Sanatorium Pronatal v Praze

192
2.2.11 08:34

1.IVF v Pronatalu v Praze

Hojky, jsem tu nová a mám dotaz na vás zkušené :-D .
V prosinci jsme s partnerem byli na první konzultaci v Pronatalu v Praze, dostala jsem Utrogestan a měla jsem se objednat na leden, na který jsem se objednala, ale pak jsem termín musela zrušit z důvodu nemoci. Přeobjednala jsem se a návštěva mi vychází na 1.DC. Je možné, že by mi hned dali injekce na stimulaci? I přesto, že jsme se na té 1. návštěvě na ničem konkrétním nedomlouvali? První várku Utrogestanu mám za sebou. Jsem z toho trošku zmatená jak moc rychle se do toho můžu pustit nebo zda začnu stimulovat až příští měsíc… Jinak spermiogram, hormonální profil máme hotov, v prosinci nám dělali sérologii. Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
2.2.11 09:29

Chodím také do Pronatalu, zatím pouze na IUI. Myslím, že nejdříve musí být zažádáno pojišťovnu o léky na stimulaci- což trvá cca 3 týdny.Takže asi se teď teprve domluvíte na lécích a stimulovat začneš až příští cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
2.2.11 09:39

Taky jsem v Pronatalu…myslím, že právě teď na této konzultaci budete řešit, jaké jsou možnosti a co byste si přáli vy a co oni doporučí za léčbu. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
2.2.11 12:48

Děkuji za odpovědi, škoda, marodím, ale už jsem ok a mysleala jsem si, že bych to měla jedním šmahem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.15 20:25

Pronatal Sanatorium

Ahoj holky, nemá někdo zkušenost s paní doktorkou Lucií Melicharovou z Pronatalu Praha?
Děkuji za případné odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí