samým problémem. On říká, ať to pustím z hlavy, že je to prostě z toho ostrého slunce (přímé slunce na něj pochopitelně nešlo, měl stín ze stříšky kočárku). Prý, když začnu brečet, tak mi taky teče z nosu.
Já malýmu vždy nos odsaji a stříknu kapky.
Myslíte, že to fakt může být to ostré světlo, nebo se spíše přikláníte k alergii.
Vím, že tady to nerozlousknu, v úterý volám dr., jen kdyby někdo měl podobnou zkušenost..