Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
marra píše:
Od chlapa se pomoci nedockas,oni ani nevi ,co je to bulimie ci anorexie,ani nevi,ze je to nemoc,nespolehej se na neho,mozna si vsimne,ale az budes pod drnem,chyt vse do vlastnich rukou,kvuli detem.a kdyztak pisni sz,odkud si,budu se ti snazit pomoci.Muzu tio treba pohlidat deti,kdyz pujdes k psychologovi:)
Souhlasím, chlapi jsou natvrdlí a tyhle věci je totálně míjejí ![]()
Oni nejen chlapi, ale ja se setkala i s nepochopenim pratel. On to tezko nekdo pochopi. Stejne tak jako ja nepochopim schizofrenii
.
Je to strasne tezko vysvetlitelny, je to psychicka porucha a kdyz jsem to vysvetlovala mati, kdyz to prasklo, tak mi rekla, tak se proste najez!!! ![]()
Ja kdyz se to proflaklo,tak mi fakt jedine pomohli v PL,nasi mi proste strcili pod nos talir a dokud to nesnis neodejdez
a co se tyce partnera,ten mi nosil kazdy den zakusky,at zeru
takze fakt to chce ODBORNOU pomoc,a nebo nekoho kdo tim take prosel
Weru píše:
Oni nejen chlapi, ale ja se setkala i s nepochopenim pratel. On to tezko nekdo pochopi. Stejne tak jako ja nepochopim schizofrenii.
Je to strasne tezko vysvetlitelny, je to psychicka porucha a kdyz jsem to vysvetlovala mati, kdyz to prasklo, tak mi rekla, tak se proste najez!!!
Jo, mně tehdejší přítel řekl:„To máš z toho, že pořádně nejíš“ a to bylo celé ![]()
Když oni lidé, kteří nejsou odborníci, nezažili to, nemají nikoho v okolí to vidí „jen“ jako problém s jídlem, ale ten problém je prostě komplexní. Není to jen o jídle. A chtít toto pochopit od „průměrného“ chlapa je stejné jako chtít ode mne pochopit jadernou fyziku (jaderného fyzika).
Já doufám,že si všimne,už kdysi si všiml a svedlo nás to dohromady a popravdě co čekám,že to s ním bude stejný jako před lety,když nám bylo 17…asi jo a je to volání o pomoc,potřebuju s někým mluvit,psát si,všichni na mě kašlou jen pro,že mám děti…
marra píše:
Ja kdyz se to proflaklo,tak mi fakt jedine pomohli v PL,nasi mi proste strcili pod nos talir a dokud to nesnis neodejdeza co se tyce partnera,ten mi nosil kazdy den zakusky,at zeru
takze fakt to chce ODBORNOU pomoc,a nebo nekoho kdo tim take prosel
Asi mame stejny rodice…
Chlapa jsem v ty dobe v podstate jeste nemela. Jinak zatim se s tim peru sama…
chuanitka píše:Weru píše:Jo, mně tehdejší přítel řekl:„To máš z toho, že pořádně nejíš“ a to bylo celé
Oni nejen chlapi, ale ja se setkala i s nepochopenim pratel. On to tezko nekdo pochopi. Stejne tak jako ja nepochopim schizofrenii.
Je to strasne tezko vysvetlitelny, je to psychicka porucha a kdyz jsem to vysvetlovala mati, kdyz to prasklo, tak mi rekla, tak se proste najez!!!
popravdě asi ani ne,ale jsem ráda,že jsou lidi,kterým není cizí člověk lhostejný ![]()
anonymni, mne jeste pomohla stranka http://www.idealni.cz/pokec_rooms.asp. Opravdu moc.
Anonymní píše:
popravdě asi ani ne,ale jsem ráda,že jsou lidi,kterým není cizí člověk lhostejný
přijde mi to, ale kdyby sis to rozmyslela dej vědět. chlapa si musíš připoutat něčím jiným než tímto, stejně by to časem nedělalo dobrotu, věř že vím co říkám ![]()
děkuju…po Vánocích jsem přemýšlela,jestli si s ním mám o tom promluvit…