Syndrom polycystických vaječníků - snažilky

536
1.2.11 12:27

syndrom polycystických vaječníků - snažilky

Je to skoro rok co jsem se tohle od svého Dr. dozvěděla, že takové problémy budu muset při snažení řešit.
Dnes jsou to 2 roky co se s přítelem o miminko jakože pokoušíme a chtěli bychom, snažení ze začátku bylo dost na prd, protože jsme spolu nebydleli a měli to k sobě přes půlku republiky. Pak byla čtvrt roční odmlka, kdy jsem na to vůbec nemyslela a ted se začneme usilovně snažit. Tak by mě dotěšilo a podpořilo, kdybych se mohla s někým pobavit, at už se snažilkou nebo s někým kdo PCO má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1304
1.2.11 12:34

Ahojky, takhle diskuze už je tu celkem rozjetá. Jmenuje se PCO - syndrom polycystických vaječníků. Jsme tam jak snažilky, tak těhulky, tak se k nám kdyžtak přidej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
1.2.11 13:26

ahoj měla jsem je taky, pořád problémy s menstruací, která nebyla třeba 2 měsíce, pak mě doktor poslal na laparku a udělali mi do nich dírky - drilling, měsíc po operaci jsem byla těhotná :dance: . A dnes mám 14 m+síční dceru, těhotenství pohoda, porod taky. Rok po porodu jsem měla menstruaci pravidelnou, ale teď zase vynechání 2 měsíce, trochu se obávám, že je to tady znovu, tak uvidíme. Držím palce ať se to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.6.15 21:41

Ahoj, tak abych te podporila trosicku…rok jsem se s manzelem snazila o miminko, porad nic.Po roce mizjistili PCO a predepsali Clostribegyt…Po2 cyklech porad nic. zadna ovulace se nedostavila…pak jsem musela mesic vynechat aby mi neprestimulovali vajecniky.pak dalsi 2 cykli a zase nic…pote me obednali na laparoskopii.na Driling vajecniku…Hned 3 den po operaci dorazila ma prvni ovulace…ale z toho zase nic nebylo..pak zase 2 mesice na clostribegytu…stale nic…Pak do centra asist. reprod. Obednani az za 6 tydnu…prestala jsem blbnout a pocitat nake plodne ci neplodne dny a spis jsem premyslela jak to bude dal asi probihat…zacla jsem brat bylinku Kotvicnik…(podle me maly zazrak).po 6 tydnech kdyz jsem prisla do centra asist. reprodukce pri prvni vstupni prohlidce 12.5 nam bylo receno ze mam v jednom vajecniku folikul primo pred prasknutim…to bylo 9 den cyklu..takze dost brzo…Objednali me na genetiku, na hormonalni profil, spermiogram uz manzel mel…objednani zase na dalsi 2 mesice…Bohuzel, teda bohu dik uz to nestihnu…27.5 jsem zjistila ze cekame miminko…taqkze jsem otehotnela pez jakych koliv hormonu a bez jake koliv podpory se syndomem PCO…takze vsem drzim palce…Jednou to prijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
18.5.17 11:19

Holky, ještě jsem se chtěla zeptat. Už jsem tu psala, že 3. měsíc beru gynprodyl (1 tbl. denně 17-26. DC)a piju kontryhelový čaje a DC je kolem 30 dní. Ted poslední měsíc byl cyklus 25 a MS trvala 5 dní, pak jeden den nic a ted už třetí den zase špiním (dnec 10 DC). Myslíte, že je to proto, že jsme si gynprodyl vzala o den déle a skončila o 2 dny dříve, jelikož jsem to dostala ve 25 DC, kdy jsme ho ještě měla užít?
Nikdy jsem se s tím nesetkala, i mi přijde že jsem nafouklá. Nemůže se jednat o ovulaci?
Dělala jsem test v 8DC (vím, že je to brzy, ale nevěděla jsem, proč zase špiním) a byl viditelný proužek, i když slabši. Nyní 10 DC - Děkuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí