Muze dite v 19m.olivy

130
13.1.15 20:51

muze dite v 19m.olivy

Ahoj chci se zeptat muze 19mes.dite olivy snedl dve zele a chtel jeste ale nevim jestli muzu davat normalne ja a manzel je jime casto. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
13.1.15 20:53

@zouzelin No, je to hooodně slané…já bych počkala…nebo max. 1-2 a ne denně…jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
13.1.15 20:54

Já jsem se zatím setkala jenom se solenýma olivama. Té soli je tam fakt hodně. Takže jestli je máte ve slaným nálevu, já bych nedávala. :nevim: ale to je na tobě, že jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
13.1.15 20:56

Takhle malému bych je nedávala a myslím, že olivy stejně nebudou dítěti chutnat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.1.15 20:58

@MUFICE Naše dítě je po nich jak šílené. Nesmí je vidět. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
13.1.15 21:00

@zouzelin Měl poprvé před pár měsíci pár kousků na ochutnání. Takže ani ne v roce a půl. Pár kousků mu zadek neprovrtá, i když na poprvé bych to s nimi nepřeháněla, ani bych mu to nenabízela jako pravidelnou svačinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
13.1.15 21:00
@Fima píše:
@MUFICE Naše dítě je po nich jak šílené. Nesmí je vidět. :mrgreen:

U nás je milují kočky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
13.1.15 21:05

Ja ziju v jizni Francii, a tady je deti samozrejme normalne jedi, i kdyz vseho s mirou kvuli soli. Na druhe strane mi prijde lepsi, ze dite sni olivu, nez kdyz chrousta chipsy…nase ma olivy rada, poprve dostala liznout olivove pomazanky (domaci) jeste, nez ji byl rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
13.1.15 21:09

Pravda, je v tom hodně soli. :roll: Ale proboha, nezabije jí to. Tak proč ne. :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
13.1.15 21:09

Tak u nas se vari jidla kde olivy jsou a malej je miluje ma 18m. Davam je ale pouze kdyz jsou v jidle a nebo jsme na nevsteve kde jsou na stole, ji jedine ty cerne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.1.15 21:10

Jo a abych příspěla k tématu, tak kluk je měl poprvé ve 14 měsících. Pár si jich tenkrát zobl a zjistil, že mu strašně chutnají. Nedávala bych to nijak pravidelně, ale pokud si příležitostně něco sní, tak bych z toho nedělala vědu. Občas to používám do vaření, do pomazánek… a děti to jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
13.1.15 21:10
@Fima píše:

Tak to je vyjímka, vím že je děti vybírají např. z pizzy. Já sama přišla olivám na chut až v dospělosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29578
13.1.15 21:13

Dcera je jedla poprvé v roce a půl na dovolené v Řecku. A zachutnaly jí.:) Obě dcery je mají moc rády odmalička. Většina dětí je hned vyplivne. ;) Dají se sehnat i bez nálevu v konzervě. Někdy je z nálevu omyji ve vodě. Nevím, jestli to má nějaký efekt, ale alespoň trochu se ten nálev z toho dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
13.1.15 21:15

Naše holka je po olivách taky jak divá hlavně ty černý. Vůbec je nesmim dávat do jídla protože jak tam jsou tak vybírá jen ty olivy pak je povybírá ostatním z talíře a nic jinýho už nechce a to jsou jí dva roky. Tak si někdy dá, ale taky si myslim, že jsou na malý dítě dost slaný takže my je jíme potají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
13.1.15 21:19
@Fima píše:

Dcera taky :D když objednáváme (málokdy) pizzu, jedná čtvrtina je pro ni a jsou na ní tři dávky jen oliv :mrgreen: já bych to do pusy nedala, chutnají mi jako Sprite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová