Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
můj dr.mi kdysi zachránil prdel před cvokárnu,napsal mi do zprávy,že to byl problém s trávením a vím kam by mě už tentokrát poslal…nejhorší je,že to je vše jak kolovrátek,stále dokola už od dětství…já se hlavně potřebovala svěřit..
Anonymko, pokud jsi prošla anorexií, sama víš, že to je cesta k bulimii, napiš odkud jsi, klidně mi ro písni do SZ a někoho najdem a vymyslíme odborníka, fakt potřebuješ rychle pomoc. Co si budem vykládat, teď budu asi hodně hnusná, ale zatím jsi „při smyslech“. SAma jistě víš, že to je cesta do pekla, udělej s tím prosím rychle něco.
Svěřit se je skvělá věc, ale známe to. Chvilku se člověk bude snažit držet a postupně se stane zas otrokem jídla ![]()
Ta nemoc je peklo a sama s ní být je šílené.
vím,že potřebuji pomoct,ale furt čekám,že by ta pomoc měla přijít od toho nejbližšího a to od mé lásky,asi bylo i spouštěčem to,že nám to neklape a chci pozornost od něj…chci pomoc,ale od něho..
proboha, na chlapa se přece nemůžeš spolehnout! na to se vykašli! je mi 41 let a věř mi, že ženská se musí v životě spoléhat jen sama na sebe, jinak je v čudu......neboj se kontaktovat znovu doktora, musíš to uchopit do svých rukou a ne čekat, že chlap si všimne toho, že je ti bídně a začne tě zachraňovat.........kolik je mu let?
Anonymní píše:
vím,že potřebuji pomoct,ale furt čekám,že by ta pomoc měla přijít od toho nejbližšího a to od mé lásky,asi bylo i spouštěčem to,že nám to neklape a chci pozornost od něj…chci pomoc,ale od něho..
Sakra anonymka,ty se musíš jít léčit,sama to víš,a na nic nečekat,děti tě nemohou vidět jako zrůdu,jasně těžko radí,jelikož jsem to nezažila,radí ti marra,at se deš už ted léčit-lepší všechno podchytit včas a ne pzde,to už je pozdě,tak se jdi léčit,najdi si dobrého psychologa a nečekej na svého manžela,když víš,že ti nepomůže,promin trosicku si mě naštvala
,doufám,že se na mě zlobíš
http://www.anabell.cz/…-umji-pane-d
Tady máš článek o jedné paní,to jsem našla na internetu,měla dva porody za seboua 25 let
a proč třeba nezačneš chodit k psychologovi? chlap má jiné myšlení
musíš to chtít řešit sama a ne čekat, že tě začne zachranovat, ukaž mu, že si silná ženská, už jen kvůli dětem. Nemyslím to zle, i když tě neznám záleží mně na tobě, opravdu někam zajdi. Jsou lidi na to vyškolení, kteří ti pomohou a tvůj problém s tebou proberou, protože si myslím, že ta bulimie je následek něčeho co tě trápí. ![]()
Od chlapa se pomoci nedockas,oni ani nevi ,co je to bulimie ci anorexie,ani nevi,ze je to nemoc,
nespolehej se na neho,mozna si vsimne,ale az budes pod drnem,chyt vse do vlastnich rukou,kvuli detem.a kdyztak pisni sz,odkud si,budu se ti snazit pomoci.Muzu tio treba pohlidat deti,kdyz pujdes k psychologovi:)
Zvracenim se nehubne, to je treba si uvedomit, ba naopak.
Vylecena anorekticka neexistuje, je to stejne jakos drogove zavislymi…pouze abstinujes a recidiva ci preklen k bulimii je klasicky jev.
Byt tebou bych vyhledala psychologa zamerenym na Poruchu prijmu potravy.
marra píše:
Od chlapa se pomoci nedockas,oni ani nevi ,co je to bulimie ci anorexie,ani nevi,ze je to nemoc,nespolehej se na neho,mozna si vsimne,ale az budes pod drnem,chyt vse do vlastnich rukou,kvuli detem.a kdyztak pisni sz,odkud si,budu se ti snazit pomoci.Muzu tio treba pohlidat deti,kdyz pujdes k psychologovi:)
Já nabízím to samé. Ozvi se, něco vymyslíme.
Anonymní píše:
Zkus si cinknout do Anabell.
Kočko, ano, je to bulimie.
Je to volání o pomoc
Najdi urychleně nějakého psychologa ![]()
A co se týká vztahového problému, bulimií pozornost svého chlapa nezískáš. Tu získáš tím, že si budeš věřit a zhubneš normální cestou.
marra píše:
Od chlapa se pomoci nedockas,oni ani nevi ,co je to bulimie ci anorexie,ani nevi,ze je to nemoc,nespolehej se na neho,mozna si vsimne,ale az budes pod drnem,chyt vse do vlastnich rukou,kvuli detem.a kdyztak pisni sz,odkud si,budu se ti snazit pomoci.Muzu tio treba pohlidat deti,kdyz pujdes k psychologovi:)
Souhlasím, chlapi jsou natvrdlí a tyhle věci je totálně míjejí ![]()
CHtela bych ti pomoct,vim jak je to tezke s tim skoncovat,je to otazka na celej zivot,ne par dnu.