Asi bulimie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marra
3.1.12 18:40

CHtela bych ti pomoct,vim jak je to tezke s tim skoncovat,je to otazka na celej zivot,ne par dnu. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.12 18:40

můj dr.mi kdysi zachránil prdel před cvokárnu,napsal mi do zprávy,že to byl problém s trávením a vím kam by mě už tentokrát poslal…nejhorší je,že to je vše jak kolovrátek,stále dokola už od dětství…já se hlavně potřebovala svěřit..

• Citovat
  • Upravit
6569
3.1.12 18:44

Anonymko, pokud jsi prošla anorexií, sama víš, že to je cesta k bulimii, napiš odkud jsi, klidně mi ro písni do SZ a někoho najdem a vymyslíme odborníka, fakt potřebuješ rychle pomoc. Co si budem vykládat, teď budu asi hodně hnusná, ale zatím jsi „při smyslech“. SAma jistě víš, že to je cesta do pekla, udělej s tím prosím rychle něco.
Svěřit se je skvělá věc, ale známe to. Chvilku se člověk bude snažit držet a postupně se stane zas otrokem jídla :(
Ta nemoc je peklo a sama s ní být je šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.12 18:57

vím,že potřebuji pomoct,ale furt čekám,že by ta pomoc měla přijít od toho nejbližšího a to od mé lásky,asi bylo i spouštěčem to,že nám to neklape a chci pozornost od něj…chci pomoc,ale od něho..

• Citovat
  • Upravit
Dorothea
3.1.12 19:10

proboha, na chlapa se přece nemůžeš spolehnout! na to se vykašli! je mi 41 let a věř mi, že ženská se musí v životě spoléhat jen sama na sebe, jinak je v čudu......neboj se kontaktovat znovu doktora, musíš to uchopit do svých rukou a ne čekat, že chlap si všimne toho, že je ti bídně a začne tě zachraňovat.........kolik je mu let?

Anonymní píše:
vím,že potřebuji pomoct,ale furt čekám,že by ta pomoc měla přijít od toho nejbližšího a to od mé lásky,asi bylo i spouštěčem to,že nám to neklape a chci pozornost od něj…chci pomoc,ale od něho..
  • Citovat
  • Upravit
6945
3.1.12 19:12

Sakra anonymka,ty se musíš jít léčit,sama to víš,a na nic nečekat,děti tě nemohou vidět jako zrůdu,jasně těžko radí,jelikož jsem to nezažila,radí ti marra,at se deš už ted léčit-lepší všechno podchytit včas a ne pzde,to už je pozdě,tak se jdi léčit,najdi si dobrého psychologa a nečekej na svého manžela,když víš,že ti nepomůže,promin trosicku si mě naštvala :dance: :dance: :dance: ,doufám,že se na mě zlobíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
3.1.12 19:13

http://www.anabell.cz/…-umji-pane-d

Tady máš článek o jedné paní,to jsem našla na internetu,měla dva porody za seboua 25 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
3.1.12 19:15

a proč třeba nezačneš chodit k psychologovi? chlap má jiné myšlení :zed: musíš to chtít řešit sama a ne čekat, že tě začne zachranovat, ukaž mu, že si silná ženská, už jen kvůli dětem. Nemyslím to zle, i když tě neznám záleží mně na tobě, opravdu někam zajdi. Jsou lidi na to vyškolení, kteří ti pomohou a tvůj problém s tebou proberou, protože si myslím, že ta bulimie je následek něčeho co tě trápí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
3.1.12 19:19

Od chlapa se pomoci nedockas,oni ani nevi ,co je to bulimie ci anorexie,ani nevi,ze je to nemoc, :roll: nespolehej se na neho,mozna si vsimne,ale az budes pod drnem,chyt vse do vlastnich rukou,kvuli detem.a kdyztak pisni sz,odkud si,budu se ti snazit pomoci.Muzu tio treba pohlidat deti,kdyz pujdes k psychologovi:)

• Citovat
  • Upravit
46867
3.1.12 19:20

Zvracenim se nehubne, to je treba si uvedomit, ba naopak.
Vylecena anorekticka neexistuje, je to stejne jakos drogove zavislymi…pouze abstinujes a recidiva ci preklen k bulimii je klasicky jev.
Byt tebou bych vyhledala psychologa zamerenym na Poruchu prijmu potravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
3.1.12 19:21
marra píše:
Od chlapa se pomoci nedockas,oni ani nevi ,co je to bulimie ci anorexie,ani nevi,ze je to nemoc, :roll: nespolehej se na neho,mozna si vsimne,ale az budes pod drnem,chyt vse do vlastnich rukou,kvuli detem.a kdyztak pisni sz,odkud si,budu se ti snazit pomoci.Muzu tio treba pohlidat deti,kdyz pujdes k psychologovi:)

Já nabízím to samé. Ozvi se, něco vymyslíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.1.12 19:22
Anonymní píše:
vím,že potřebuji pomoct,ale furt čekám,že by ta pomoc měla přijít od toho nejbližšího a to od mé lásky,asi bylo i spouštěčem to,že nám to neklape a chci pozornost od něj…chci pomoc,ale od něho..

Zkus si cinknout do Anabell.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
3.1.12 19:24

taky nabízím svou pomoc, neboj nějak ti pomůžeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
3.1.12 19:25

Kočko, ano, je to bulimie.
Je to volání o pomoc :( Najdi urychleně nějakého psychologa :hug:
A co se týká vztahového problému, bulimií pozornost svého chlapa nezískáš. Tu získáš tím, že si budeš věřit a zhubneš normální cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
3.1.12 19:26
marra píše:

Souhlasím, chlapi jsou natvrdlí a tyhle věci je totálně míjejí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí