Může se jednat o hemeroidy?

31
4.1.12 16:15

Může se jednat o hemeroidy?

Jak poznám hemeroidy?

ahoj holky, moc prosím o radu. Jsem tři týdny po porodu a nemůžu jít vůbec na velkou. TEd poslední dobou, když už jdu, tak jen trochu a s hroznou bolestí a pak mám na papíře krev . Nevíte jestli může jít o hemeroidy? Jak je poznám? Když jsem byla na začátku těhotenství, ,tak jsem taky měla problém s vyprazdňováním a když jsem pak na papíře objevila krev, byla jsem vyjukaná a hned běžela k doktorovi. Ten mě ale uklidnil, že se jedná jen o prasklé cévky z toho jak tlačím (nechápu jak to věděl, když mě nevyšetřoval) ale měl pravdu. Po čase se to upravilo. Nechce se mi tam ted běžet znova, abych zase nevypadala jako blbec a hlavně mám doma mimi, tak nemůžu sedět v čekárně mezi nemocnýma… Prosím o vaše názory, co si myslíte a jak se poznají a případně co můžu dělat abych se jich zbavila?? předem moc díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
4.1.12 16:22

Určitě stačí jedna diskuse :roll: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
4.1.12 16:30

Pomůže mastička nebo čípky z lékárny - Faktu, je to neškodné a pomáhá nebo dubová kůra-v gelu z lékárny nebo sypaná a z ní koupel-umývat postižené místo po WC.
Hemeroidy to asi určitě budou, pokud je to z konečníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
4.1.12 16:55

budou to hemoroidy, udělali se mě ke konci těhotenství, kdy jsem jen musela ležet nohama na horu, měla jsem hroznou zácpu, každý den jsem brala lžíci laktulozy, po porodu to ještě cca měsíc krvácelo hodně, mazala jsem factu nebo dubovou kůrou a brala tu lactulozu, teď už to mám zase v pořádku, urovná se to samo, ale člověk musí předcházet zácpě jinak se to zase objeví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
4.1.12 17:20

díky za názory. Byla bych moc ráda, když by se to urovnalo samo… problém je v tom, že se dost omezuji v jídle kvůli kojení a následným prdíkům malé, která na to dost trpí a tím pádem nejím jako dřív a mám problém :-(. Nevíte náhodou jestli můžu laktulozu když kojím? Neni to na ní nikde napsané :-(. Dnes si koupím tu factu a uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
4.1.12 17:34

no dává se i miminkám když mají zácpu, tak si myslím že normálně můžeš, já ji brala
taky kojím a ze začátku měl malý koliky-4měsíce takže jsem nejdela žádnou zeleninu, nic nadýmavýho a to jsem pak měla dost zácpu, ale teď už jím vše a jde to jako po másle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
5.1.12 01:16

Na zahojení jsou dobré ty Faktu čípky a jako prevence psyllium- nerozpustná vláknina, působí proti zácpě a změkčuje bobek:-) Musí se ale hodně zapít vodou, jinak má opačný účinek. Mají ho v lékárně nebo ve zdravé výživě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.19 14:29

Dobrý den, prosím anonymně, není mi příjemné o tom mluvit. Může jít o vnitrní hemeroidy když jde se stolicí jasně červená krev, ale vůbec nic nikde nebolí?
A druhý dotaz, k lékaři se dostanu až po neděli, co jíst abych „to“ nepodráždila, pokud by to nebyl hemeroid? Asi ne slané, kořeněné, mastné věci a jinak normálně? Nebo radši dietu rohlík a čaj? Děkuji K.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex