Asi bulimie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
3.1.12 19:26
marra píše:
Od chlapa se pomoci nedockas,oni ani nevi ,co je to bulimie ci anorexie,ani nevi,ze je to nemoc, :roll: nespolehej se na neho,mozna si vsimne,ale az budes pod drnem,chyt vse do vlastnich rukou,kvuli detem.a kdyztak pisni sz,odkud si,budu se ti snazit pomoci.Muzu tio treba pohlidat deti,kdyz pujdes k psychologovi:)

Souhlasím, chlapi jsou natvrdlí a tyhle věci je totálně míjejí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
3.1.12 19:28

Pokud chces muzes tuto diskusi uzamknout,a uz neco pokutime :*

• Citovat
  • Upravit
46867
3.1.12 19:31

Oni nejen chlapi, ale ja se setkala i s nepochopenim pratel. On to tezko nekdo pochopi. Stejne tak jako ja nepochopim schizofrenii :mrgreen: .
Je to strasne tezko vysvetlitelny, je to psychicka porucha a kdyz jsem to vysvetlovala mati, kdyz to prasklo, tak mi rekla, tak se proste najez!!! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
3.1.12 19:34

Ja kdyz se to proflaklo,tak mi fakt jedine pomohli v PL,nasi mi proste strcili pod nos talir a dokud to nesnis neodejdez :roll: a co se tyce partnera,ten mi nosil kazdy den zakusky,at zeru :roll: takze fakt to chce ODBORNOU pomoc,a nebo nekoho kdo tim take prosel

• Citovat
  • Upravit
14721
3.1.12 19:37
Weru píše:
Oni nejen chlapi, ale ja se setkala i s nepochopenim pratel. On to tezko nekdo pochopi. Stejne tak jako ja nepochopim schizofrenii :mrgreen: .
Je to strasne tezko vysvetlitelny, je to psychicka porucha a kdyz jsem to vysvetlovala mati, kdyz to prasklo, tak mi rekla, tak se proste najez!!! :(

Jo, mně tehdejší přítel řekl:„To máš z toho, že pořádně nejíš“ a to bylo celé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
3.1.12 20:05

Když oni lidé, kteří nejsou odborníci, nezažili to, nemají nikoho v okolí to vidí „jen“ jako problém s jídlem, ale ten problém je prostě komplexní. Není to jen o jídle. A chtít toto pochopit od „průměrného“ chlapa je stejné jako chtít ode mne pochopit jadernou fyziku (jaderného fyzika).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.12 20:46

Já doufám,že si všimne,už kdysi si všiml a svedlo nás to dohromady a popravdě co čekám,že to s ním bude stejný jako před lety,když nám bylo 17…asi jo a je to volání o pomoc,potřebuju s někým mluvit,psát si,všichni na mě kašlou jen pro,že mám děti…

• Citovat
  • Upravit
3126
3.1.12 20:47

a máš zajem o pomoc od někoho jiného než od něho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.1.12 20:47
marra píše:
Ja kdyz se to proflaklo,tak mi fakt jedine pomohli v PL,nasi mi proste strcili pod nos talir a dokud to nesnis neodejdez :roll: a co se tyce partnera,ten mi nosil kazdy den zakusky,at zeru :roll: takze fakt to chce ODBORNOU pomoc,a nebo nekoho kdo tim take prosel

Asi mame stejny rodice…
Chlapa jsem v ty dobe v podstate jeste nemela. Jinak zatim se s tim peru sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.1.12 20:48
chuanitka píše:
Weru píše:
Je to strasne tezko vysvetlitelny, je to psychicka porucha a kdyz jsem to vysvetlovala mati, kdyz to prasklo, tak mi rekla, tak se proste najez!!! :(
Jo, mně tehdejší přítel řekl:„To máš z toho, že pořádně nejíš“ a to bylo celé :roll:
:cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.12 20:50

popravdě asi ani ne,ale jsem ráda,že jsou lidi,kterým není cizí člověk lhostejný :hug:

• Citovat
  • Upravit
46867
3.1.12 20:52

anonymni, mne jeste pomohla stranka http://www.idealni.cz/pokec_rooms.asp. Opravdu moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.1.12 20:52
Bubu25 píše:
hele to je zase nejaka prdka tahle diskuze ne? 8o :lol: :nevim:
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
3.1.12 20:54
Anonymní píše:
popravdě asi ani ne,ale jsem ráda,že jsou lidi,kterým není cizí člověk lhostejný :hug:

přijde mi to, ale kdyby sis to rozmyslela dej vědět. chlapa si musíš připoutat něčím jiným než tímto, stejně by to časem nedělalo dobrotu, věř že vím co říkám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.12 20:59

:hug: děkuju…po Vánocích jsem přemýšlela,jestli si s ním mám o tom promluvit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex