Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
tak přejídáním a zvracením určitě nezhubneš. Přestaň s tím dokud to ještě jde
Co já bych dala za par kilo na víc mám 158/38 kilo
jílo nezvracím snažím se přibrat už léta a nic…
dája-těhlová píše:
Co já bych dala za par kilo na víc mám 158/38 kilo![]()
to není moc dobrej nápad tohle psát bulimičce… sorry, ale to je trochu moc
Anonymní píše:
Ahoj…je mi pouhých 22,mám za sebou 2 porody,přibrala jsem 25kg a nejde to dolů,mám roztáhlý žaludek a furt žeru,ale přistihla jsem se,že teď po každém jídle jdu zvracet,dnes jsem dokonce snídala chuchvalec vaty a zapila ho…začínám být z toho pěkně v prd… musím zhubnou,přistihla jsem mladýho,že slintá nad tím co jsem dřív byla já a já jdu stranou…jak rychle zhubnu?Pomoc!!!
Neporadím, jak rychle zhubnout, ale poradím, co urychleně udělat. Říct to někomu v nejbližším okolí (kamarádka, mamka), kdo tě dotáhne k doktorovi. To není žádná sranda tohleto. Děti tě potřebují zdravou!!!
Hodne sportuj,a drz vyvazenou zivotospravu,zvracenim sice zhubnes,ale zhuntujes si telo,a taky se muze v nekrajsim pripade stat ze ty vypovi organy,i srdce,kdyz jednou zacnes,nejde s tim prestat,takze neriskuj.Hned ted prestan,mas dite?pokud ano mysli na neho,jakej bude mit pohled na zhroucenou matku bnad zachodovou misou,radeji mit speky a byt zdrava,nez matku bulimicku,ver co pisu,sest let jsem bulimii trpela,pak jsem po zkolabovani skonccila na jip,a pote v psychiatricke lecebne,v uzavrenem oddeleni,prestan dokud muzes,ta mrcha by se te jinak drzela celej zivot.
Vera111 píše:dája-těhlová píše:to není moc dobrej nápad tohle psát bulimičce… sorry, ale to je trochu moc
Co já bych dala za par kilo na víc mám 158/38 kilo![]()
Neni na tom nic spatneho,inteligentni clovek si to prebere po svem.a ja verim,ze zakladatelka bulimiicka jeste neni,jen experimentuje.
Ahoj, vím, že psát neblbni nemá smysl. Taky jsem „blbla“. Jedna jediná rada: řeš to teď, dokud to jde! Stát se otrokem jídla je nebezpečné a na prd, i když nemáš rodinu, natož když máš dvě děcka. Je mi jasné, že teď máš priority jasné: zhubnout. Sama to ovšem nezvládneš. Odkud jsi? Našla bych Ti kontakt na nějakého odborníka. Tohle je cesta do pekel a věř, že bulimií opravdu nezhubneš.
Na všech vyšetření jsem byla i na injekci a nepřibrala jsem zase jsem dost menší tak to tak vidět není ale je pavda že moc jist nejde hoodně malý porce.
vera111 anonymka píše že asi bulimie né že je a za to jak někdo vypaá(hubený tlustžý) nikdo nemuže..tím ji chci říct jak muže dopadnout…nic víc..
Anonymní píše:
Ahoj…je mi pouhých 22,mám za sebou 2 porody,přibrala jsem 25kg a nejde to dolů,mám roztáhlý žaludek a furt žeru,ale přistihla jsem se,že teď po každém jídle jdu zvracet,dnes jsem dokonce snídala chuchvalec vaty a zapila ho…začínám být z toho pěkně v prd… musím zhubnou,přistihla jsem mladýho,že slintá nad tím co jsem dřív byla já a já jdu stranou…jak rychle zhubnu?Pomoc!!!
prosimtě neblázni, takto se zničíš a ne zhubneš. Máš život před sebou.
mně pomohla pravidelná strava a dlouhé procházky. Ale nepočítej, že zhubneš během měsíce, musíš pomalu aby ty shozená kila nešla zpět. To zvládneš, ale prosím nenič sebe a mámu krásných dětí. ![]()
jste zlatíčka,ale léčila jsem se z anorexie a v tom je asi ten problém…kamarádky nemám,všechny maj jinej život bez dětí…maminku taky nemám
a celej zbytek rodiny nestojí ani za zmínku a s mužským nám to neklape… ![]()
Vím,jen jedno,musela jsem to sem napsat…musím se někomu svěřit…
Anonymní píše:
jste zlatíčka,ale léčila jsem se z anorexie a v tom je asi ten problém…kamarádky nemám,všechny maj jinej život bez dětí…maminku taky nemáma celej zbytek rodiny nestojí ani za zmínku a s mužským nám to neklape…
Nemáš vůbec nikoho, kdo by ti dodal odvahu a šel s tebou k dr.?
Aha pokud si prosla anorexie,tak zde je kamen urazu,ja ji taky mela,a tim,ze jsem z ni chtela dostat jsem se dostala k bulimii
V tomto pripade,se urcite sama k odbornikovi nedokopes.ach jo,odkud si?