Muzeum smyslů - Praha

15492
21.2.24 12:12

Muzeum smyslů Praha

Muzeum smyslů v Praze - byl jste tam někdo? Líbilo se vám tam? Pro jak velké děti to je nejideálnější? A kolik času na to počítat?

V porovnání s IQ parkem, IQ landií v Liberci to vidíte jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5098
21.2.24 12:20

@Sára 1 To se nedá vůbec porovnat. IQpark nebo IQlandie je boží, tam člověk vydrží snadno celý den. Muzeum smyslů jsou já nevím - čtyři cimry? Je to tak na hodinu, hodinu a půl. Je to hodně zaměřené na turisty a jde hlavně o to udělat si tam nějaký zajímavý fotky :D Jako byla jsem s dětma, neříkám, že se nepobavily, ale brala jsem to jako zpestření, když pršelo a nebylo do čeho píchnout :)

V Praze bych spíš něco na způsob IQparku viděla v dětském muzeu Národního muzea, Triloparku, Planetáriu (teď zavřené) nebo muzeu dinosaurů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.2.24 13:07

Není to tam špatný ale my jsme tam byli taky jenom necele dvě hodiny. Jinak děti to bavilo. Ale myslím že jsou i lepší místa. Například ty ocelové figuríny se nám líbili asi víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.2.24 13:16

@Sára 1 je to male, ale klukům se líbilo. Doporučuji k tomu ještě přidat neco dalsiho. My třeba nedávno byli na tech ocelových figurínách, jak je zmíněno výše a hned ve stejne budově je výstava světelných instalaci - oboje děti bavilo moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
21.2.24 13:32

@Tichošlápek @KrakyLuc Děkuji za tip. Jak je to velké? Něco podobného bylo v Mirákulu - když jsme tam byli na posledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.2.24 13:38

@Sára 1 dvě patra - dole jsou dva sály výstavní, nahoře jeden veliký. Na vše se dá víceméně vlezt. Nahoře je ještě dílna Merkur, můžou si postavit co chtějí, ale to mne popravdě fakt nebavilo. V tech ocelových figurínách jsme byli asi 90 minut - z toho nejvíce času trávili v modelech aut. Ta světelná výstava vedle je menší, ale byli jsme tam o neco déle, protože kluky to bavilo a je to hodně interaktivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
21.2.24 14:36
@Tichošlápek píše:
@Sára 1 dvě patra - dole jsou dva sály výstavní, nahoře jeden veliký. Na vše se dá víceméně vlezt. Nahoře je ještě dílna Merkur, můžou si postavit co chtějí, ale to mne popravdě fakt nebavilo. V tech ocelových figurínách jsme byli asi 90 minut - z toho nejvíce času trávili v modelech aut. Ta světelná výstava vedle je menší, ale byli jsme tam o neco déle, protože kluky to bavilo a je to hodně interaktivní.

Jo, oboje je mnohem lepší. Moje děti se od těch aut nedokázaly odtrhnout. Světelná instalace je taky bomba :) Zrovna tam jsme v obojím strávili tak dvě hodiny. Ale záleží na zájmu dítěte, dá se prolítnout klidně za hodinku. Mimochodem, kousek je moc pěkné muzeum středověku, kde je dětský koutek na středověké téma. To se mi moc líbilo. Tuším „Dům U Zlatého prstenu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.2.24 14:41

@Zmatka no vida, píšu si, az zase bude bída počasí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
21.2.24 14:44

Holky, díky za tip. Až bude pršet, bude se hodit. Ani jsem nevěděla, že tu něco takového máme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.4.24 15:29

Hezké muzeum, spoustu zajímavosti, vhodné pro děti i dospělé, za vratný poplatek 100kč možnost uzamknout věci do skříňky, pro kočárky vyhrazeno místo s moznosti uzamknuti zámkem, byli jsme cca v 10 hodin, celkem málo lidí, při odchodu se u pokladny tvořila fronta, vstupenky zakoupené předem, příjemně strávený čas, doporučuji - https://tiqets.tp.st/r7njv38M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová