Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už bych ho nekontaktovala, může mít doma žárlivou semetriku a akorát mu zavaris
Jsou i chlapi, kteří se bojí své partnerky ![]()
A jaký to má smysl se bratříčkovat s bývalejma, když už máš rodinu?? ![]()
Nevím, ale já nemám potřebu scházet se se svým bývalým a ani mě by se nelíbilo, kdyby můj manžel někam chodil se svojí exmanželkou. Samozřejmě se spolu bavíme, i manžel zavolá své bývalé třeba k narozeninám. I já svého bývalého potkávám, talíře po sobě neházíme. Ale na kafe s ním chodit nepotřebuji…
No ja bych se do nich nepletla, ocividne se to jeho zene nelibi.Asi pred ni o tobe mluvil a neco ji rekl, co by mohlo mezi vami neco vyvolat.Nebo je chlap zaletnik a ona ho hlida
Mne by se taky nelibi kdyby muj chlap chdil po kafickach s ex. Takze za me, dlab na nej, kdyz bude chtit tak se ozve. Ocividne zajem nema ![]()
Znám jednoho, kterého žena mlátí.
Taky bych se na kontakt s ním vykašlala, jen bych mu naznačila, že jeho žena není OK, že s ním nekončím kontakty z důvodu, že se s ním nechci bavit, ale kvůli ní.
Vykašlala bych se na něj. Jasně, že má doma peklo, nicméně, když do toho budeš vrtat budeš špatná ty.
Může se bát ženy, proč by ne. A je jedno z jakého důvodu. Je to tvůj ex, společné dítě nemáte, takže na něj nemůžeš mít žádné požadavky ohledně vycházení spolu apod. Neřešila bych to, nepsala mu, když se někde potkáte, tak se k němu nehrň, pokud bude mít zájem, přijde si pokecat sám.
Ta jeho semetrika mu asi dává kapky… chudák chlap.
Měl by se začít jako chlap chovat a něco jí říct… nebo udělat větší rozhodnutí a odejít od ní… S takovou… píp to stejně nemá budoucnost…
![]()
Anonyme, a tobě by se líbilo, kdyby se tvůj manžel scházel se svoji ex a vyhledával ji? ![]()
@Jemys píše:
A jaký to má smysl se bratříčkovat s bývalejma, když už máš rodinu??
Proč by nemohla??? Já jsem v kontaktu se skoro všemi ex. Jsme kamarádi. To se nesmí??? Nj zase někdo 100 let za opicema co?
![]()
Bráchovi je 40 a když ta jeho o 10 let mladší slepice hukne, tak on letí zpět jak pes. A to není žádná krasavice, spíš reklama na hlad a pěkně nafrněná k tomu.
Ne, to není myšleno tak, že by jsme se vyhledávali, ale pokud se potkáme na akci, ani tehdy se se mnou nesmí bavit…máme dělat, že se neznáme, asi tak… ![]()
@MiskaKosa píše:
Proč by nemohla??? Já jsem v kontaktu se skoro všemi ex. Jsme kamarádi. To se nesmí??? Nj zase někdo 100 let za opicema co?![]()
V kontaktu ano, ale vědomě se spolu scházet…to mi přijde divné… ![]()
@Anonymní píše:
Ne, to není myšleno tak, že by jsme se vyhledávali, ale pokud se potkáme na akci, ani tehdy se se mnou nesmí bavit…máme dělat, že se neznáme, asi tak…
Hm, tak to je divné. Asi má pěknou žárlivku ![]()
Prosím o zachování anonymity. Děkuji. Ale nechci, aby to tu vyčmuchal někdo známý..
jen jsme popošli asi metr
Manžel se jí vysmál a řekl, že mě hlídat nemusí…Když jsme se s bývalým přítelem bavila, říkal, že by se mnou i někam zašel, ale nemůže
A když jsme se ho ptala, co tedy opravdu chce, říkal, že to mi prostě říct nemůže..Pak si pro něj přišla a dotáhla ho. Řešila jsme to s jeho kamarádkou a ona říkala, že má pocit, že on se jí bojí a že už xkrát říkal, že s ní není štastný…myslíte, že chlap se opravdu může bát ženské ve vztahu? Mně to příjde zvláštní. Další věc, dal mi svoje tel. číslo, že kdyby byla akce někdy, můžem se potkat, já mu napsala, ale nereaguje
Říkala jsem mu, že po tolika letech by bylo dobré pokecat, říkal, že rád..a nic..mám možnost se s ním vidět tak 2× ročně…Že by byl tak pod palcem, že by nemohl? Je mu 33
Nebo jen výmluva a nechce? Se všemi svými bývalými partnery vycházím dobře a občas se potkáme, takže pro ně nic nenormálního. Co myslíte? Mám se ještě snažit o nějaký kontakt, nebo se stejně se mnou nebude bavit, kvůli ženě, nebo kvůli tomu, že nechce? 

Situace : Kdysi dávno jsme měla přítele, první láska - dávno, téměř 15 let..on má dávno jinou partnerku, mají dítě. Dlouho jsem ho neviděla. Potkali jsme se a on má zákaz od ní se se mnou bavit.. nerozumím tomu. Já sama mám už rodinu. Když jsme s ním na akci mluvila, jeho partnerka přišla za mým mužem, at si mě hlídá, že jí odvádím přítele
Nechci mu dělat problémy, ale na druhou stranu, ráda bych s ním v kontaktu byla