Muzeum perníku Pardubice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1844
25.6.20 16:17

Muzeum perníku Pardubice

Dobrý den.
Poprosím Vás o recenzi muzea, protože z jeho webu nejsem moc moudrá :(. Půjdu tam se 6letým předškolákem a v té době tam nebude žádná akce (jako např. tenhle víkend Medobraní). Vím, že se musím dopředu přihlásit na jejich web - ale stojí to zato?
Případně prosím navrhněte další tipy pro hošíka v Pardubicích a blízkém okolí (ne hrací herny ani aquaparky). Děkuji (Google mi totiž moc nepomohl).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10587
25.6.20 16:33

Kunětická hora, je tam také muzeum perníku, Peklo, Ježíškova pracovna, zkus si to najit. V Pelhřimově je muzeum strašidel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
25.6.20 17:06

Myslíš to muzeum v Perníkové chaloupce? Je to hezké, ale není to na půl dne. Spíš tak půl hodinky. Ale v okolí chaloupky je hezká krátká stezka s pohádkovými postavami a po ní se dá dojít až nahoru na Kuňku. Pak jinou cestou zase dolů, kde jsou v oboře zvířata a restaurace s venkovní hernou. A přes cestu jsou pak takové ty velké trampolíny a hned vedle ranč s koňmi a dalšími zvířaty. Všechno pěkně u sebe, na pár hodin to dohromady dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
25.6.20 17:09

Případně v širším okoli je u Slatiňan Kočičí Hrádek, to samo o sobě taky není na iks hodin, ale zaparkuje se u muzea koní Švýcárna, tam je to taky moc pěkné. A pak stezkou kolem ohrad s koňmi na ten Hrádek a odtud se zase dá jít okruh na rozhlednu Bára a zase zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
25.6.20 17:37

Moje děti rády chodí do Ekocentra Paleta. Je to kousek od Aquacentra.
Taky Pohádková zahrada se zvířátky.

No a zmiňovaná Kunětická hora (Kuňka), tam se dětem líbí velký drak. Švýcárna a Kočičí hrádek u Slatiňan jsou taky super. My parkujeme u ohrad z koňmi a jdeme pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1844
25.6.20 19:05
@PetiteFillette píše:
Myslíš to muzeum v Perníkové chaloupce? Je to hezké, ale není to na půl dne. Spíš tak půl hodinky. Ale v okolí chaloupky je hezká krátká stezka s pohádkovými postavami a po ní se dá dojít až nahoru na Kuňku. Pak jinou cestou zase dolů, kde jsou v oboře zvířata a restaurace s venkovní hernou. A přes cestu jsou pak takové ty velké trampolíny a hned vedle ranč s koňmi a dalšími zvířaty. Všechno pěkně u sebe, na pár hodin to dohromady dá.

Děkuji za tenhle tip. Akorát na mapě ani na Googlu nemohu najít tu oboru ani ranč :(.

Co se týče ostatních tipů, nemohu je využít: nemám auto ani řidičák :(.
Já totiž nejsem z Pardubic, proto jsem poprosila o tipy. Ekocentrum Paleta si dáme trochu později, děkuji za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
25.6.20 20:46
@BeaL píše:
Děkuji za tenhle tip. Akorát na mapě ani na Googlu nemohu najít tu oboru ani ranč :(.Co se týče ostatních tipů, nemohu je využít: nemám auto ani řidičák :(.
Já totiž nejsem z Pardubic, proto jsem poprosila o tipy. Ekocentrum Paleta si dáme trochu později, děkuji za tip.

To ani nemusíš hledat, nejde to minout. Dole pod kunkou je restaurace a obora je hned vedle. A ranč je přímo přes silnici, všechno na dohled. Jestli pojedete busem, tak ten tam přímo zastavuje. Perníková Chaloupka je 500m od zastávky v lese směrem na Ráby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
25.6.20 20:49
8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1844
26.6.20 10:15

Moc Ti děkuji. Já jsem už včera po Tvém prvním příspěvku oboru na mapě našla a také ranč, ale ne ten správný :(. Takže teď už vím, jak strávíme čas. Přeji Ti krásný víkend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí