Může to být alergie?

729
28.4.13 21:13

Muže

Dobrý večer, ráno sice pošupajdíme k doktorovi, ale přeci se ještě zeptám tady. Předevčírem jsme byli na dlouhé procházce přírodou. A dcerka včera ráno vstala a měla očka jako míčky..celé opuchlé, pořád si je tře..ráno je měla trošku slepené. Dnes už to bylo lepší. Odpoledne jsme byli zase venku a začínají ji zase téct. Myslíte že to muže být alergie? :think: Děkuju za rady..popřip. názory:) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1025
28.4.13 21:15

Myslím, že jasná alergie… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.4.13 21:16

Muze to byt alergie…nevim jak u vas, ale u nas rozkvetlo vsechno naraz, jindy to trva par tydnu…dr. rikaji, ze se objevila spousta alergii u lidi, co tim nikdy netrpeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
28.4.13 21:16

Jo, myslím, že je to dost pravděpodobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.4.13 21:17

Podle popisu to vypadá na alergii. jediné čím jí teď můžeš trochu ulevit je omýt obličej ledovou vodou a vykoupat aby se z těla dostaly alergeny. připadně očka vykapat ophtalmo-septonexem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
28.4.13 21:20

Taky jsem měla pocit že to bude alergie, jenže jsem si nebyla jistá, ale i tak to určí lékař. Má 4 roky a nikdy ji nic nedělalo problémy, jen jsem nechtěla být za cítu a lítat sní po doktorch zbytečně. U nás to kvete postupně takže o to je to horší. Co ji čeká u doktora? Já na tom nikdy nebyla:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
28.4.13 21:21

Nebo také zánět spojivek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
28.4.13 21:24

@lilaa22 Minulý rok jsme byli též s dcerou u doktorky a nic zvláštního se nedělo. Předepsala Aerius, testy se dělají až po sezóně - někdy na podzim. Tento rok už jsem tam s ní ani nemusela, jen nám zase napsala Aerius.

Edit: Má ty samé přízanky jako tvá holčička, jen mám pocit, že je to tento rok mnohem silnější.

Příspěvek upraven 28.04.13 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
28.4.13 21:24

Může to být alergie a může to být zánět spojivek. A může to být klidně i oboje…nejdřív alergie a pak si tam rukama mohla něco zanést a už je to zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
28.4.13 21:27

@eMíša Aerius bere pruběžně pořád. Lékař ji ho napsal na rýmu. Pořád jsme chodily píchat ouška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.4.13 21:27

Ted jsem cetla clanek o tom, co pomaha proti alergiim…pamatuju si jen vit. C, pomaha pri odbouravani histaminu. Detem ho ted davam, nejstarsi je alergik a zatim dobry, ale treba jeste nekvete zrovna ta jeho kytka :think: Mam v planu to vyzkouset na sobe, az zacnou kvest travy. Mozna by to slo vygooglit, cetla jsem to nekdy v tydnu, tech veci tam bylo vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
28.4.13 21:34
@lilaa22 píše: . Co ji čeká u doktora? Já na tom nikdy nebyla:D

My kdyz meli zanet spojivek, tak malymu tekl hrozny hnis z obou oci, detska mu dala jen nejakou mast, po ni to mel jeste horsi a jeste pod ocima cele spalene od te masti, tak jsme malyho vzali, jeli k ni a ze chcem na ocni…me se chtelo az brecet jak malej vypadal, na ocnim se taky pekne mudr z hrozila, ale udelali mu vyter z ocicek (u toho teda brecel), dali ATB (kapky do oci) a framykoin na to sedrene pod ocim a jeli jsme domu, druhy den uz vypadal krasne…
Jinak alergii je z pylu tedka vazne dost, u mudr se dvere netrhnou, pry je lepsi moc nechodit ven.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
28.4.13 21:37

@Hanka79 Děkuju uvidíme co nám ráno řekne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
28.4.13 21:41

@lilaa22 Neni vubec zac a preji male at se ji to brzy zlepsi ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
29.4.13 12:30

Tak máme zánět:(Malá ráno nemohla ani otevřít očka. Dostala antibiotika a uvidíme co bude dál:( Děkuju za rady:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek