Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jen si tak říkám mám v příbuzenstvu dost dětí, ale mám ráda jen jedno, sice zlobí jak čert ale je to pro mě andílek, akorát by nemusela být tak rozmazlená ale zlá není. Ale ostatní děti mě příjdou jak spratci, ikdyž třeba nic nedělají jsou divní (no ty jejich rodice většinou nejsou moc ok) Prostě nemám ráda jiné děti než jen tu malou čertici. Tak se bojím abych vubec měla ráda svoje děti.
@koncice a teď jsi těhotná? Nebo uvažuješ jen tak do budoucna jestli by si vůbec měla ráda své děti?
@koncice na tohle mě napadá - jaký si to uděláš, takový to máš. Pokud dítě vychováš k obrazu svému, tak bude vše OK, ne? ![]()
Já myslím že pokud je dítě plánované a chtěné, není ani možné aby ho jeho matka neměla ráda. Když pominu nějaké poporodní deprese.
@Luciie90 ne nejsem
myslím do budoucna, četla jsem diskuze: má ráda prvorozené dítě, k druhému nic necití, nebo i k prvorozenému @mlsalkaM doufám že ano
To musis vedet a citit ty sama… pripominas mi nasi ucitelku, ktera mela rada jen jednu holku, takovyho haranta a my ostatni jsme se mohli pretrhnout a bylo to k nicemu… hlavne to nedelej okate!
@koncice to se neboj, vlastní dítě je něco úplně jiného. Mě cizí děti tak nepřipadají nijak zajímavý, občas se mi nějaké dítě přímo nelíbí nebo mi vadí, ale svoje holky bych láskou sežrala, miluju je nade vše ![]()
@pomeranca souhlasim. A zakladatelka by mohla napsat nějaký rozumny název diskuze.
@koncice většinou si k dítěti buduješ vztah už když je v bříšku
První pohyby a pak kopy takže to v tobě nějaký city vyvolá..Dál nevím
Já jsem zatím jen u těch kopů ![]()
@koncice 95% cizích dětí jsou spratci a ještě k tomu ošklivý
neřeš blbosti, svoje budeš mít ráda a budou dokonalý ![]()
@koncice píše:
Ahoj, jen si tak říkám mám v příbuzenstvu dost dětí, ale mám ráda jen jedno, sice zlobí jak čert ale je to pro mě andílek, akorát by nemusela být tak rozmazlená ale zlá není. Ale ostatní děti mě příjdou jak spratci, ikdyž třeba nic nedělají jsou divní (no ty jejich rodice většinou nejsou moc ok) Prostě nemám ráda jiné děti než jen tu malou čertici. Tak se bojím abych vubec měla ráda svoje děti.
A?
Cizí děti jsou většinou rozmalení parchanti, ufnukánci atp…Vlastní dítě, je to nejdokonalejší dítě na světě ![]()
@Blackova.K píše:
@koncice 95% cizích dětí jsou spratci a ještě k tomu ošklivýneřeš blbosti, svoje budeš mít ráda a budou dokonalý