Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zkušenost nemám, ale radila bych Ti, aby ses na to raději přeptala právníka.
Tak mě přijde, že ji někdo něco nakukal, ona se toho chytla a teďkom se tam „chytá“ za hlavu, jak mohla krásně na tom vydělat.....vidím tady úplně mazanost v tomhleto z jeji strany…Najednou se ozvala?… Buď v klidu, pokud jste písemně OBĚ proškrtly- obě bez zranění- hlavu bych si vůbec nedělala a poslala ji k šípku… ![]()
To je náka kravina spíš jí někdo poradil že si viděla peníze.musí to jistě prokázat že to bylo z nehody.
zkušenost s tím nemám, ale pokud jste obě souhlasily s tím, že nejste zraněné a ona se ani neozvala - vždyť podle ní jí je špatně od května, tak bude mít smůlu. Být tebou, tak se projistotu poptám u právníka, jak se to řeší, ale podle mě nemá nárok, jen pokud bys vyměkla a dala jí jen tak nějakou částku - ale je pak možné, že bude vyžadovat měsíční platby, protože bude vidět, že se bojíš a zaplatíš jí. Tak hlavně na to pozor - může tě psychicky vydírat.
A jen tak mmch, pokud by do mě někdo narazil, měla jsem tam děti… tak bych projistotu k dr jela.
Určitě ji někdo poradil, ať začne fingovat .....to mi rozum nebere teda
Najednou je marod? A i kdyby, jeji mínus- ozvala se až po zaškrtnutí protokolu- což myslím už tedˇkom neudělá nic ![]()
A ještě by ten MUDR od toho dítěte( co ho vezla v době nehody) musel prokázatelně prokázat, že se jedná o NÁSLEDEK této autonehody..... Zakladatelko, buď v klidu, což myslím, že už promlčené po té době ![]()
měsíc po něhodě a je prosinec??Proč tě nekontaktovala dřív? Ale podle mě má smůlu, moje mamča měla těžkou autonehodu, nebyla viníkem, měla spousty zranění a některé další se v důsledku autonehody vyskytly až po půl roce, po roce a nikoho to už nezajímalo..takže myslím, že můžeš být v klidu, držím palce ať je vše OK
Děkuji za podporu,já jsem z toho úplně v nervech…
Tam na tom protokolu je společné polícko ZRANĚNÍ a domluvily jsem se na tom,že ne,čili jsme zaškrtly NE…Já mám originál,ona má tu kopii co se otiskne tak snad to nějak nepřepsala…
A to se mi ozvala ještě na základě toho, že JÁ jsme ji napsala novoroční blahopřání,ona se od toho dubna ani jendou neozvala.
Já ji i volala tak po 3.týdnech od nehody a říkala mi že ona je úplně ok,že jen děcka měly šok ale že už taky ok…
A teď mi napsala sms,že před nehodou ji nic nebylo a v květnu ji zjistili vyhřezlou plotýnku která ji tlačí na nějaké nervy (jak je možné že po měsíci od autonehody??????? ).....
A že aby zašla na policii po ni chce pojišťovna (myslím,že to chce pojišťovna proto,že ji to nechce uznat).
A pokud by to dala na tu policii,tak mám strach že to překvalifikují na autonehodu se zraněním (ale u nehody tehda nebyli)…Ale co mi oni dokážou-jako policajti?
Ona mi napsala,že ji to nevyplatí dřív,než bude mít posudek od doktora a ukončenou léčbu.
Neboj se ničeho, nic ji nepřekvalifikuji na autonehodu. I kdyby nastokrát šla na policii, policajti budou chtít vidět a hlavně pojišťovna lejstra a potvrzení od doktorů- že se jedná O NÁSLEDKY Z AUTONEHODY…O které NEEXISTUJE žáden záznam( čili existuje- ale jeji souhlas, že NENÍ ZRANĚNÁ A NEBYLA…takže milostpaní neudělá dneska nic.....ty máš originál a jeji vyjádření k autonehodě- takže ty máš hlavní zbraň…ta paní by se Ti neozvala, kdybys ji neposlala blahopřání ke svátkám- na to vem jed- to ji musel někdo nakukat do hlavy, jak by se mohla obohatit.....neboj se, uvidíš, že nemá šnace…vím to
![]()
Pošli jí sms (a schovej si její odpověď!) s dotazem, proč se teda neozvala dřív. A rovnou bych jí v té textovce připomněla, že 3 týdny po nehodě, když si jí volala, byla v pohodě. A taky bych jí požádala o zaslání kopií všech papírů od lékaře, že to chce tvůj právník. To jí podle mě odradí a bude klid. Jednoznačně to hraje na mimosoudní vyrovnání - prostě z tebe chce tahat prachy a nemělo by to konce ![]()
Paní by musela prokázat, že její potíže souvisejí s dopravní nehodou (třeba potvrzením od doktora). Jinak by na náhradu škody neměla nárok. Pojišťovna by asi chtěla i znalecký posudek. To,že se ozvala po tak dlouhé době, ale vypadá spíš na to, že jí někdo poradil, že by mohla chtít nějaké peníze …
Jo a ještě- nikdo té paní nic nedokáže.....k autonehodě NIKDO nebyl povolán, nehoda nebyla hlášená…takže to všecko jsou od té paní jen ČŮRÁNKY NA PLECH…ona neudělá nic- jen zbytečně bude lítat po pojišťovnách a mudrech…ale když se ji to líbí a má na to čas, budiž, at si paní radost udělá, né? ![]()
Dobrý večer všichni.
Potřebuji nutně radu a proto se obracím na Vás.Nastíním Vám moji situaci.
V dubnu 2011 jsem se nabourala,jela jsem 50km/h,nestačila jsem dobrzdit u přejezdu a myslím že jsem jela tak 30km/h, když jsem vrazila do auta přede mnou (naše auto Peugeot 106, poškozené auto ).
Auto řídila paní,vzadu seděly dvě děti (jedno postižené)-měly jen drobný šok.Paní byla v pořádku.Policii jsme nevolaly,měla zadní nárazník pohnutý a kufr trochu pormáčknutý.
Sepsaly jsme euroformulář (teď se dostáváme k hlavnímu) a dohodly jsme se, že jsme obě bez zranění a proto jsme obě zaškrtnuly BEZ ZRANĚNÍ
Paní auto spravili z naší pojistky,poltom jsem ji asi za 3 týdny volala a říkala mi že ona je v pohodě,děti že už taky,jenom že byly v šoku,všechno ok…
Teď jsem ji psala přání do nového roku a ona mi na sms odpověděla, že MĚSÍC po naší nehodě začala mít problémy se zády, že bere strašně moc prášku,že pojede na operaci,že musí dceři platit asistentku protože se jí nemlže věnovat…
A že to musí nahlásit na policii a že chce žádat o odškodnění naší pojištovnu,že to zaplatí z našeho povinného ručení (resp. přítelova povinného ručení-on je majitel auta a proto se vše musí řešit přes něho).
Může mi prosím někdo poradit?
Je možné abychom z toho měli nějaké problémy?
Ale hlavně,je to nějak domahatelné?Obě jsme zašktnuly BEZ ZRANĚNÍ a myslím si,že tímto se vzdala jakéhokolivp ozdějšího vymáhání,kdyby se jí něco stalo…
To by potom tak mohl udělat každý,něco si udělat za měsíc od nehody a pak to svést na tu nehodu a dostat ještě prachy…
Omlouvám se za případné chyby,jsem rozrušená…
Děkuji