Nechám si s... na hlavu

132
9.9.13 20:27

Nechám si s... na hlavu

S přítelem máme roční mimčo. Jsme spolu deset let. Kromě začátku to asi nikdy nebylo úplně ideální, ale teď už je to opravdu vyhrocený. Bohužel jsem si myslela, že s příchodem mimča se to změní k lepšímu. To jsem ale blbá, co!!! Nicméně teď už je to vyhrocený tak, že kromě řvaní spolu jinak nekomunikujeme, přítel spí v garáži už tři měsíce, každý víkend jezdí na čundry - mě neříká kam, ani na jak dlouho. Teď byl taky, po 4 dnech přijel a do telefonu se kámošovi rozplýval, jak to bylo super a musí mu vyprávět - a mě se ani neobtěžoval říct ahoj. Na malýho kašle, toho tak, aximálně pár minut denně pochová. Když jsem chtěla po roce pár hodin pohlídat a jít někam s holkama, tak mi řwekl, že jsem snad na mateřský a neměla jsem teda chtít mimčo. A já NEJSEM SCHOPNÁ odejít a vlastně nevim proč? Čeho se tak bojím? Jestli jsem i líná - jsme domečku, syn je tady strašně rád, jinde si blbě zvyká a jediná možnost je jít do města. Zase tahat všechny věcy zpátky. Jsem bez peněz - půjčka je na mě, z mateřský mám na měsíc 800…sama to neutáhnu… Já nevím, tohle psycho a přesto si nechám sr… na hlavu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
9.9.13 20:30
@Mešuge píše:
S přítelem máme roční mimčo. Jsme spolu deset let. Kromě začátku to asi nikdy nebylo úplně ideální, ale teď už je to opravdu vyhrocený. Bohužel jsem si myslela, že s příchodem mimča se to změní k lepšímu. To jsem ale blbá, co!!! Nicméně teď už je to vyhrocený tak, že kromě řvaní spolu jinak nekomunikujeme, přítel spí v garáži už tři měsíce, každý víkend jezdí na čundry - mě neříká kam, ani na jak dlouho. Teď byl taky, po 4 dnech přijel a do telefonu se kámošovi rozplýval, jak to bylo super a musí mu vyprávět - a mě se ani neobtěžoval říct ahoj. Na malýho kašle, toho tak, aximálně pár minut denně pochová. Když jsem chtěla po roce pár hodin pohlídat a jít někam s holkama, tak mi řwekl, že jsem snad na mateřský a neměla jsem teda chtít mimčo. A já NEJSEM SCHOPNÁ odejít a vlastně nevim proč? Čeho se tak bojím? Jestli jsem i líná - jsme domečku, syn je tady strašně rád, jinde si blbě zvyká a jediná možnost je jít do města. Zase tahat všechny věcy zpátky. Jsem bez peněz - půjčka je na mě, z mateřský mám na měsíc 800…sama to neutáhnu… Já nevím, tohle psycho a přesto si nechám sr… na hlavu :zed:

No, když už jsi to začala, tak svým způsobem fakt jo. Nemáš ke komu jít? Rodiče, kamarádka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.9.13 20:33
@Seizdra píše:
No, když už jsi to začala, tak svým způsobem fakt jo. Nemáš ke komu jít? Rodiče, kamarádka… :nevim:

Ale jo, rodiče mají volný byt. Asi by se dalo domluvit i ájemný. Právě - proto nevim, proč jsem tak blbá. Je to možný?? Kdyby mi tohle vyprávěl někdo jiný, tak bych měla tisíc odpovědí a sama jsem jak…ovce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
9.9.13 20:36
@Mešuge píše: Čeho se tak bojím? Jestli jsem i líná - jsme domečku, syn je tady strašně rád, jinde si blbě zvyká a jediná možnost je jít do města. Zase tahat všechny věcy zpátky. Jsem bez peněz - půjčka je na mě, z mateřský mám na měsíc 800…sama to neutáhnu… Já nevím, tohle psycho a přesto si nechám sr… na hlavu :zed:

Jsi líná a necháš si s..t na hlavu a pokud s tím rychle něco neuděláš, tak na to asi rychle dojedeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30487
9.9.13 20:37

„Je to tady hnusný, ale odejít nechci, poraďte…“Tak já nevím, co bys ráda slyšela. Zhodnotila ses sama, za blbost se platí, když je to v baráčku dobře a jsi líná tahat se s věcmi, tak trp a neztěžuj si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.9.13 20:37
@Mešuge píše:
Ale jo, rodiče mají volný byt. Asi by se dalo domluvit i ájemný. Právě - proto nevim, proč jsem tak blbá. Je to možný?? Kdyby mi tohle vyprávěl někdo jiný, tak bych měla tisíc odpovědí a sama jsem jak…ovce. :nevim:

tak nebuď jak ovce, zvedni telefon, zavolej vašim a domluv se s nima. Hotovo. Jako asi to není lehký, odejít, ale jako než existovat s nefungujícím blbečkem, no tak to se radši vyseru na nějaký doufání (nebo proč s ním vlastně ještě jsi) a jdu. Hotovo. Zažádat o svěření mladýho do péče, aloše, styk atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
9.9.13 20:38

@Seizdra 8o Fuj…tobě to ale dneska sluší… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21848
9.9.13 20:40
@Jitka1976 píše:
@Seizdra 8o Fuj…tobě to ale dneska sluší… :mrgreen:

Chtěla jsem ti to samý napsat už včera, jak jsem tě viděla v jakési diskuzi, hned se mi ty trence natáhly vejš… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.9.13 20:43

Tak právě asi tohle jsem potřebovala slyšet od jinejch, takže díky. Známejm se s tim člověk nechlubí a tohle člověka postrčí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.9.13 20:44
@hanka.br. píše:
„Je to tady hnusný, ale odejít nechci, poraďte…“Tak já nevím, co bys ráda slyšela. Zhodnotila ses sama, za blbost se platí, když je to v baráčku dobře a jsi líná tahat se s věcmi, tak trp a neztěžuj si.

Co bych ráda slyšela? Třeba zrovna to co jsi napsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
9.9.13 20:44

Nenechavej si s.at na hlavu. Zivot je kratky na to ztracet cas s idioutem ;) Jestli mas moznost tak nevahej. Nekde na tebe urcite ceka nejaky lepsi partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
9.9.13 20:46

@Mešuge No jak to tak popisuješ, tak si na hlavu s-át evidentně necháš. Buď s ním nechceš být a odejdeš nebo jsi líná (nebo se možná stydíš nebo co já vím co) a zůstaneš. Mimochodem do dvou let dítěte máš jako neprovdaná matka nárok na výživné i na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
9.9.13 20:48
@Seizdra píše:
Chtěla jsem ti to samý napsat už včera, jak jsem tě viděla v jakési diskuzi, hned se mi ty trence natáhly vejš… :mrgreen:

Si mohla… :roll: já se za svoji krásu nestydím… :mrgreen: 8o :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
132
9.9.13 20:48
@Lemuska píše:
Nenechavej si s.at na hlavu. Zivot je kratky na to ztracet cas s idioutem ;) Jestli mas moznost tak nevahej. Nekde na tebe urcite ceka nejaky lepsi partner.

Třeba jo. Asi na každýho fakt čeká ten pravej… Blbý je, že člověk začíná obviňovat sám sebe, jestli za to nemůže vlastně on sám… To je paradox..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.9.13 20:50
@Jitka1976 píše:
Si mohla… :roll: já se za svoji krásu nestydím… :mrgreen: 8o :jazyk:

Tak ti to píšu dneska ;) Ne, fakt ti to moc sluší, už ani nevím, kde jsem si toho všimla, jako v který diskuzi ;) Lepší jak ta minulá /teda pokud na té fotce jsi opravdu ty, ono se to tu totiž dost množí fejk fotkama :cert: Zakázala bych to!!/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí