Může folikul ještě dorůst?

4880
2.2.11 14:19

Může folikul ještě dorůst?

Včera jsem byla u Dr…bylo to 12DC a měla jsem na jedné straně folikul 14-15 mm a na další 12mm. Spíš se přikláněla k verzi, že zaniknou..anebo, že bude ovulace pozdějí, ale tak 50% na 50%. :roll:
Měla jste to některá z vás podobně? Že nakonec dorostly a byla ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3270
2.2.11 14:25

Sumayo ahoj :mavam:
já jsem to měla podobně ne-li stejně.Mudr na to říkal že je to ok, že ovu bude tak za 3-4 dny.Vůbec nic neříkal o tom že by nemohly dorůst nebo zaniknout. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
2.2.11 14:26
Sumaya píše:
Včera jsem byla u Dr…bylo to 12DC a měla jsem na jedné straně folikul 14-15 mm a na další 12mm. Spíš se přikláněla k verzi, že zaniknou..anebo, že bude ovulace pozdějí, ale tak 50% na 50%. :roll:

no ahoooj,kde je tobě konec? já měla vždycky kolem 20mm,ale teď naposledy jsem měla tři 14,16,a asi už 21 dostala jsem pregnyl a možná mi ty malé dorostly,protože pozitivní ovu test byl tři dny za sebou,řtvrý nevim,nedělala jsem ,protože z toho sexování jsem dostala zánět močáku.a bereš něco na ty folíky?a ani doktor neříkal,že by měly zaniknout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
2.2.11 14:55

Jitkabokule :mavam: Ona mi řekla, že by ovu mohla být za 4 dny..ale že prý jen možná. Neviděla tam žádný dominantní folikul, možná proto. Mám nakoupený testy a měřím teplotu, tak uvidím. Jinak za ty 4 dny budu 16 DC a mám začít brát utrogestan..ale asi to o den nebo 2 posunu. :think:

Ale díky…už mám lepší náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
2.2.11 15:03
fikina píše:
Sumaya píše:
no ahoooj,kde je tobě konec? já měla vždycky kolem 20mm,ale teď naposledy jsem měla tři 14,16,a asi už 21 dostala jsem pregnyl a možná mi ty malé dorostly,protože pozitivní ovu test byl tři dny za sebou,řtvrý nevim,nedělala jsem ,protože z toho sexování jsem dostala zánět močáku.a bereš něco na ty folíky?a ani doktor neříkal,že by měly zaniknout..

Někde tady pořád poletuju :mrgreen: No to jsi měla dobrý :-) Ale aspon jsi měla jeden z nich největší. Já nevím viděla tam u mě asi 3 ..ale měly pod těch 15 mm. JEště říkala, jestli nějaký nepraskl, ale to těžko..už 12DC to ne. Navíc poslední cyklus byl 36 dní, tak by to tak brzo nedávalo ani smysl.
Já na ně nic neberu, ale dala mě ten utrogestan na zpravidelnění cyklu a abych věděla, kdy to přesně dostanu…protože jednoou to příjde za 28 dní a pak další po 36 tak je to na palici. Mám to brát od 16DC. Ale mluvila o stimulaci, že bysme mohly udělat až doberu ten utrog., mám ho na 3 měsíce. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
2.2.11 18:57
Sumaya píše:
fikina píše:
Sumaya píše:
Někde tady pořád poletuju :mrgreen: No to jsi měla dobrý :-) Ale aspon jsi měla jeden z nich největší. Já nevím viděla tam u mě asi 3 ..ale měly pod těch 15 mm. JEště říkala, jestli nějaký nepraskl, ale to těžko..už 12DC to ne. Navíc poslední cyklus byl 36 dní, tak by to tak brzo nedávalo ani smysl.
Já na ně nic neberu, ale dala mě ten utrogestan na zpravidelnění cyklu a abych věděla, kdy to přesně dostanu…protože jednoou to příjde za 28 dní a pak další po 36 tak je to na palici. Mám to brát od 16DC. Ale mluvila o stimulaci, že bysme mohly udělat až doberu ten utrog., mám ho na 3 měsíce. :zed:

tý jo a piješ ten kontryhel? na pravidelnou menstruaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
2.2.11 19:12

Párkrát jsem ho měla, ale stejně si myslím, že je to slabej odvar a každému nepomůže. Ted budu brát ten utrogestan, tak aspon mi to upraví, uvidím. Ale nechci do sebe cpát hormony :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
2.2.11 19:14
Sumaya píše:
Párkrát jsem ho měla, ale stejně si myslím, že je to slabej odvar a každému nepomůže. Ted budu brát ten utrogestan, tak aspon mi to upraví, uvidím. Ale nechci do sebe cpát hormony :-(

mně to ten kontryhel upravil hned po měsíci,když ho budeš pít,nic tím nezkazíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
3.2.11 17:37

Sumayo :wink: já jsem měla pocit že jsem se někdy někde ptala skoro na to stejné jako ty a ted jsem na to přišla. :dance:
ptala jsem se na www.porodnice.cz na toto:(zkopíruju jen to podstatný)
„Zároveň mi byl 12DC ráno na utz nalezen folikul (14,5mm velký),13DC večer byl pozitivní ovulační test - je to normální?Nemůže se jednat o nedozrávání vajíček?Může se stát že je pozitivní ovulační test,folikul těch 14,5mm a k ovulaci nedojde??“
odpověděl mi mudr Karel Řežábek toto:
„Folikul a ovulační test - to je v pohodě, skoro tak by to teoreticky mělo být.“

Tak se ničeho neboj máš to ok a ovu bude!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
3.2.11 18:02
jitkabokule píše:
Sumayo :wink: já jsem měla pocit že jsem se někdy někde ptala skoro na to stejné jako ty a ted jsem na to přišla. :dance:
ptala jsem se na www.porodnice.cz na toto:(zkopíruju jen to podstatný)
„Zároveň mi byl 12DC ráno na utz nalezen folikul (14,5mm velký),13DC večer byl pozitivní ovulační test - je to normální?Nemůže se jednat o nedozrávání vajíček?Může se stát že je pozitivní ovulační test,folikul těch 14,5mm a k ovulaci nedojde??“
odpověděl mi mudr Karel Řežábek toto:
„Folikul a ovulační test - to je v pohodě, skoro tak by to teoreticky mělo být.“Tak se ničeho neboj máš to ok a ovu bude!! :dance:

Jeee děkuji Jiti :hug: Ode dneška budu testovat. Teplota se drží dole okolo 36,2, tak budu měřit celou dobu. doufám, že to výjde..aspon ta ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
9.2.11 12:00

Sumayo ahoj :mavam:
jak to s tebou vypúadá?testuješ ovu?
nenapadlo by mně že pár poté, co ti napíšu že folík může dorůst budu hledat ty samé informace taky. :zed: :zed: Brala jsem 2 cyklus clostík,včra byla na utz na folíky a mudr mi tam našel 2,ale MALÝ :zed:
A prý už nedorostou,protože když se bere clost tak je ovu jím vlastně řízená a je většinou u všech kdo ho užívají kolem toho 14 dc.Což jsem byla včera.Takže smůla. :zed:
Stejně mi to nedá a ovu testík zkouším,jestli přece jen nedoroste.Dnes byl zas o malinko silnější než včera........ale…pozitivní rozhodně ne.
Doufám že aspon ty ses ovu dočkala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital